Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Hej mam ostatnio stwierdzoną nerwice serca hydro pomaga się uspokoić przy stanach lekowych ale okropnie mnie usypia , sytuacja wyglada tak ze mam małe dziecko i nie mogę pozwolić sobie na spanko kiedy mi się podoba czy znacznie jakieś sposoby na zniwelowanie snu przy hydroksyzynie ? Może jakieś mixy ? hydroksyzyna działa na moje napady ale ta senność jest mega irytująca
  • 2 / / 0
Hej mam ostatnio stwierdzoną nerwice serca hydro pomaga się uspokoić przy stanach lekowych ale okropnie mnie usypia , sytuacja wyglada tak ze mam małe dziecko i nie mogę pozwolić sobie na spanko kiedy mi się podoba czy znacznie jakieś sposoby na zniwelowanie snu przy hydroksyzynie ? Może jakieś mixy ? hydroksyzyna działa na moje napady ale ta senność jest mega irytująca
  • 3245 / 617 / 0
Mój znajomy dostał hydroksyzynę na bezsenność. Syrop. Nie spać po hydroksyzynie to trochę jak pić piwo bezalkoholowe.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 2 / 0
Czy branie hydro przed egzaminem na prawko jest warte? Pytam bo ide 7 raz i niby wyjebane mam ALE jednak ten budynek wordu strasznie stresuje. Oczywiście zamierzam patrzeć jak to na mnie działa, ale się boje, że wezmę za dużo i tak odpierdole, że bedzie piekny wypadek czy coś
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 314 / 38 / 0
@Poluska hydro ma działanie bardziej mulące niż przeciwstresowe. Jak wziąłem z 400 chyba mg hydro bo nie było nic innego, to wtedy poczułem bombe, ale właśnie od strony senności. Myślę, że lepiej bez, bo żeby zmuliło, to taka dawka przez ktorą mógłby być wypadek.
Mój kolega zdał za 11 albo 12 razem xd dasz radę, ale jak zdasz, to nie jeździj po używkach. Nienawidzę ludzi jeżdżących po substancjach.
  • 59 / 2 / 0
Oczywiście, ze nie będę jeździć pod wpływem bo zycie mi jeszcze miłe. Na egzamin pojde i jakos to bedzie XD. Jeszcze wezme hydro i przemysle czy warto

• 17 / / 0
@Poluska lepiej nie bierz opóźni twoja reakcje, nie zauważysz znaku czy zbyt wychillowana walniesz w słupek. Na stres polecam jakies ziolowe, sama zdałam za 6 więc wiem jaki to stres, ale jednak nie warto ryzykować.
  • 59 / 2 / 0
własnie jest problem, ziołowe nie działają i to jest najgorsze

• 76 / 8 / 0
Weź pół i wyjebane. Hudro to nie jest Klonozepam żebyś cos odwalił za kółkiem. Ale ja bym zamiast tego zajarał🤑 5-6 buszków na chill i wtedy dopiero mialbys wyjebane
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".