16 października 2020dicatedoc pisze: Dziwne pytanie. A np po 1 piwie, to jest na trzeźwo, czy nie?
17 października 2020czajnikof pisze: Odkąd zacząłem zdarzały się tygodnie. Później dni. Od paru lat nie ma dnia na trzeźwo.
Przez ten czas ; mniejsze bądź większe odstępy ale dalej to z dala od trzeźwości.
Niby benzo można by podpiąć pod leki, ale jak mam w zamiarze je brać jako ''wspomagacz'' życia
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
w wieku 17 lat druga intoksykacja - LSD
i tu sie zaczeła już jazda i zaczal probowac wszystkiego :P ale wjebałem sie tylko w amfetamine na pare miesięcy ale z tego wyszedłem
w ciagu ostatnich 5 lat to najdluzej trzezwy byłem 8 miesięcy (etanolu nie spożywam) więc nie jest źle
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.