najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 250 / 1 / 0
Jak to z nim jest? To prawda czy tak wyjątkowo unosi? Wszyscy ktorzy palili okreslaja go w superlatywach. Jak to jest?:)
  • 608 / 9 / 0
cudo. razem z santa marią zajmują u mnie pierwsze miejsce :-) bardzo mocne palenie, w większości sativa z odpowiednią ilością indyjki. potrafi zadziałać całkiem psychodelicznie, daje mnóstwo energii i śmiechu. chociaż cena nasion w pl to przegięcie :-p jeśli masz okazje spróbować holenderskiego to gorąco polecam
  • 86 / / 0
Potwierdzam, świetne palenie. Wydłużenie czasu, niesamowite cevy, zanurzenie w doświadczeniu z silną skłonnością do analizy. Kilku moich znajomych donosiło o pozytywnych zmianach w życiu. Ostatnio spaliłem z kolegą dwie lufy wymieszane z tytoniem - kolega niepalący, ja powiedzmy średnio dwa razy na tydzień. Efekt: pełnoprawny trip który zdawał się ciągnąć latami, kolega złapał najpierw ostrą paranoję a potem rozgryzał aprioryczność czasu u Kanta. Mówił, że Jack Herrer to rozrywka godna filozofa.

Ukłony.
  • 2179 / 30 / 0
słyszałem o tym zielu w samych superlatywach alem nie skosztował w NL, nic straconego będą inne możliwości ;)
  • 152 / 8 / 0
palilem z nl nic nadzwyczajnego aczkolwiek wyzsza polka
  • 3 / / 0
Witam was czytając wasze posty muszę stwierdzić że głupoty to wy nieziemskie piszecie :D Mówicie paliliście? porównujecie z indyjka hahaha ;) Jack to jeden z najmocniejszych shitów na rynku który mocno dusi i mocno rozwala łep od pierwszego bucha ciężki w uprawie bo podatny na choroby i w Polsce nie nadaje się na outdoor bo dochodzi późno. Nasiona kupne w Polsce to czyste przemnixy nie mające wiele wspólnego z oryginałem no chyba że prosto z jh.nl I tak na marginesie nurne pały Nie JACK HERRER tylko HERER
  • 250 / 1 / 0
Czyli nic pozytywnego o niej nie powiesz?;>
Koles od ktorego nazwa pochodzi chyba jednak pisze sie Herrer

A nie przepraszam sprawdziłem masz racje.

Chodzi jednak o Jacka Herera!
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2011 przez Kvjon, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4 / / 0
Przywiozlem palenie z czech. Odmiana masakryczna, daje kopa energii, zamiast siedziec na kanapie ma sie ochote latac i podbijac swiat! Ciezkie topy, pierwszy buch wchodzi nie dajac prawie zadnych efektow. Drugi zwala z nog. Fajnie sie komponuje z czeskim browarkiem i sierpniowym sloncem. Zdecydowanie moja ulubiona odmiana, nawet oslawiona Amnesia Haze nie jest lepsza.
  • 9 / / 0
Paliłem JH z uprawy znajomego, nasona były od breedera Green House Seeds i palenie było piekielne. Nie wiedziałem ze jaka kolwiek odmiana moze byc tak mocna, wg. mnie ta jest najmocniejsza (nie paliłem Amnesi)
  • 1 / / 0
Paliłem Jacka kilka razy w Amsterdamie. Ziółko kupowałem w greenhousie i innych, trochę mniej komercjalnych coffeeshopach. Spodziewałem się bardziej sativkowej fazy, tymczasem wbiło mnie w ziemię i nic nie mogłem zrobić.
Z tego, co się później dowiedziałem oryginalny Jack Herer pochodzi od sensi Seeds. Jakby ktoś miał doświadczenie z ziółkiem od tego breedera to chętnie poczytam.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.