Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Jakie benzo najłatwiej zdobyć ?
Clonazepam(clonazepam)
234
20%
Temazepam (singnopam)
25
2%
Diazepam (relanium, valium)
248
21%
Alprazolam (afobam,xanax,alprox)
367
31%
Lorazepam (lorafen)
61
5%
Midazolam (dormicium)
17
1%
Nitrazepam (nitrazepam)
12
1%
Oxazepam (oxazepam)
40
3%
bromazepam (sedam,lexotam)
79
7%
clorazepat(cloranxen,tranxene)
108
9%

Liczba głosów: 1191

ODPOWIEDZ
  • 145 / / 0
Witam, za mną kolejna (druga wizyta u psychologa.
Dla nieczytających jestem całkiem zdrowy. :) ale lubie wykorzystywać swoje zdolności aktorskie.
Dostałem :
a)Kertel 0,025 - 3o tab
b) Trittico CR 0,15 - 60 tab
 c) Velaxin ER 75 0,075 28 caps 
d) ]i ... Xanax 0,5 60 tab ( I Z TEGO SIĘ NIEZMIERNIE CIESZĘ ) 
:yay:
Teraz pytania
1) jak rozumiem reszta leków oprócz xanaxu jest bezwartościowa? ( ma potencjał leczniczy ale chodzi mi ćpanie)
2 ) jak teraz zrobić i czy da sie żeby iść np do klozepanu lub czegoś mocniejszego niż to dotychczasowe ?
3. jeżeli z leków powyższych a,b,c da się coś wykombinować "użytecznego" to co i z którego leku.
4) Teraz dzięki xnaxowi mogę iść do jakiegoś rodzinnego lekarza żeby mi dał więcej najlepiej z pudełkiem po leku czy załatwić sobie odpis leczenia? i czy nap mówić że xanax dostało się na zejście z mocniejszego leku żeby dostać coś więcej :diabolic: Internista może pisać takie leki?

PS: Jestem osobą ćpającą umiarkowanie i nie przesadnie nigdy w maksymalnych dawkach narażających siebie. :old:
  • 502 / 40 / 0
1. Jeśli chodzi o ćpanie tego to tak, bezwartościowa, ale kwetiapina (ketrel) dobrze usypia więc może być pomocna przy zwałach, kacach etc.
2. Mówić że xanax nie działa/źle działa i że brałeś od kogoś klonazepam i był idealny. Ale sporo lekarzy jest wrogo nastawionych do klonów.
3. jak w punckie pierwszym
4. Możesz iść nawet bez pudełka i prosić :) Ale tak jak pisałem wyżej, sporo lekarzy jest źle nastawiona do benzo i nie chcą pisać lub piszą bardzo niechętnie. Ja kiedyś poszedłem do swojej rodzinnej na przeokrutnym skręcie (wiedziała że jestem uzależniony od benzo i pisała bez problemu) lecz jej nie było i przyjęła mnie inna lekarka, stwierdziła że nie ma mowy o benzo i dała... hydroksyzynę. Teraz pozmieniali mi się lekarze i moja rodzinna bzd za chuj nie wypisze za to opio - no problem. Odpis leczenia - dobra rzecz. I tak, internista może pisać takie leki.
Pozdrawiam.
  • 98 / 3 / 0
Velaxin i ketrel sobie zostaw na zejście z benzodiazepin, jak będziesz dużo tego jeść to przydadzą się na pewno. Co do benzodiazepiny, którą najłatwiej dostać, to zdecydowanie jest estazolam, przepisywany na równi ze stilnoxem (zolpidem) i hydroksyzyną. Ostatnio dostałem klonazepam, na psychozę lękowo-urojeniową. Dodam, że podrobienie schizofrenii jest dosyć trudne, gdyby ktoś chciał tego spróbować.
Jestem trzeżwy
  • 145 / / 0
dziękuje ememems ;]
  • 8 / / 0
Z racji że jestem początkujący w tym temacie to nie jestem pewien jaki jest najłatwiej dostać. Osobiście myślę jednak że alpre. Jakoś 3 miesiące temu poszedłem do lekarza rodzinnego i pierwsze co mówię to że mam "problemy" ze snem. Lekarz spytał się jak ciężko jest mi zasnąć, na to ja że 2 ostanie noce przeleżałam bez nawet sekundy snu (co było prawdą bo 2 noce grałem ze znajomymi). Po tym spytał się mnie czy mam jakieś lęki. Po chwili udawanego zastanowienia odpowiedziałem że nie wiem czy to do końca lęk ale czasami mam tak że jak jestem w jakimś zatłoczonym miejscu to jest w porządku, a po chwili mam takie uczucie jakby wszyscy mnie obserwowali. W tym momęcie bez zawracania wypisał mi 2 paczki Xanaxu.

