Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Prze to czy mokre czy susze nie świadczy jednoznacznie o mocy. Czystość jeszcze dochodzi do tego, proces reakcji, konserwanty %-D + pomysłowość rąk przez które przechodziły wielkie dilpacki na trasach koncertowych. Ja tam żem suszył zawsze mokra fetę - swoim własnym nosem
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 25 / / 0
Ja tam zostawiałem na noc otwarty pax tak zeby powietrze dochodziło i z rana, no przesadzam do następnego wieczora miałem suchutkie łupiące pięć. Chyba że wziąłem tylko pięć to nie zdążyło już wyschnąć w pełni.
Uwaga! Użytkownik NECROHALUN nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Ja Ci nie ufam boś dojebał z tą objętością i możesz być nieobliczalny. Mokra feta mu przeszkadza, no kurwa mać. Mnie tam uczono, że to się w nos napierdala, ewentualnie można zeżreć, rzadziej słyszałem a już o widzeniu nie wspominam - podać w instalacje... Nie no kurwa, musiałeś melon nieźle być spizgany spidem żeby taki przepis opracować.
1. Taboret %-D

5. {...} wywołać reakcję nerwu tak jak np. nogą jak nadepniemy na palce w pewien sposób to sama lata, i tak napierdalać w tą fete

6. Przez pół godz robimy kupki i napierdalamy szybka żyletką po fecie
Powyższych pozwolę sobie nie komentować, lepsze mamy tutaj:
7. Jak ostatni raz zdecydujemy się rozpierdolić fetę na drobno bierzemy zapalniczkę, odpalamy ją i blisko ale byle nie przypalać krążymy po całej fecie, byle było słychać lekkie sykanie ale powtarzam nie wolno jej przypalić i znów kupka rozpierdalamy zapalniczka fire

10. Robimy końcem łyżki po boku miejsce w pojemniczku z fetą i wsypujemy troszkę z połowy kapsułki kreatyny zamykamy i wstrząsamy energicznie przez jakieś najlepiej nie mniej niż 2min

11. Otwieramy znów robimy łyżeczką miejsce i walimy kreatyny i znów wstrząsanie, i tak robimy do końca kapsułki
Kurwa. Teraz mi rzeczowo na kilka pytań odpowiedz. Może zamiast w 7) krążyć zapalniczką, będzie lepiej użyć palnika butanowego albo w ogóle się do spawacza udać? Czy np. zamiast spawacza mikrofalówka starczy, a jeśli to zły pomysł, to dlaczemu?

10,11 - czy te etapy to aby na pewno suszenie fety czy łączenie jej z kreatyną? Mało masz dosypek w ścierwie z dzielni?

Ostatnie pytanie: siedzi se typ albo i typiara zciśnieniowany/a że chuj i ma się tak pierdolić :D ? Prze lepiej plastelinę zmodelować palcami w kulkę albo węża i zapodać w nos. Ma palić do cholery jasnej, z nosa się wydmuchuje powietrze, gluty kurwa, nos ma pgrzewać\filtrować powietrze a nie być przyrządem do napierdalania. Przynajmniej tak pamiętam biologię w LO. Ma więc ścierwo palić w nosie bo tak zostało skonstruowane :nuts:

Twoja pomysłowość i humor zostały docenione ;)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 10 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: LEmOn »
No nie żałuj sobie, ale ja tak robię i jakoś speed łatwiej wchodzi w nocha, mniej gryzie i wypierdala z butów tak jak powinien ;-), zgadza się przepis pisałem będąc w ostro napromieniowany %-D. Ale działa i to się dla mnie liczy robię tak cały czas od wpadnięcia na ten "genialny" pomysł i jest zajebiście, pierwszą godz. robie kupki i rozpierdalam drobniutko żyletką średnio co 10min przez całą h, potem robię kupke, kładę na kartę, do lodówki na +/- 20min, znów następna h co 10min robię kupki i rozpierdalam drobniutko żyletką, potem daję "odpocząć" pół godz, po pół godz znów kupka i żyletka, następne 30min leży i ładuję piękny wypierdalający proch do pojemniczka i cieszę się z przyjemności promieniowania F ;-)
  • 10 / 1 / 0
uhuhu. troche to trwa. az tak przeszkadza Ci to, ze jest mokra? Jak bys musial to bys i taka walil. bez zastanowienia.
  • 10 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: LEmOn »
Nie muszę bo nie jestem uzależniony mimo że zaraz będzie 4 tydzień ciągu ;>, mokra bo szczypała strasznie i niewygodna była do "spożywania" poza domem ale teraz mi to wisi, działa już w chuj mocniejszy puderek ;]

[hahahhaah]
Ostatnio zmieniony 31 maja 2010 przez pilleater, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 102 / 7 / 0
LEmOn pisze:
Nie muszę bo nie jestem uzależniony mimo że zaraz będzie 4 tydzień ciągu ;>,
hehehhehehe

nie zapomnij dac znac jak sie bedziesz miewal po zakonczeniu ciagu.
Uwaga! Użytkownik wieslawinho nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 312 / 0
A później po neuroleptyki będziesz zapierdalał ;] .
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 102 / 7 / 0
Procentee pisze:
A później po neuroleptyki będziesz zapierdalał ;] .
i bedzie slyszal o 12 w nocy pod prysznicem jak go bedzie stara na obiad wolac ;)
Uwaga! Użytkownik wieslawinho nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
ja podgrzewalem takieggo gnoja zapalniczka ze 1 cm nad tym gownem 2 min i sucha

podgrzewalem przy tym tasując kartą nie zauwazylem utraty jakosci hehhe...
Uwaga! Użytkownik TeHaTeHA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.