Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Hej Cześć!
Ostatnio wróciłem do zażywania futra. Żarłem go przez około dwa tygodnie, z małymi przerwami. Oczywiście zwiększałem dawkowanie i nie powiem ,zacząłem już przesadzać z ilością. Postanowiłem, że zrobie sobie przerwe, wiecie tolerancja i te sprawy. Odczekałem troche ponad tydzień i wczoraj zaserwowałem sobie dosyć przeciętną ilość. Jednak mimo to, początkowo praktycznie żadnych odczuć, troche sie zawiodłem, zastanawiałem sie o co chodzi. Pare godzin później wyszedłem ze znajomymi na spacer i nagle poczułem przypływ takiej energi, ogromnej pewności siebie, rozbawienia. Poczułem to wszystko co powinienienem poczuć pół dnia wcześniej. Wiecie może dlaczego tak było? Dodam , że mój proch po jakiś dwóch tygodniach całkowicie zmienił swój zapach, jest bardzo delikatny, a wcześniej to o cie panie, ładny fetor, całkowicie już odparował (pasta była) oraz wogóle nie czuć go w nosie, a spływ także delikatny. Początkowo tak go czuć było w nosie, że ze znajomymi "płakaliśmy" ładnie, łezki leciały haha.
  • 4 / / 0
Często się mówi że zwietrzałe to może być bomba z opóźnionym zapłonem (jak w wilku z wall street) ale żeby aż tak ? :P Nigdy nie spotkałem się z podobną sytuacją więc myślalem że to mit, a jednak wychodzi na to że ziarenko prawdy w tym jest.
  • 24 / / 0
Troche ponad tydzień? To jest według Ciebie detoks?
To wygląda tak jakby metabolizm zadziałał z opóźnieniem. Ale no jak ścierwo odleży,to i kopie z opóźnieniem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.