Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 13 / / 0
Tak jak zostalo wspomniane w temacie dobre jest na zjazd po stymulantach. Po fetce jak sie zaczyna ciezko robic to hydro[jak dla mnie to ok. 50mg (waga ok. 110kg)]+0,25mg bisocardu i mozna zasnac i sie troche zregenerowac.
maggot
  • 292 / 5 / 0
dostałem hydroxyxynę 10mg od lekarza przypadkiem, jak chciałem wydębić benzo. Pytanie - ile i jak żeby coś poczuć ? Czego się spodziewać ?
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 3309 / 21 / 0
Na początek to koło 20 mg, najwyżej dorzucisz. Poczujesz uspokojenie, może przymulenie. To nie ma właściwości rekreacyjnych.
sqrt(666)
  • 292 / 5 / 0
wrzuciłem 40mg, 1 piwo i 1 wiaderko i jest całkiem miło ;) Przyjemne zamulenie, lekkie rozmazanie obrazu i wyostrzenie kolorów. Ech, jak się nie ma co połechce to się wpieprza co na recce.
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

• 3309 / 21 / 0
Tylko pamiętaj, że dość szybko się tolerancja buduje.
sqrt(666)
  • 292 / 5 / 0
dzięki za info, ale nie mam w planach faszerować się tym. Poszedłem do lekarza po coś innego i na odczepnego dała mi to.

Wyśpię się chociaż :cheesy: Sen jest naprawdę mocny po tym. Od dłuższego czasu mam problemy ze snem, nie mogę spać w ogóle albo budzę się często. Tej nocy obudziłem się raz i od razu zasnąłem.

Właśnie wstałem, wyspany że aż miło, i czuję dosłownie minimalne zamulenie które zaraz zwalczę kawą.

Edit:Jasny » 02 mar 2012, 23:27
Proszę o scalenie postów. Czy można hydroxyxynę łączyć z amfetaminą ? podziała chociaż trochę uspokajająco ? Wrzuciłem rano 30mg i o 15 30mg. amfetaminy o 14 3 setki, o 19 3 setki.

Czy powinienem się martwić tym że połączyłem substancje ? Jak jest git to ile mogę dorzucić hydro żeby się trochę uspokoić ale dać rade jeszcze dopalić maczanke albo sqna ?
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.

• 742 / 12 / 0
Mogę jeść 7 lat %-D przeterminowaną hydroksyzynę?
  • 15 / / 0
Witam jesli walne 5apb i pozniej na leprzy sen łykne Hydroxyzinum vp to nie bedzie negatywnych reakcji?
  • 144 / 3 / 0
tomek219 pisze:
Mogę jeść 7 lat %-D przeterminowaną hydroksyzynę?
Możesz ale po co? Mnie dwa piwa bardziej uśpią niż to-może na kogoś to działa, ja mogę zjeść listek i nic nie poczuć.
Lekarze często to przepisują bo ma mało skutków ubocznych ale nie ma też skutku głownego-jakiegolwiek działania. Dla mnie to czyste placebo.
  • 3309 / 21 / 0
Bo to się bierze na konkretne przypadłości, a nie do usypiania czy do fazowania. To nie jest lek nasenny! Słabe benzo też nie zadziała na zdrowego człowieka, co nie zmienia faktu, że działa.
sqrt(666)
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.