Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2943 / 1596 / 35
Fenylopiracetam Hydrazyd (PH) jest pochodną leku fenylopiracetamowego o działaniu nootropowym i zwiększającym wydajność (Carphedon, Phenotropil, Fonturacetam.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Phenylp ... _hydrazide.

Dawkowanie 50 do 100mg z czego 75mg jest określany jako wystarczająca stymulacja. Stymulacja jest określana jako przyjemna w przypadku użycia 75mg doustnie.
Droga podania: doustnie.
Wzór:
http://www.chemspider.com/Chemical-Stru ... 75636.html
Opis na reddicie:
https://www.reddit.com/r/Nootropics/com ... hatsoever/

On najprawdopodobniej najszybciej pojawi sie na rynku:

Witam. Jeżeli chodzi o pochodne fenylopiracetamu to w najbliższym czasie planujemy wprowadzić wersję hydrazydową. Pozdrawiamy.
Znamy również te 2 wersje fenylpiracetamu (RGPU 95 ; Metylofenylopiracetam)z tego co się orientujemy większość vendorów jeszcze nie ma tego w swojej ofercie. Jak tylko pojawi się taka możliwość na pewno się tym zainteresujemy. Pozdrawiamy.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 2943 / 1596 / 35
Proszę o scalanie.

Dodatkowe informacje:
https://www.bluelight.org/xf/threads/ph ... de.726063/
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 2943 / 1596 / 35
Z Reddita( tłumaczenie automatyczne)
Wziąłem dawkę 75 mg.

To było idealne.

Najpierw omówię czuwanie, mój główny powód, by wziąć go wczoraj. Dzialanie pojawiło się niemal natychmiast i było dość stabilne przez około 11-12 godzin. Wziąłem to o 15 i nie czułem się zmęczony ,ani nic przez około 12 godzin. Potem około 3:30 rano byłem gotowy isc do łóżka. To było całkiem miłe. Inna osoba w tym subreddicie opisała ją jako „gotową do pracy” i tak niejasny opis , jak to brzmi, to właściwie całkiem dobry opis tego, jak się czułem.

Następnie zajmę się poznawczą stroną rzeczy. Moja praca jest techniczna, wiele różnych rodzajów zasad inżynieryjnych i planowania związanych z pracą w warsztacie. Sprawy były świetne, to była pracowita noc z niestandardowymi problemami, z którymi trzeba było sobie poradzić. Nie ma drugiego zgadywania ani wafli, po prostu czułem, że nie ma żadnych problemów. Czułem się gładko, a nie było typowego szarpnięcia niezdecydowania i lęku przed wyborem.

Ostatnim aspektem, na który będę wpadał, jest wpływ na interakcję społeczną. To była wisienka na torcie. Nie spodziewałem się niczego na tym froncie, więc było to miłym zaskoczeniem. Czułem się normalnie. Zwykle jestem dość empatyczny, ale z bardzo techniczną przewagą. Na przykład tak to zwykle wygląda - „Współpracownik ludzki, wykrywam zmiany w twoim głosie i mimice twarzy, czy potrzebujesz wiązania w miejscu pracy na poziomie 1, aby pomóc w rozwiązaniu bieżących problemów?”. To było bardziej organiczne ostatniej nocy, o wiele bardziej naturalne. Stwierdziłem, że przez całą noc cały czas miałem delikatny uśmiech.

