Jak wytłumaczyć rachunki

Moderator: Konopia

Posty: 42 Strona 2 z 5
Rejestracja: 2012
Użytkownik nieaktywny
  • 206 / 1 / 0


Mozna jeszcze wykupic plan nocny na prad. Cena jest wtedy nizsza ale ilosc kwh sie nie zmieni - moze goscia akurat interesuje tylko wysokosc rachunku. Oczywiscie na taki plan moze przejsc raczej tylko wlasciciel nieruchomosci.
Rejestracja: 2010
  • 35 / / 0


A to już luźno wytłumaczysz, że pracujesz/uczysz się po nocach i wtedy najwięcej prądu zużywasz. Chociaż imho nie powinien się czepiać, a hasło "dużo siedze przy kompie" powinno załatwić sprawę, ale co człowiek to inne podejście...

Nielegalne źródło – niekaralne posiadanie

...czyli o marihuanie kupionej u dilera w celach medycznych

Potentat z USA ma kłopoty przez polską grę. Powód? Marihuana

Devolver Digital – amerykańska firma specjalizująca się w wydawaniu oraz dystrybucji gier wideo ma problemy z promocją gry Weedcraft Inc., autorstwa… polskiego studia Vile Monarch.
Rejestracja: 2013
  • 63 / 1 / 0


Nie używaj piekarnika, czajnika elektrycznego, uważaj na ładowarki i zapodaj do całego mieszkania żarówki energooszczędne zamiast zwykłych. a gwarantuję, że nikt nie będzie zainteresowany Twoimi rachunkami za HPS 150, a może nawet 250W. ;]
Rejestracja: 2007
  • 5304 / 57 / 0


No nie używaj kompa do tego i powiedz, że to wina ruskich - jak nie gaz droższy to jeszcze prąd :D
Rejestracja: 2013
  • 63 / 1 / 0


Ehehhe :D Nie no, bez przesady, ale moim zdaniem zamiast wymyślać opowieści z krypty na temat prądożernych badań nad meteorytami, łatwiej przerzucić się na czajnik tradycyjny i trochę przyszczędzić. :D
Rejestracja: 2012
Użytkownik nieaktywny
  • 206 / 1 / 0


albo powiedz ze jestes nalogowym graczem i na dodatek masz porzadny zasilacz w kompie
Rejestracja: 2007
  • 521 / / 0


Najlepsza opcja to dużo gram , mam 2 karty graficzne i spory zasilacz do tego potrzebny 700watt i po problemie.
Rejestracja: 2006
  • 3534 / 17 / 0


Kolega zakładający temat zapomniał chyba dodać jakiej mocy hps będzie używał. Najlepszą ściemą będzie chyba elektronika ew.komputery
Rejestracja: 2012
  • 35 / / 0


Załatw kilka starych obudów komputerowych i mów, że stawiasz jakiś serwer. Proste, że musi pracować całą dobę.
Rejestracja: 2013
  • 459 / 3 / 2


Kup sobie jakiś stary komputer za 50-100 zł i wkręcaj że kopiesz BTC i dlatego musi chodzić 24/7.
Posty: 42 Strona 2 z 5
Wróć do „Oświetlenie”
Na czacie siedzi 68 uczestników Wejdź na czata

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości