Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 26 / / 0
Wrocław rulez! Idzie się do akademika i jest wydzielanie porcji przy mnie i z elektryczna wagą ;)
A mniej niż 6 szkieł w punkcie nie może być, ostatnio brałem strasznie ciężką trafkę, było tego 1g, ale optycznie wydawało sie malutko, 6 szkieł było.
"Just a little pinprick.
There'll be no more --Aaaaaahhhhh!
But you may feel a little sick."
Pink Floyd - 2001 Echoes - Comfortably Numb
  • 38 / 2 / 0
w świętokrzyskim 6 ze sztuni to standard. nie narzekam bo materiał zajebisty :-D w sumie mało razy mi wyjebali wała bo jak zaczynałem ziomek był dillem teraz drugi się wziął i w sumie cały czas od swoich.
nie rozumiem tylko jednego typa ze szkoły,jak sie weźmie od niego 0,5 wychodzi 5-6 gał a z 5 g z wagi 10 połówek po 3 gały. :nuts: chyba że dopiero rozkręca interes...
cipka!
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.