Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Wcinam bioxetin nie cały miesiąc, od 4 dni zwiększyłem dawke do 40mg według zaleceń lekarza.
Tak się bajerancko złożyło, że mój brat - w tym momencie - zaprasza mnie do siebie do pokoju na 0.5l absolwenta.
Czy alkohol może mi w jakiś sposób zaszkodzić?

Edit: Pierwszy mocny drink... i chuj :]
Uwaga! Użytkownik Ahcum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ahcum »
Pierwszy mocny drink... i chuj :]
Uwaga! Użytkownik Ahcum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Żyjesz?
I'm broken.
  • 110 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: violator@85 »
alkohol zawsze może zaszkodzić, bo alkohol to zło ;-)
ale tak na poważnie to nie słyszałem żeby SSRI wchodziły w jakąś poważną/groźną interakcję z alkoholem; co innego z TLPD czy np. mianseryną gdzie bardzo potęguje efekty(przeważnie te negatywne...)
ale jeśli chodzi o SSRI to mam znajomych co to biorą i nie stwierdzili żadne interakcji z % , a niektórzy nawet twierdzą że są w stanie więcej wypić jak po MDMA
Uwaga! Użytkownik violator@85 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ahcum »
żyje, żyje...

Zauważyłem jedynie dużo mocniejszego kaca, dlatego dopiero dzisiaj odpisuje.
  • 168 / 11 / 0
Odgrzane kotlety, ale ja po 1,5 tygodniach jedzenia bioxetinu wypiłem flaszkę. Miałem zaburzenia wzroku, czułem się troszkę jak po klonozepanie. Budziłem się w nocy z jakimiś dziwnymi lotami (piski w uszach, otępienie, panika).
Pewnie zależy od organizmu, ale u mnie picie wódy pod bioxetin zmusiło mnie do przerwania tej praktyki.
  • 56 / 1 / 0
Ja biorę Elicea lek SSRI i piję równiutko i jeszcze jakoś żyję żadnych trzasków poważniejszych. Tylko nie wiem czy to zdrowe dla wątroby ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.