Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 226 / 7 / 0
19 lutego 2019SampleTube pisze:
500mg na 100ml styknie co? Spirol to kosa rozpuszczalnik chyba da radę? :>
Lepiej weź większą ilość spirolu, bo przy stężeniu 5mg/ml trochę trudno dawkować. Najlepiej 1mg/ml. Chyba, że dla Ciebie dawka 5 lub 10mg jest spoko.
  • 1876 / 193 / 0
Żaden problem odmierzyć 0.4ml/0.5ml, pipetą nawet

Pytałem czy się rozpuści i jaka trwałość R-R
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 2897 / 613 / 10
Bierz glikol.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1876 / 193 / 0
Chyba z dwa dni to się będzie przeżerać zanim się rozłoży równo w glikolu co? %-D
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
  • 2897 / 613 / 10
Dodaj więcej glikolu/podgrzej go. Zależy od substancji, ale np. etizolam 5mg/1ml glikolu wychodzi łatwo.
Spirytus odradzam podgrzewać.
  • 1876 / 193 / 0
Wiem, że jest napisane w FAQ, mogę położyć na grzejniku. Tylko pytanie na ile, żeby się przypadkiem za bardzo nie nagrzał. Glikol mam w plastikowej buteleczce
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
  • 2897 / 613 / 10
Na cały dzień możesz zostawić. Albo walnij łaźnię. Glikol w przeciwieństwie do spirytusu podgrzewanego z benzo nie da toksycznych uboków.
  • 522 / 64 / 0
21 lutego 2019SampleTube pisze:
Wiem, że jest napisane w FAQ, mogę położyć na grzejniku.
Na grzejniku to możesz majtki suszyć ;-). Najlepiej zagotować wodę w garnku i włożyć tam mały pojemnik z glikolem (otwarty). Po chwili się mocno podgrzeje i wtedy w mig powinno rozpuścić każde benzo, jeżeli jest to możliwe (różna rozpuszczalność danej substancji). Potem trzeba energicznie długo potrząsać (bolą ręce) i możesz sobie już gotowy roztwór trochę podgrzać. Sprawdzamy pod światło czy jest idealnie rozpuszczone - brak osadu. Mogą być paprochy, ale to nieważne. Tadam.
Uwaga! Użytkownik GL HF nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 613 / 10
To ta słynna łaźnia.
  • 980 / 83 / 0
Czy można proch rozpuscic w dmso?
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.