Głównym powodem, dla którego opublikowałem cokolwiek, jest to, że byłem bardzo sceptyczny w stosunku do wielu z tych rzeczy i do tej pory dostałem tylko subtelne efekty. Ale fenyl był ładny na mojej twarzy i mówiąc prościej, gdybym mógł czuć się tak, jak robiłem to wczoraj przez cały czas, byłbym bardzo szczęśliwym człowiekiem.
Zwiększona wydajność fizyczna, lepsza motywacja, brak niepokoju.
Próbowałem tego. Dał mi dużo energii, kiedy byłem zmęczony brakiem snu. Ale to wszystko i trochę czasu trwa. Nieco lepiej niż fenly-p.
Cóż, klasyfikuję stymulację na dwie części: psychiczną i fizyczną. Fizyczna stymulacja jest bardziej podobna do tej, którą otrzymasz od efedryny. Twoje serce bije szybko, czujesz, że możesz biegać szybciej i podnosić więcej. Potem jest stymulacja umysłowa. To jest miejsce, w którym czujesz się podekscytowany i chcesz robić rzeczy w zmotywowanym sensie. Hydrazyd fenylopiracetamu jest bardziej stymulacją umysłową niż fizyczną. To tylko przyspiesza twój mózg.

Uważam, że jest to bardziej stymulujący fenylopiracetam. Jednak normalny fenyl sprawia, że ​​czuję się trochę „wyłączony”, jeśli to ma sens. Ta wersja daje mi tę mentalną stymulację, ale bez tego uczucia. Dlatego nazwałem to płynniejszym.

Hydrazyd fenylopiracetamu ... jakiekolwiek informacje?

Tak więc jeden z naszych ulubionych sprzedawców prowadzi ten dzisiaj. Aby zacytować stronę:

„Hydrazyd fenylopiracetamu jest bardziej stymulującą i silną wersją fenylopiracetamu”.

Wydaje się, że oni sami byli pionierem tego związku (jako małżeństwo między już rzadkim hydrazydem piracetamu i fenylopiracetamem). Sądzę, że prawie jesteśmy w wodach badawczych chemii tutaj ... i nie mam na myśli tego w zły sposób. Chodzi mi o to, że moje zainteresowanie natychmiast podniosło się do punktu, w którym chcę zamówić 5 gramów i być świnią. I pewnie też bym to zrobił, jeśli sam nie znalazłem fenylu ... meh. IMO nic w porównaniu do wybieranego w piracetam / cholina, a może trochę combo caffiene ...

50-100 mg. Dzisiaj wziąłem 100mg i to było trochę za wysokie. Myślę, że 75mg to dla mnie dobra dawka.
To jest mój pierwszy raz i naprawdę jestem podekscytowany, że mogę to wypróbować, ale spodziewałem się, że będzie on dostarczany z łyżeczką do odmierzania dawki lub czymś takim i nie. Wiem, że zacznę od 50 mg, ale jak zmierzyć 50 mg bez łyżeczki dozującej? Czy jest coś, co możesz polecić do celów
Byłem najwyraźniej pierwszym, który otrzymał fiolkę fenylopiracetamu hydrazydu (tym razem miałem szczęście, heh). Mogę potwierdzić, że 100mg to zdecydowanie najwyższy cel, przynajmniej dla mnie. 75 mg może być idealne dla kogoś ~ 91 kg. Oczywiście jest to subiektywne, zacznij NISKO, aby ocenić tolerancję lub reakcję (nie biorę odpowiedzialności za dyskrecję innych). Moja głowa nie eksplodowała, moje tętno wydawało się dość średnie (zawsze mam lekko podwyższone ciśnienie krwi). Wziął 100 mg fenylopiracetamu hydrazydu razem z ~ 100 mg kofeiny, miał 1 g phenibutu 2 godziny wcześniej, a także regularny fenylopiracetam 3 godziny temu i regularne dawkowanie 20 mg tianeptyny przez cały dzień. Czuł łagodną stymulację w obu półkulach, najlepiej zgadnąć w pobliżu płatów ciemieniowych i czołowych. Była to motywująca i motywowana zainteresowaniami stymulacja; skupienie było trochę lepsze, nie Nie pozwól mi poczuć się jak fenylopiracetam w przeszłości. Wizja była wyraźniejsza. Przynajmniej dwa dni pół-regularnego dawkowania i nie zauważyłem żadnych szczególnych stron.

Lubię to lepiej niż fenylopiracetam!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.