Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 642 / 14 / 0
Dobra dyskusja jak na taki lek ...dla mnie działanie hydro jest banalne ,a i nie komponuje się z niczym ciekawym ,lepiej po benzo sięgnąć ...ale na bezrybiu to i rak ryba
  • 3309 / 21 / 0
Wyżej dawałem linka o porównaniu benzo z hydro. Wynik: hydroksyzyna jest dobrym zamiennikiem.
sqrt(666)
  • 1345 / 6 / 0
Chyba do leczenia a nie do ćpania. Dla mnie bez porównania z benzo (choćby najsłabszymi).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 3309 / 21 / 0
Ano do leczenia. Wszystko jest w linku.
sqrt(666)
  • 642 / 14 / 0
Można nazwać to i leczeniem ,ale bardziej wegetacje przypomina niż leczenie ...bierzesz jest dobrze ,nie bierzesz jest źle
Taki plus że niedroga i łatwo można dostać
  • 3309 / 21 / 0
Bo to się powinno brać doraźnie, ew. krótki czas, żeby przetrwać najgorsze - dokładnie tak jak benzo.
sqrt(666)
  • 476 / 4 / 0
Na mnie Hydra nigdy nie działała, nawet jak nie bawiłem się jeszcze w benzo. Jedyny jej plus jest taki, że dobrze komponuje się z aptecznymi opioidami i mniej swędzi ;) Więc na zapas mam jedno pudełko.
  • 3309 / 21 / 0
Jakieś szczegóły? Na co to brałeś, jakie dawki, jak często?
sqrt(666)
  • 476 / 4 / 0
Brałem w różnych sytuacjach. Dla przykładu w szpitalu dostawałem "na sen" jeden a potem dwa kieliszki syropu na raz i nic nie czułem więc dałem sobie spokój. Potem otrzymałem na chatę piguły 10mg a następnie 25mg i dalej zero działania. Nie jem tego często, można powiedzieć, że prawie w ogóle - tylko wtedy, gdy robię sobie np opio-sessions. Zarzucanie 2x25mg na sen nie działa, nie czuję też działania przeciwlękowego. Coś jak kawa - mogę wypić litr i żadnego pobudzenia.
Takie może głupie pytanie ale w ogóle to hydra powoduje jakąś fazę po przedawkowaniu czy tylko działa zgodnie z ulotką?
  • 3309 / 21 / 0
Zgodnie z ulotką.
sqrt(666)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.