Witam, za razem pytając czy ktoś z tu obecnych miał styczność z "rekreacyjnym" (trochę nie trafione słowo w przypadku "ciężkich" psychedelików) użyciem owej substancji? Wieść gminna niesie jakoby miał to być najpotężniejszy odczynnik wśród psychodelików. Oczywiście znane są mi użycia w celu leczenia uzależnień (ze słyszenia; raczej jako ciekawostka niż powszechna praktyka, ale się nie dziwię - cóż dzisiejszy NWO establishment ehh - temat rzeka ale nie o tym rzecz.), a także przypadki "fatalne". Może ktoś się pokusi o jakiś test? Może ktoś ekstrahował już roślinki z tym specyfikiem? Wiem, że kiedyś podobno w tych dopalaczach całych było jakieś coś co zawierało ekstrakt z Vocangi (jakaś bliska Ibogainie substancja), prawda to? Testował ktoś? (No ba, napewno, skoro dopalacze zarabiały taką kaskę i były tak dostępne).
Posiadam 2g Tabernanthe Iboga Root Bark: https://postimg.org/image/5osr56b23/
Kupione nie w celach rekreacyjnych (da się tak?) a z ciekawości. Znana jest jako "cudowny lek" na uzależnienia, niedojebanie psychiczne i styrany dragami organizm.
Owe 2g to będzie test alergiczny, jeśli nie zauważę nic niebiezpiecznego to zamawiam Ibogaine HCL albo 20g Tabernanthe Iboga Root Bark.
Myślę, że stestuję w ciągu miesiąca i dam znać co, jak, gdzie i kiedy.
EDIT: znalazlem odpowiedni watek: Ibogaina - leczenie uzależnień
I uważam, że naturalna jest lepsza.
Astra2959 oraz -(-BPAP) też mam god mode Dirty summer.
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana
Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.
Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka
Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.
Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły
Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.