Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 642 / 14 / 0
Dobra dyskusja jak na taki lek ...dla mnie działanie hydro jest banalne ,a i nie komponuje się z niczym ciekawym ,lepiej po benzo sięgnąć ...ale na bezrybiu to i rak ryba
  • 3309 / 21 / 0
Wyżej dawałem linka o porównaniu benzo z hydro. Wynik: hydroksyzyna jest dobrym zamiennikiem.
sqrt(666)
  • 1345 / 6 / 0
Chyba do leczenia a nie do ćpania. Dla mnie bez porównania z benzo (choćby najsłabszymi).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 3309 / 21 / 0
Ano do leczenia. Wszystko jest w linku.
sqrt(666)
  • 642 / 14 / 0
Można nazwać to i leczeniem ,ale bardziej wegetacje przypomina niż leczenie ...bierzesz jest dobrze ,nie bierzesz jest źle
Taki plus że niedroga i łatwo można dostać
  • 3309 / 21 / 0
Bo to się powinno brać doraźnie, ew. krótki czas, żeby przetrwać najgorsze - dokładnie tak jak benzo.
sqrt(666)
  • 476 / 4 / 0
Na mnie Hydra nigdy nie działała, nawet jak nie bawiłem się jeszcze w benzo. Jedyny jej plus jest taki, że dobrze komponuje się z aptecznymi opioidami i mniej swędzi ;) Więc na zapas mam jedno pudełko.
  • 3309 / 21 / 0
Jakieś szczegóły? Na co to brałeś, jakie dawki, jak często?
sqrt(666)
  • 476 / 4 / 0
Brałem w różnych sytuacjach. Dla przykładu w szpitalu dostawałem "na sen" jeden a potem dwa kieliszki syropu na raz i nic nie czułem więc dałem sobie spokój. Potem otrzymałem na chatę piguły 10mg a następnie 25mg i dalej zero działania. Nie jem tego często, można powiedzieć, że prawie w ogóle - tylko wtedy, gdy robię sobie np opio-sessions. Zarzucanie 2x25mg na sen nie działa, nie czuję też działania przeciwlękowego. Coś jak kawa - mogę wypić litr i żadnego pobudzenia.
Takie może głupie pytanie ale w ogóle to hydra powoduje jakąś fazę po przedawkowaniu czy tylko działa zgodnie z ulotką?
  • 3309 / 21 / 0
Zgodnie z ulotką.
sqrt(666)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.