Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 845 / 12 / 0
  • 61 / / 0
Koleś mieszanke złożył dobrą ale to i tak tylko dodatek do mj tylko.Jednak dobry pomysł żeby stafu z tyksem nie mieszać a z czymś takim.Musze sobie klip dagge kupić i ten tytoń afrykański bo reszte roślin mam.
Uwaga! Użytkownik leming nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 259 / 1 / 0
nje zauważyłem lepszego tematu,wjęc napiszę tutaj.próbował ktoś mixu J210 i J122.?zamjerzam ogarnąc sobje 5g J122,3g J210 ,nasączyc tym 250 g czegoś i jarac przez długi czas.

panowje,panje,a także panowjeczypanje moderatorstwo,jeśli już jesteście na tyle 'porządni' by mje wyrzucac z wątków o w.w substancjach to b. proszę,zróbcie coś z moim postem tak by osoby udzielające się w wątku o J122 i J210 go zobaczyły,bo mam spore obawy że tu pjes z kulawą nogą nje zajrzy do 2012.
  • 157 / 7 / 0
hmm tez jestem ciekaw mixu j122 i j210. Jutro powinien dojechac kurier, wiec mysle, ze w sobote odbeda sie pierwsze testy :-D Nie wiem tylko jakie dac proporcje :-/ No ale jakby nie patrzyl jeden problem, to nie problem. Dobierze sie :*)

A moze ktos ma jakis pomysl jaki mix dac do wlasnej maczanki? Zastanawiam sie nad jwh210 + 25C-NBOMe %-D .
Ma ktos pomysl jak taki mix zadziala?

Dajcie jakies pomysly na ciekawy mix :-D
  • 259 / 1 / 0
Dotarł kurier?Nie zgubił tematu po drodze?Jak wrażenia?;]
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...