Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2284 / 287 / 0
To musisz mieć kogoś w usa kto ci odbierze paczkę od amxxxu i prześle do Polski;)
  • 1084 / 283 / 0
A z Chin się nie da? Tam prędzej chyba coś pichcą.
  • 2 / / 0
Zamówiłem z ciekawości ze sprawdzonego venda(PRL, Sunifiram oraz tamtejsze mixy połączone z kofeiną nigdy nie zawiodły). 10mg, bardzo dziwne uczucie po godzinie, trochę jak niegdyś pamiętam po gałce muszkatołowej, ciało strasznie ciężkie, spokój jak najbardziej konkretny, kogoś by zabijali na oczach to na spokojnie pyk pyk dzwonimy na psy ale totalnie bez emocji. Skupienie tak, na plus z tymże jak już się skupiam na siedzeniu i piciu piwa to siedzę pije piwo i nic nie może mnie od tego odgonić xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.