Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 247 / 2 / 0
Non pisze:
Po co w takim razie pić? Cieszcie się z ekonomicznego picia, a nie rozkminiajcie co zrobić, żeby osłabić wchłanianie alkoholu.
To tak, jakbym się zastanawiał nad tym, czy jebnąć 900 mg Kodeiny na pełny żołądek po to, żeby mnie słabiej wygrzało...

Przyznam tu Ci rację, pić aby się nie upić jest tylko na pokaz (przynajmniej w takim przypadku że chcemy wypić jak najwięcej i nie paść). Plusy ekonomicznego picia zobaczą dopiero później jak tolerka skoczy.
Aktualnie aby wyjść np. na parkiet muszę wypić z 6 - 8 piw wieczorem, jedno po drugim i takie wieczory zazwyczaj się kończą sporymi brakami na koncie. Więc chętnie chciałbym aby mój limit wynosił 2 - 3 piwa bo było by ekonomicznie, ale do tego trzeba dorosnąć że jak się pije (itp), to robi się to dla siebie, a nie na pokaz...
  • 40 / / 0
Wystarczy dobrze popijac i przegryzac. Przed popijawa tez nalezy sie dobrze najesc, uzupelnic plyny.

Sposobem na kaca jest picie duzej ilosci wody tuz przed tym, jak pojde spac lub w nocy jak sie przebudze. Dobrze tez dziala po porannym przebudzeniu wypicie duzej ilosci wody i drzemka. Organizm zaczyna szybko metabolizowac alkohol, a przede wszystkim uzupelnia wytracona wode. Do tego jajka sadzone.
http://talk.hyperreal.info/lad-t39515.html

Rozmowy na temat vendora "AL-LAD"
  • 7 / / 0
Wazne aby jesc w trakcie picia , chociaz jakies przekaski.
Jesli ktos chce dlugo przetrwac moge polecic posilki zawierajace duzo tluszczu , wolniejsze wchlanianie alkoholu(?) , tylko jak juz pusci to wszystko to koniec niestety imprezy.
Nie ma na to sposobu ,kazdy ma inny organizm i powinien w koncu dojsc do tego na ile moze sobie pozwolic.
  • 20 / / 0
Ja od siebie mogę polecić ciągi na benzo + alko. Tolerka skacze gwałtownie. Powiedziałbym nawet, że dwukrotnie.
Ale po chuj to komu?
Zazdroszczę słabym głowom.
  • 804 / 5 / 0
No cóż stimsy są niebezpieczne, ale jak już trzeba to najlepiej długo działające w na prawdę niewielkiej dawce oralnie i nie polecam łączenia z wódką, bądź szybkiego picia + najlepiej jeżeli choć jedna zaufana osoba wie na czym jesteśmy, lub komuś innemu że "gdyby coś się stało to przeczytaj kartkę z mojej prawej kieszeni", lecz gra nie warta świeczki. Jak nie zginiesz na zawwał, to Twą "śmiercią" będzie zwał, opio może pomóc, ale przyjęte oralnie na pusty żołądek :kotz: może się nie przyjąć i zwiększyć agonię.
"Mogę się załamać na finiszu lub zaraz
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
  • 3206 / 175 / 0
to Twą "śmiercią" będzie zwał
potwierdzam. kac morderca typu "wolę umrzeć tylko niech to się już skończy" zaliczony here
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3955 / 146 / 0
nazrec sie na tlusto przed piciem.

glupi temat wogole.
  • 1854 / 215 / 37
Jak pić żeby się nie upić ? Banalne - pić mało.
  • 2372 / 56 / 0
Też mi rozwiązanie. :p TRENOWAĆ !
Małe dawki, ale za to często: potem się utrzymujesz na małym poziomie, ale nie wiem jak tak można.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 5299 / 104 / 0
Dobrze prawi - polać mu :D

Trza pić powoli i zagryzać tłustym, jak kto narzuca tempo to niech se sam pije szybko. Acz nie powiem, polski zwyczaj/toast 'pij kurwa' jest bardzo dobry. No jak to, ze mną się nie napijesz?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.