Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 909 / 0
Wydaje mi się, ze dobrze Pregabalina wzmacnia działanie GBL.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3031 / 1027 / 0
tak na prawdę, to benzodiazepiny lub inne modulatory GABA wzmacnają jedynie sedatywny efekt GBL, a euforyczność zostaje bez zmian. benzodiazepiny za to dosyć dobrze obniżają ciśnienie na polewki oraz pozwalają przesypiać noce bez pobudek. dla wzmocnienia typowego nastroju świetnie sprawdzają się lekkie stymulanty jak kofeina i tytoń. bardzo przyjemnie smakuje papieros będąc zgieblonym. niskie dawki amfetaminy również miło podbijają efekty.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 1151 / 230 / 7
Czytałem że Ashwaganda podbija GABAergiki. Ale ostrożnie z takimi miksami.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 5801 / 1192 / 43
Nic tak nie wzmacnia jak baclofen.
Ale to już jazda na maxa, palenie styków, nabijanie tolerki i uzależnienia.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 14 / 1 / 0
Jedna fajeczka po polewce wchodzi idealnie, na co dzień nie palę. Jedno czy dwa piwko też dodatkowo poprawiają nastrój. Najgorzej było jak raz polączyłem z mj, przestałem czuć pozytywne skutki obu substancji.
  • 5 / / 0
Witam, trochę odkopię ale jestem ciekaw Waszej opinii drodzy Gieblowicze. Nie chodzi mi o podbijanie G innymi dragami ale raczej o pomoc farmakologiczną. Więc po pierwsze chciałbym się dowiedzieć który receptor tak na prawdę odpowiada za dobre samopoczucie na G. Czytałem dwie opinie, jedna że to Gaba-a a Gaba-b odpowiada za sedacje, druga że to gaba-b odpowiada także za "euforie". Za tą drugą teorią opowiada się fakt że fenibut działa własnie na Gaba-b.
Tutaj są substancje działające na układ Gaba
GABAA receptor ligands
o Agonists/Positive allosteric modulators: alcohol[29][30][31], barbiturates, benzodiazepines, carisoprodol, etomidate, glutethimide, L-theanine, kava, methaqualone, muscimol, neuroactive steroids, nonbenzodiazepines, propofol, scullcap, valerian, volatile/inhaled anaesthetics.
o Antagonists/Negative allosteric modulators: bicuculline, cicutoxin, flumazenil, furosemide, gabazine, oenanthotoxin, picrotoxin, Ro15-4513, thujone.
* GABAB Receptor Ligands
o Agonists: baclofen, GBL, GHB[32], Phenibut.
o Antagonists: phaclofen, saclofen.
* GABA reuptake inhibitors: deramciclane, hyperforin, tiagabine.
* GABA-transaminase inhibitors: gabaculine, phenelzine, valproate, vigabatrin, Lemon balm (Melissa officinalis) [33].
* GABA analogues: pregabalin, gabapentin.
* Others: GABA (itself), L-glutamine, picamilon, progabide, tetanospasmin.

I tak widzimy że Gaba-a to także np alkohol który też daję pozytywne samopoczucie. Dowiedzenie się jak G działa na konkretne podtypy receptorów dało by spojrzenie na to w co celować. Na teraz mam takie pytania:
a) Jak się pewnie domyślam branie agonistów razem z G wzmocni jego działanie, to logiczne
b) Logicznym też by było że branie antagonistów wpłynęło by dobrze na tolerancję ale czy w takim wypadku trzeba odstawić G i brać jakiś czas antagonistę, jak tak to jak by to wyglądało czasowo ?
c) Co jesli zastosować inhibitor wychwytu zwrotnego Gaba ?
d) Co jesli zastosować inhibitor zwiększający transparętność Gaba ?
e) Jaki wpływ ma dekstrometorfan na tolerancje, bo jakąś ma tylko chodzi mi czy podawać jakieś 60mg dziennie jako miks z G czy robic sobie sesje po 450-600 co jakiś czas ?
Może dużo tu jest do przemyślenia ale myślę że może to pomóc zgłebić jak wrócic do dobrego samopoczucia na Giebelku.
  • 4 / / 0
Mnie zawsze mocniej kopie jak wypije z czymś gazowanym, nie wiem dlaczego tak
  • 5801 / 1192 / 43
Coś w tym jest.
Najlepiej z energolem pić na hejnał.
Pamiętam, że kiedyś polewałem na podkładzie z GHB.
  • 6177 / 435 / 12
Powiem tak: dodatkowe oddziaływanie na receptory GABA w trakcie picia giebla to sprowadzanie na siebie mnóstwa problemów. Receptory GABA bardzo wolno się regenerują, a GBL akurat stosunkowo łatwo zredukować. Dorzucanie innych rzeczy (zwłaszcza mocnych substancji, o dawkowaniu liczonym w dziesiątkach miligramów lub mniejszym) wypacza receptory wielokrotnie szybciej, niż sam GBL. Dlatego, jedyne zwiększanie mocy GBL jakie uważam że można zalecić, to podniesienie dawki GBL.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 5801 / 1192 / 43
Tu się nie zgodzę ze wszystkim.
Byłem w takim ciągu, że 10ml piłem i nie mogłem zasnąć.
Po prostu giebel przestał działać, coś jakby receptory się przepaliły.
W prostych słowach : po prostu dalsze dolewanie nie miało sensu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.