Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 239 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: puchatek »
puchatek bierzesz benzo do nauki???? :-D
ja księciuniu codziennie biorę benzo.niestety jest gorzej z z zapamiętywaniem,kojarzeniem,motywacją.ale daje rade,zmuszam się bo sobie postanowiłem za cel ukończyć kolejny semestr ... :zzz:
Uwaga! Użytkownik puchatek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: propolis »
mogę wpier...alać benzo jak tik-taki nawet 50 mg działa na mnie słabo, tak samo stilnox zasnę po 3 -4 tabsach, dormicum też, czasami aby zasnąc muszę wziąć 60 mg....tolerka zupełna...
Uwaga! Użytkownik propolis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
u mnie klony koło 7, 8 mg
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 432 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: c0deine »
Po odtruciu od benzo, po 3 miechach ciągu jakoś nabrałem do tego pokory.

Bo życie z myślą, że jak nie będę miał na jutro cukierków to zdechnę jest przechujowe.

Cieszę się, że nie mam stałego dostępu, wtedy byłby problem (jak kiedyś), a tak to jak chodzę ze znajomym np. po aptekach z druczkiem to on mnie tam poczęstuje 1 klonem 2mg i to mi w zupełności wystarcza. I wychodzi tak, że raz na parę tygodni coś zjem.
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 239 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: puchatek »
codeine pisze:
Bo życie z myślą, że jak nie będę miał na jutro cukierków to zdechnę jest przechujowe.
to prawda,dlatego trzeba robić zapasy :-p
Uwaga! Użytkownik puchatek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: DoktorZ »
w ile wam schodziła tolerka do zera po dawkach typu 20-30klonów niemal co dzień ? wszedłem w to po odstawieniu deksa ktorego dlugo ciagnalem - i jest sto razy lepiej, wparawdzie jestem nawalony 24/7 ale nie odpierdalam zadnych akcji psychotycznych.... za kilka dni bede mial deteks szpitalny... w tym samym szpitalu z ktorym bylem zawodowo zwiazany ..... ironia nie ?
Uwaga! Użytkownik DoktorZ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / 1 / 0
20 mg diazepamu
1,5 mg alprazolamu

Mniejsze dawki leczniczo, w/w dawki to min. dla rekreacji. Zolpidemu rekreacyjnie nie biore, odpierdalam po nim i mam zaniki pamieci :-/
Traveling by telephone.
Hey ho, here we go
Ever so high.
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Dsawki rekreacyjne

Clono : 4mg to minimum . Najwięcej przyjąłem jakieś 15mg, ale nie na raz .

Alpra: kiedyś czułem 0,5mg z piwkiem a teraz to 2mg minimum

Diazepam : 20mg

Oxazepam : huj wie ile ..e . . e

Zolpidem ( choć to ie benzo ) - 40mg działa tyci tyci
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 312 / 2 / 0
W zależności czy mam kaca czy nie:

Dawka likwidująca niefajne uczucie na kacu - zależy też jakiego (czy piję jednego dnia wieczorem czy też mam ciąg): od 12 mg do 30 mg bromazepamu.

Dawka na ruszenie się z chałupy: po tych bodaj 3 latach wzrosła do: od około 3-6 mg do 25 mg broma (wzywż).

Niestety, tolerancja rośnie.
"I begged my doctor for one more line
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"

Noel Gallagher
  • 1069 / 11 / 0
na razie zerowa ;) dopiero 3 raz biore. Jeszcze 15 tabsów estazolamu mi zostało po 2 mg i niedlugo dostane afobam 0,5 mg nie wiem ile tabsów.
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.