Następnie jakieś 1,5 miesiące temu znowu się zarejestrowałem i już po 2 dniach miałem umówioną wizytę. Tym razem z lekarką. Przywitałem się i mówię że dostałem xanax, ale coś średnio na mnie działa. Mogę w końcu zasnąć, ale problem z lękiem pozostał. Przy okazji pokazałem jej paczkę po leku xanax. Na to padło pytanie ile dostałem Xanaxu poprzednim razem. Po odpowiedzi na to pytanie i krótkim opowiadaniem na temat mojego lęku na prośbę lekarki dostałem paczkę valium i 2 paczki Xanaxu. 7 listopada mam już koleją wizytę. Ciekawe co dostanę tym razem? :D
  • 12435 / 2419 / 0
^
Gdzie mieszkasz? Wnioskuję, że nie w PL (Valium).
Niestety, ale w PL też alprazolam jest moim zdaniem najczęściej przepisywany.
  • 8 / / 0
jezus_chytrus pisze:
Gdzie mieszkasz? Wnioskuję, że nie w PL (Valium).
Niestety, ale w PL też Alprazolam jest moim zdaniem najczęściej przepisywany.
Akurat nie w Polsce. Obecnie mieszkam w Niemczech, ale tylko chwilowo. Końcem października wracam. To ciekawe w Polsce nie dostaniesz valium od lekaża? Jakiś specjalny przepis czy co?
  • 12435 / 2419 / 0
W Polsce mamy Relanium, a nie Valium : )
Swoją drogą konowały niechętnie przepisują. Raz jeden powiedział, że Relanium mi nie da, bo to uzależnia i wypisał klony... %-D
  • 328 / 24 / 0
Najłatwiej dostać moim zdaniem alpre, bo działa i przeciwlękowo, i nasennie, wg lekarzy jest "bezpieczna" i w normalnych dawkach nie sprawi, że człowiek poodpierdala różne głupoty, co najwyżej będzie senny/zmulony i albo zaśnie albo będzie tak funkcjonować. Na mnie alpra działa zajebiście dlatego nie jjem jej codziennie i nie chciałbym być w nią wjebany, żeby nie straciła swojej "magii" (via GBL). Chociaż GBL nigdy dla mnie magii nie stracił. Jednak alpra to dla mnie taki "drug" prospołeczny, dobry do mixów do ujebki, ale np. przed ważną rozmową zamiast zarzucić stima np. MPH/EPH czy inne fenidaty, można też jakąś małą ilość alpry, tak by działała MINIMALNIE w tle. Byś był sobą, ale bez żadnej blokady, oczywiście z dozą rozsądku i nie wyjął fujary na przemówieniu przed resztą, słuchającą Cie ludzi :D
  • 12435 / 2419 / 0
^
Uwierz mi, że nie chcesz być w nią wjebany, żeby nie przeżyć piekła na ziemi, a nie dlatego, żeby nie straciła "magii" : )
Wjebałem się w to będąc daleko, daleko od swojego lekarza (u siostry w chile) i kiedy skończył się xanax, przeżyłem prawdziwe zejście szatana na ziemię... Siostra w godzinę załatwiła receptę...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.