Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
W odpowiednich ilościach browaru wymieszanego z wódką można oczywiście urwać film. Tak samo jak odpowiednią ilością samej wódki (browaru raczej nie, bo nie wyobrażam sobie wlać w siebie takiej ilości płynu, jaka jest potrzebna do utraty filmu od samych browarów, mój rekord to 12, więcej nie jestem w stanie w siebie wlać, a normalnie to 8 i czuje się nadęty jak słonica w ciąży).
No ale nie ma co ukrywać mixowanie wzmaga bombe.

A jeżeli komuś naprawde zależy na mega piździe, to polecam mix tania wódka-jabol-browar. Tutaj tego nawet dużo nie potrzeba. Myśle, że jeden dobry siarczysty jabol + pół litra + kilka piw powali każdego.

Ja się moge pochwalić moim rekordem. Wypiliśmy (we dwóch) litr rozrabianego spirytu, 2 litrowe jabole (z dużą zawartością siarki), 2 litrowe ruskie szampany i po 2 browary. Niektórym może to nie imponuje w ogóle, ale dla mnie to dawka śmiertelna. Ale przeżyłem.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 64 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bartosz »
ja preferuję picie na "podchmurkę" zaciągamy się dymem pijemy wypusczamy dym , dzaiala (akurat przyjmując tytoń ,
jestem nie palący chodź do alk b chętnie chociaż przez faje wodną ) chodz nie aż tak spektakularnie jak to kolega chomik opisywał , polecam jeszcze wypalenie troche sałaty jadowitej do alk (sprawdzałem zajebista sprawa) , i ewentualnie dokapania sobie soku z jaskółczego ziela (czytałem gdzieś tu na forum nie sprawdzałem)
Uwaga! Użytkownik Bartosz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 207 / 13 / 0
ocb
Nieprzeczytany post autor: kodeX »
nie wiem o co chodzi autorowi tego posta ale jak chcesz pomoc totalnemu alkoholikowi to innym sposobem a nie zrobienie z jego mózgu bobofruta... 1.Chcesz go upierdolic dojeb mu jedna pigse stilnoxu i pizdnie o glebe po dwoch bronxach. 2.Chcesz mu pomoc to inaczej bo jakim sposobem bys go nie upierdolil to i tak wroci do chlania jak mu przejdzie kac ..nie ma panaceum na chlanie tylko silna wola i to wszystko
  • 39 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kaina »
Podobno niewielka kropelka wody utlenionej dodanej do kieliszka wódki zwala z nóg...ale niestety nie w tym sensie że wzmaga dzialanie alko czy coś... delikwent pije ww substancje i... traci przytomnośc. spoko spoko ;-) długo nie lezy %-D Ale zeby kogoś zniechęcić do picia wystarczy ;-)
"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."

Bestia nawet największa ma resztki litości, ja nie mam więc nią nie jestem
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: emit »
To sposób złodziei z pociągów, więc trzeba uważać z kim się pije. Co do browaru z wódą/szampanem to gazowane przyspesza wchłanianie alko, i tu nasz osiedlowy pomysł dla odważnych- wóda z saturatora...
Uwaga! Użytkownik emit nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 3 / 0
emit pisze:
To sposób złodziei z pociągów, więc trzeba uważać z kim się pije. Co do browaru z wódą/szampanem to gazowane przyspesza wchłanianie alko, i tu nasz osiedlowy pomysł dla odważnych- wóda z saturatora...
ohoho, no to już naprawde hardkor ;] ale zawsze marzyłem o wódzie z saturatora ;]
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 178 / 8 / 0
avio marin zdecydowanie zwieksza dzialanie alko
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 333 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: benzodxm »
Jak to jest, zwieksza czy nie?
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
  • 612 / 3 / 0
Mieszanie dużych ilości alkoholu i aviomarinu jest niebezpieczne dla życia.
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
Ja polecam:
Setka wódki do szklanki, Rozpuścić w tym: 2-6mg Clonazepamu :)
+ do końca szklanki dolać jakiegoś energy drinka.
ChÓj!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.