Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Ja od razu powiem, że w zime lubie z ziomkiem sie porobic we dwoch, poczekac az wejdzie faza i np. Pograc w PESa 11 przeciwko sobie:) mozemy wiekszosc dnia przy tym spedzic robiac tylko przerwy na szluga i napicie sie czegoś;p to taka zimowa opcja bo gdy mroz na dworzu to zero checi zeby gdzies wyjsc..
W lato to co innego, cieple noce i dni sa to mozna wiele.
Ale bardziej interesuje mnie wlasnie co dzialacie jak jest zima,snieg,mroz ?? :-D
Usunięto ":)" z nazwy tematu - Fuko
Powód: Zmiana nazwy tematu.
AntiFa!
sporo zależy jakim sam jesteś człowiekiem i z jakimi ludźmi się bujasz..jak dla mnie ostatnio to bardziej samotne -"Bezsenne Noce po ulicach chodzę.." znasz? poznaj, to tak mniej więcej , a żeby nie sklamać to powiem Ci że dzisiaj coś koło 1 czy 2 wyskoczyłem na spacer..słuchawki ,dobra nuta, raczej spokojna -o czymś co akurat w danej chwili mnie interesuje czy o czym myślę ..muzyka która miło podziała albo opowiada o tym co chce usłyszeć..kojarzy się z miłymi faktami albo takimi które z jakiegoś powodu mam ochotę sobie przypomnieć..jak jestem sam to albo idę na spacer albo gram na kąpie ..Układałem ostatnio pasjansy .. :-) różne rzeczy się robi , zależy od stanu w jakim jestem i od mojego humoru .. fajnie też jest ruszyć w teren..jakieś ognisko fajne towarzystwo..ale to rzadko ostatnio..
o jakiej porze i w jakich miejscach? a o jakiej porze lubisz być z kobietą ? każda pora jest dobra..przychodzi mi teraz taka reklama lodów na myśl - Zawsze jest pora na lody Koral
..przez telefon rozmow ie polecam, chyba ze olewka ma to byc to ok bo w przeciwnym razie mozecie zatęsknić i bedzie zle jezeli niemozna sie spotkac a tam cale cialo krzyczy ze chce do niej..czasem nabieram zlego chumoru jak rozmawiam z kims i bardzo mam ochote miec tą osobe przy sobie w danej chwili a wiem ze to nie mozliwe...wtedy jest wkurwienie ..ogolnie to powiem Ci w tajemnicy że nie wiem bo nie doczytałem ostatniego rozdzialu...
po chwili ..-ide jeszcze niewiem gdzie ale czuje ze bedzie dobrze :-D czego i wam zycze
AntiFa!
Naprawdę różnie. Jednak kiedyś odjebałem taki porządek w swoim pokoju, że chciałem sobie sam bić brawo.
- odkurzyłem meble
- przepierdoliłem chyba ze 2 razy podłogę odkurzaczem
- powyrzucałem wszystkie stare/niepotrzebne ciuchy
- posortowałem sobie skarpety: białe, do codziennego noszenia na prawą stronę szuflady, siwe i czarne tuż obok, następnie czarne, a obok nich wszystkie inne, które nadszarpnął ząb czasu, i nadają się tylko do pracy.
- poukładałem koszulki wg. kolorów, spodnie wg. materiału itp., itd.
- powyrzucałem wszystkie płyty CD/DVD, których nie używam
- poukładałem w porządku chronologicznym wszystkie świadectwa szkolne, dyplomy itp.
- dokumenty poukładałem wg. przydatności.
AntiFa!
A co do wypadów w plener zimą to mam za sobą w chuj miło wspominanych akcji.
Fajnie jest się naświetlic, wziąć pare piw i wybić w plener. Nafukanemu zima niestraszna, bierzesz jakieś sanki śmigasz na górke, przy okazji ulepisz jakiegoś bałwan lub kutasa. Zawsze jest jakaś chęć do działania.
Polecam white party - zima, ścierwo, ogniśko, browar, jointy, sanki, bałwan :-D
skacowanazocha- "Polecam white party - zima, ścierwo, ognisko, browar, jointy, sanki, bałwan :-D"
-zajebista sprawa! polecam , namówcie kilka panienek (płeć piękna zawsze jak najbardziej wskazana by poprawić humory i dodać fantazji głowie ^_^ ) paru dobrych kumpli którzy lubią po świrować i na miejscówkę -obojętnie czy to wieś czy miasto -dla chcących dwóch nie pijących (może fukających? ;-) ) bierzemy na kierowców i jazda ! nowe doświadczenia..jakiś ruch , chęć działania..to wszystko wtedy działa , jest gdzie spożytkować tą masę pozytywnej energii którą dostajemy..
Świetna sprawa .. -daje na prawdę ogromną radość jeżeli ktoś umie się w to bawić :-) -tylko niestety takich ludzi jest coraz mniej , nie znoszę facetów którzy stoją piją piwo i mówią że im zimno ale dupy nie ruszą po parę suchych gałązek by ogrzać siebie i Przede wszystkim te Dziewczyny które nie jednokrotnie są bardziej ogarnięte i tak nie narzekają jak
tacy Pół goście Pół delikatnie mówiąc -cipki.. takich osób lepiej w kompanię nie brać bo to bywa na prawde denerwujące dla tych którzy coś robią..i w rezultacie dla tych panów od gadania może się źle skończyć :-D
Aplikator... ;-) ja wczoraj nie popłynąłem , hehe..to raczej rzeka mnie porwała gdy stałem nad jej brzegiem i nadeszła fala ;-) ale nie żałuję bo było naprawdę pozytywnie ;-)
wątek ciekawy , tak myślę że sporo fajnych pomysłów sie tu może przewinąć ;-) pozdrawiam
Jak jeszcze walilem, to standardowe rzeczy:sprzatanie pokoju, porzadki na kompie(ukladanie mp3, filmow itp) bajera na gadu, przepisywanie notatek. I wszystko sprawialo zajebista przyjemnosc :huh:
PS: czytajac wypowiedzi autora uwazam ze jest psem :finger:
Pies.
Sprzatanie i przepisywanie notatek to jest to. Siedzenie na hypku to jest to :)
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.