...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
Czy kochasz swoich rodziców?
Tak - byłem/am wychowywany/a w ciepłej i rodzinnej atmosferze, niczego nam nie brakowało
4
44%
Nie - jebać ich, wyrządzili mi krzywdę (chlali, napierdalali pasem itp.), chciał(a)bym żeby zdechli
1
11%
Tak samo ich kocham jak i nienawidzę
4
44%
Nie wiem - nigdy ich nie miałem/am
0

Liczba głosów: 9

ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
@Czoug lepiej napisanego postu nie przeczytałem co do mnie to wcale to nie wpłynęło i myślę że tylko jakieś tam dłuższe popalanie papierosów i to jeszcze skręconych przez ten katar, krzywą przegrodę i brak możliwości oddychania normalnie mnie skłoniło do tego bo już myślałem że będzie tylko gorzej i że sobie rozjebie tym zdrowie a amen a jest zupełnie odwrotnie. Czy też częstrze picie alkoholu.
  • 3245 / 617 / 0
BTW. Niech ktoś poprawi nazwę wątku, bo chyba miało być "wasze nałogi" a nie "ważne". Aczkolwiek dla nałogowca i nie tylko nałogi są ważne raczej chyba tak czy inaczej.

yes sir | czoug
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / 2 / 0
1. Dda
2. Babcie mnie chowały
3. Z rodziny "inteligenckiej"
4. Druga mama wspolpracuje z gosciem od "Kryminologi- suicydolog, mediator
5. Matula ChAD - 1400 ziko renty-lekarz
6. Kurna bym nie skonczyl, zjebany jestem

Ps. Podstawowka w klasie sportowej, a mialem nadwage i te 136 iq wiec najebalem polowie klasy hue hue
Ps2. Jarauem od 1gim przed szkola, w trakcie i po
  • 194 / 28 / 0
Ojciec alkoholik i tyran, matka z problemami psychicznymi ( prawdopodobnie nerwica i depresja ), przemoc fizyczna i psychiczna srednio 3 razy w tygodniu przez kilka lat gdy bylem wiekszy czesto sam napierdalalem ojca piesciami po mordzie do nieprzytymnosci bo mnie chcial nozem zajebac, matke tez bil, dziadek alkoholik po 3 odwykach i wszywce, ojciec tez zdecydowal sie na wszywke i sie zmienil ale juz bylo za pozno, moja psychika zostala zmieniona chyba raz na zawsze, depresja + dragi + anhedonia, potem były problemy w szkole a dalej to już nie bede dopisywal bo szkoda strzepic ryja. Nie zycze nikomu takiego zycia, jesli w waszym domu jest przemoc fizyczna/psychiczna/alkoholizm zgloscie to jak najszybciej tam gdzie trzeba
dawka czyni truciznę
  • 316 / 40 / 0
Ojciec po aresztach siedzi (teraz za alimenty i jakieś rozboje) wypierdolil jak miałem 8lat do innego miasta ale nawet ze mną nie mieszkał i dobrze chuj mu w dupe, znam go z widzenia. Matka o ile mnie kocha to jest wjebana w nałóg alkoholowy i przykro się na to patrzy, ale jak mam komuś pomóc jak sam jestem wjebany i więcej rozumiem, I rozumiem że ona nie chce przestać. Bierze też benzo na sen ale nie przesadza z tym chociaż. Babcia mi dużo pomogła w życiu i bez niej myślę że byłbym już wpierdolony w bagno wcześniej i w większe niż obecnie. Wbiło się w psychikę na stałe i dalej pobolewa ale nie z tego wynika mój nałóg, wynika z mojej głupoty na początku brania. Przestałem chociaż już odpierdalać tak jak leciałem wcześniej mając wszystko w dupie. Moje branie wynika też z tego że nie lubię jakoś na trzeźwo świata umiem pochodzić trzeźwy tydzień dwa ale ciągnie spowrotem do ućpania.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.