Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Jakie benzo najłatwiej zdobyć ?
Clonazepam(clonazepam)
234
20%
Temazepam (singnopam)
25
2%
Diazepam (relanium, valium)
248
21%
Alprazolam (afobam,xanax,alprox)
367
31%
Lorazepam (lorafen)
61
5%
Midazolam (dormicium)
17
1%
Nitrazepam (nitrazepam)
12
1%
Oxazepam (oxazepam)
40
3%
bromazepam (sedam,lexotam)
79
7%
clorazepat(cloranxen,tranxene)
108
9%

Liczba głosów: 1191

ODPOWIEDZ
  • 219 / 1 / 0
No ale kurwa :D do prywatnego , do lewego jakiegos , pierwszego kontaktu czy po szpitalach sie wloczyc jak Klonista mowil ze na przypal do lekarzy podbijal ?!
Uwaga! Użytkownik BraminCnotliwy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 952 / 3 / 0
Gdzie chodze? jestem zarejestrowany w 10 przychodniach w miescie w kazdej bralem klony ale znudzilo mi sie to i wole jednemu placic 70 zl i niech wypisuje 16 paczek odrazu :D Mniej przypalu , trzeba umiec rozmawiac z ludzmi, lekarz tez czlowiek i chce zarobic, kiedys wogole mi wystawiali 10 recept na kazdej po 3 paczki a kazda recepta na inne imie i nazwisko zeby przypalu nie bylo :D zreszta jak kazdy ma sie te swoje myki, dobra gadke, trzeba miec i wkrecac jaki to chory nie jestes, albo uzalezniony i nie mozesz zyc bez danego leku, ale znizasz juz dawki, ja od 8 miu lat nie wyszedlem od lekarza bez nie klepiacego leku :) najmniej lekarz mi wypisal w zyciu 2 paczki klonow i jakis zolpidem gratis :D teraz tego zaluje duzo mi w zyciu ucieklo , staram sie to zmienic, no moze pierwszy raz w zyciu jak mialem z 16 lat dostalem Bromazepam 2 paki 6 mg ale to zjadlem w 2 dni i przepilem woda :D Lek nazywal sie Sedam :D i dostalem do niego sanval :D
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 825 / 14 / 0
To prawda, czekanie w kolejce do lekarza bywa naprawdę frustrujące i cały czas ten smoleńsk....... żadna młoda sikoreczka nie może czekać, tylko berety . Jam dziś bezproblemowo 2 raszki tego co zwykle, na 2 tygodnie spokój.
Nawet się pochwalę, bo już mam kartę apteczką z 15% zniżką :-) ;-)
  • 219 / 1 / 0
Slyszalem ze sedam bromek jest niezly., Hmm Klonisto chyba bede musial nabrac Twego sprytu i obaczajac wszelkie przychodnie. Jednak Potrzebowalbym paru rad od Ciebie bo mnie te kurwy pierwszego kontkatu nie chcialy wypisac nawet senzopu ktory byl na serio potrzebny do snu. Do tego ta kurew zapytala bezczelnie czy probowalem na sen czegos naturalnego bez recepty. na przyklad "waleriana i chmiel" . Odpowiedzialem ze dla mnie to za mocny towar i poszedlem...
Uwaga! Użytkownik BraminCnotliwy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 5 / 0
Czasami zbyt duży spryt nie jest korzystny, bo najzwyczajniej można przekombinować.
  • 377 / 7 / 0
@klonista
dawaj e-mail,prv
Real dream...
No longer anymore a Narcotic dream...
  • 422 / 4 / 0
@ Klonista,

Czy można wiedzieć, na jaki bajer wyciągasz od lekarzy te klony ? Zazwyczaj chodzisz prywatnie, czy do tych z NFZ ? Mam nadzieję, że lekarze nie posiadają spisu, kto jaki ma nick na forum [H] %-D

Pozdrówka, Kwidron.
  • 1599 / 47 / 0
Kwidron pisze:
@ Klonista,

Czy można wiedzieć, na jaki bajer wyciągasz od lekarzy te klony ? Zazwyczaj chodzisz prywatnie, czy do tych z NFZ ? Mam nadzieję, że lekarze nie posiadają spisu, kto jaki ma nick na forum [H] %-D

Pozdrówka, Kwidron.

Chodź do ogólnych lekarzy i najlepiej zaświadczenie, że jesteś chory na padaczkę.
  • 952 / 3 / 0
Nigdy nie uzrzywalem zaswiadczen ze mam padeczke , bez sensu to kolowac albo podrabiac, pisalem wiele razy jak kolowac rozne leki poczytaj tamat albo podbij na priv :)
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 343 / 3 / 1
z moich doświadczeń wynika że alprazolam dostać bardzo łatwo, klony na rózne sposoby też da sie łatwo wydębić, relanium nigdy nie dostałem, tylko pytałem, ale wydaje mi sie że też powinni wypisywać bez spiny.. większy problem jest z bromazepamem, dostaje 1 op miesiecznie, ale problemów z osiągnięciem tej jednej paki na miesiac, pytań, kręcenia głową i krzywych spojrzeń nie brakuje :nuts: aha, i to wszystko u publicznej służby zdrowia ofkorz, zgaduje ze gdybym zapłacił stówke za prywatnego to kelner przyniósłby mi menu :*)
"Lets go Batman and Robin. Rob a pharmacy on the comedown."

Spoiler:
ODPOWIEDZ
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.