Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
@aspirant po dawkach wnioskuje ze raczej nie brales benzo terapeutycznie tylko raczej w celu zajebania sie, ja np chocbym chcial odstawic to ciezko by mi bez nich bylo (fobie roznego rodzaju). Wiem ze one je tylko poglebiaja na dluzsza mete ale tylko one dzialaja, antydepresanty i psychoterapie chuja mi dawaly.
Co chce zaznaczyc, w moim przypadku, nawet nie musze jesc benzo przez dlugie okresy czasu, wystarczy jedno opakowanie alpry, klonow czy lorazepamu (fuj kurwa!) zjedzone w krotkim okresie czasu, zeby totalnie rozjebac sobie zawartosc glowy. O rozwaleniu rytmu snu juz nawet nie mowie.
Wiem, ze musze byc ostrozny majac w szufladzie, to co mam ;).
@Kakihara, bierzesz te benzo z przepisu lekarza i zgodnie z jego zaleceniami, czy tez zwiekszasz dawki jak chcesz? Jakie benzo bierzesz?
@Gargamel, nie chcialbys calkiem odstawic benzo, tak for life? I dlaczego nie?;)
aspirant pisze: Zrzut z benzo to jeden z najgorszych zrzutów.
@Kakihara, bierzesz te benzo z przepisu lekarza i zgodnie z jego zaleceniami, czy tez zwiekszasz dawki jak chcesz? Jakie benzo bierzesz?
ogolnie to nie wiem nic, spaliłem 3 szkieła mocnej indyjki, 1mg alprazolamu i musze sie polozyc i pozatapiac sie w wyrze, bo rece przyklejaja mi sie do klawiatury
haha wlasnie przeczytalem ze
Równoległe stosowanie fluoksetyny zwiększa stężenie alprazolamu we krwi o około 46%, powodując nasilenie i przedłużenie jego działania.
hahah nie pale juz
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.