Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 358 / / 0
moonof pisze:
Hej, niebawem czeka mnie ważny egzamin, na którym muszę wykazać się logicznym myśleniem i kojarzeniem faktów. Jest to bardzo stresogenna sytuacja, dlatego, żeby trochę zniwelować napięcie planuję łyknąć 1 lub 1/2 tabletki hydroksyzyny. Nie brałam żadnych leków tego typu od niemal roku, więc moja tolerancja nie jest na najwyższym poziomie. Stąd moje pytanie - na ile czasu przed egzaminem najlepiej ją wziąć, 15 minut, godzinę? W jakiej ilości? Czy wypicie przedtem kawy to dobry pomysł? Nie mogę być zamulona, a jednocześnie na czysto porwą mnie nerwy...
Hydroksyzyna co najwyżej zamuli Cię a nie uspokoi a z kolei kawa przecież podniesie ciśnienie co przy stresie też dobre nie jest,odpuść i jedno i drugie.
  • 401 / / 0
Jedno mnie zastanawia, a raczej smuci. Lubię swoją serotoninę :-D ( i doceniam bo przez 5 lat walczyłam o jej wychwyt zwrotny za pomocą sertraliny) a tu czytam, że "stosunkowo silnie blokuje też receptory serotoniny". Chyba, że ROZUMIEM OPACZNIE, czyli to działa bardziej w stronę podbijania sertraliny?
Uwaga! Użytkownik Blair0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 112 / 4 / 0
Przed egzaminem wez 2 tabletki po 10mg propanololu, to na pewno zmniejszy stres i wywola efekt: dam sobie rade :)
Hydro tylko spowoduje ze opadna Ci powieki badz tez nie zadziala wcale zalezy jaka dawka mnie osobiscie 2x25mg nie robi nic moge je wsuwac jak landrynki :)
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / 4 / 0
Czy moge wypic domiesniowa hydroksyzyne bez obaw o kichy, bebzun? Prosze o scisla odpowiedz. Pije na zamule i nie lubie igiel uprzedzajac glupie komentarze.

Fuzja - 909

jest tu ktos jeszcze zyw kto wie? Bo sie kur.a mecze na zjezdzie a spac nie moge ni ch.ja :-|

Fuzja - 909

Eh kiedyś to forum było spoko, odpowiadaliście szybko i rzeczowo, a teraz widzę że nie doczekam się odpowiedzi chyba... no trudno.
  • 1 / / 0
Mam Hydroxyzinum VP 25 mg, na zjazdy i paranoje po stymulantach. Wziąłem na razie pół tabletki wieczorem, aby sprawdzić działanie, żadnych efektów przed zaśnięciem nie zauważyłem, a potem przespałem spokojnie z 9-10h bez żadnych przerw, mimo że zwykle sypiam gorzej i budzę się w trakcie. Zobaczę jak się sprawdzi po stimach.
  • 195 / 5 / 0
Ja z pytaniem.
Są jakieś przeciwwskazania do brania hydroksy nasennie w czasie ciąży?
  • 2372 / 56 / 0
Tak. Nawet piszą o tym w ulotce. :)
Ciąża i laktacja

Kategoria C. Nie stosować w okresie ciąży i karmienia piersią. U noworodków, których matki otrzymywały hydroksyzynę w późnej ciąży i/lub podczas porodu, obserwowano bezpośrednio lub kilka godzin po urodzeniu: hipotonię, zaburzenia ruchowe (w tym zaburzenia pozapiramidowe, ruchy kloniczne), depresję ośrodkowego układu nerwowego, niedotlenienie, zatrzymanie moczu. Nie podawać podczas porodu.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 1874 / 96 / 127
Ja kiedys po 2 tabletkach tego, nie wiem ile mg i 0.5 maczany usnalem na 2 dni :motz:
wolna molekula
#mops
  • 20 / 2 / 0
Mam hydroksyzynę w tabletkach po 25 mg, po wzięciu samej nie czuję żadnych efektów poza tym, że szybko usypiam i śpię długo, a następnego dnia jestem jeszcze zmulony. Brałem raz po brefedronie w klubie jak miałem lęki i trochę je stłumiła, zwykle powroty z takich imprez są dosyć mocno stresujące, a teraz nawet nie było źle.
  • 1262 / 17 / 0
Jak powiem rodzinnemu, że jestem roztrzęsiony, mam czasem straszny lęk dotyczący szkoły i ogólnie przyszłości oraz, że w nocy wybudzam się w lęku to da mi hydro? Ile mg da?

Potrzebne mi to cholerstwo bo mnie lęki biorą ostatnio za często, że wszystko szlag trafi a ja skończę w pierdlu wisząc na pasku. Benzo to z innych źródeł mogę mieć ale ja potrzebuje czegoś na co dzień, niby kardiotoksyczne jest hydro ale chu z tym.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.