ODPOWIEDZ
  • 924 / 166 / 0
6-8 h, ale zauważyłem że jak spię mało godzin tj. 6-7 to jestem lepiej wyspany niż jakbym spał powyżej 8.. I nie wiem czy dosypiać do tych minimum 8, czy spać po te 6 i korzystać z życia.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 287 / 140 / 0
około 8h
  • 0 / / 0
7-8 godzin, więcej czy mniej działa na mnie tragicznie.
  • 3245 / 617 / 0
Za dużo, jakby to zależało ode mnie to bym spał 2 godziny. Przypomina mi się cytat z polskiego hip hopu:
-Lubię spać, tak jak inni lubią pić i ćpać....
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / 5 / 0
Od poniedziałku do Piątku ze względu na pracę i tryb dnia od 23 do 4:30. Denerwujące jest, że w niedzielę budzę się po 6 i muszę się dobrze najarac żeby jeszcze kimnac parę godzin heh
Bywało gorzej i chwalili ...
  • 3455 / 555 / 2
A śpię krótko i nieregularnie. Raz 8h razy a czasami 4. Wszystko zależy od tego jak intensywny miałem dzień, i jak późno się położyłem. A spać chciałbym tyle ile Verbalowi się marzy.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 924 / 166 / 0
15 czerwca 2023SZEZE pisze:
Od poniedziałku do Piątku ze względu na pracę i tryb dnia od 23 do 4:30. Denerwujące jest, że w niedzielę budzę się po 6 i muszę się dobrze najarac żeby jeszcze kimnac parę godzin heh
tylko po co? jak już się obudziłeś to znaczy że starczy tego snu :) ja śpię po 6 h i lepiej się czuję jak po 8 czy 10. Czasami mnie weźmie ze prześpię ciągiem 10 h, ale to sporadycznie i wiem że mój organizm tego potrzebował.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 1293 / 329 / 12
Z wiekiem zapotrzebowanie na sen maleje. Dla mnie 6-7 godzin to jest optimum do normalnego funkcjonowania. No chyba, ze zarwe nockę to musze odespać te kilka godzin bonusowe. Mam trochę rozjebany zegar biologiczny np budzę sie w nocy na szluge albo mnie ścina w pracy na mała drzemkę.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2807 / 363 / 0
U mnie ze snem ciężko przez chorobę i czasami potrafię zaliczyć 10 nocy nie przespanych .. jak się uda to 2-3godz max snu ..
  • 4317 / 699 / 2117
Zdecydowanie za mało śpisz. Poza tym, odpowiedni czas na regenerację przeciętnie u 90% osób, to będzie gdzieś około 6,5 do 7,5h.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.