Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 351 / 8 / 0
Centa spokojnie, zdaje się, że nawet dwa i pół się rozpuści po drodze do serducha.
  • 84 / 1 / 0
Eee to spoko a ja się bałem wstrzyknąć nawet najmniejszego bąbelka i gdy wleciał nawet mikroskopijny to odrazu od nowa zabieg robiłem :wall: A tak to zostawię troszkę powietrza w pompie i ten jeden cent wstrzyknę bez obaw ;-) Wielkie dzięki,rada bardzo pomoże :-)
Poniższe zdanie jest prawdziwe.
Powyższe zdanie jest fałszywe.
;)
  • 84 / 1 / 0
I jeszcze takie dwie sprawy:

1.Ale na bank nie ma się czego bać ? Bo strasznie się boję ładować powietrze w żyły,nie wiem czemu ale chcę się jeszcze raz upewnić czy na 10000% nic nie będzie i czy wstrzykiwanie dłuższy czas powietrza w małych ilościach może mieć jakieś negatywne skutki czy to jest obojętne dla zdrowia ?
2.Czy gdy żyły się zapadną po zbyt długim/nieumiejętnym waleniu to gdy zrobi się przerwę i będzie smarować maścią na wkłucia i takie tam to po jakimś czasie znów wyjdą na wierzch czy już będą schowane 4Ever ?

Sorka za post pod postem ale nie zdążyłem edytować.
;)
  • 1 / / 0
1. Nie wiem po co Ci powietrze w pompce, no chyba ze w kontrolce.
Wstrzykiwanie powietrza na pewno nie jest obojetne organizmowi, ktory wolalby z pewnoscia zebys tego nie robil.
2. Tak, a jesli sie bardzo postarasz to zadne masci nie pomoga.
  • 351 / 8 / 0
Jeszcze raz: spokojnie parę bombli możesz, rozpuszczą się we krwi w trymiga, musiałbyś se całą pompkę powietrza wstrzyknąć, żeby doprowadzić do zatoru. Nic ci się nie stanie, nie ma długotrwałych skutków, jak są, to natychmiastowe po DUŻEJ ILOŚCI. A co do jednego miejsca, to mi zajęło 4 lata zarżnięcie żyły na zgięciu łokcia - a żyłki mam cienkie i schowane. Dużo i często to nie waliłem, ale jakieś myślę 500 razy różne substancje. Zyła się nie zapadła, ale stwardniała tak, że po prostu ześlizguje się igła %-D
  • 84 / 1 / 0
Ja nie wale już sporo czasu lecz nadal mam takie ciemne kreski bo wbijaniu głębiej igły i zapadniete niektóre kable(Nie używałem maści).Przy smarowaniu czymś pomoże po jakimś czasie ?
;)
  • 84 / 1 / 0
^Nie odp na pytanie powyżej już nie oczekuję odpowiedzi.
Ale po władowaniu całej insulinówki lub pompki 2ml powietrza nic by nie było ?
;)
  • 2775 / 39 / 0
Możesz mieć pecha i coś będzie
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 358 / 35 / 6
Needle
pytania tendencyjne zadajesz , jesteś początkujący ok .
Wbijasz , lekko tłok do siebie, krew jest więc sru z materialem
Co Ty z tym powietrzem ?
  • 858 / 18 / 0
co do powietrza to ja napiszę coś od siebie
zawsze jak wstrzykiwałem koksy w mięśnie to po odciągnięciu tłoczka pojawiały się bąbelki powietrza i potem wstrzykiwałem to jak mi mój guru sugerował był znak pozytywny
bo jak pojawiła się krew trzeba było kłuć gdzie indziej
a wy gadacie coś innego
nic mi się nie stało jak widać wbijałem triceps,biceps,barki,uda
igły 0.9 do nabierania 0.7 35mm do wstrzykiwania a pompka 2ml zwykle tylko 1ml (250mg testosteronu wbijałem lub nadrolonu )
raz miałem cykl na Testosteronie suspension musiałem wbijać igłami 1.2 bo był skrystalizowany skurwysyn bolało ale efekty były %-D
Ostatnio zmieniony 15 października 2010 przez 885, łącznie zmieniany 2 razy.
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
ODPOWIEDZ
Newsy
Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.