Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3362 / 349 / 0
nieee, to na zdjeciu to napewno nie amnesia. amnesia jest taka prawie biala owlosiona cala. snowballa za dobrze nie widac, ale mysle, ze sie zgadza.

nie, lufek tu nie ma raczej. popytaj w headshopach, tam napewno beda cos w tym stylu mieli. najwyzej im narysujesz. ;)
  • 1053 / 75 / 0
FajnieJest pisze:
nieee, to na zdjeciu to napewno nie amnesia. amnesia jest taka prawie biala owlosiona cala. snowballa za dobrze nie widac, ale mysle, ze sie zgadza.

nie, lufek tu nie ma raczej. popytaj w headshopach, tam napewno beda cos w tym stylu mieli. najwyzej im narysujesz. ;)
dla mnie to amnesia.

bedac w NL, KONIECZNIE sprobujcie Lemon Haze'a. Zdaje sie, ze to topowa roslina, jesli chodzi o zawartosc THC (22,x%). Smakuje, jak nazwa wskazuje
  • 705 / 1 / 0
FajnieJest, a paliles te gotowe skrety za 3€? Ostatnio dopiero to zauwazylem, jutro jade po sztuke Snowball Buiten (nic lepszego kurwa juz nie ma...) to planuje sobie kupic jednego, ciekawe jak to robi, bo cena naprawde ciekawa. Kurwa czyli widze, ze jak przyjade na wakacje do PL to oprocz 30 paczek Acodiny trzeba bedzie przywiezc z 50 lufek :-D
zioloziolo pisze:
dla mnie to amnesia.

bedac w NL, KONIECZNIE sprobujcie Lemon Haze'a. Zdaje sie, ze to topowa roslina, jesli chodzi o zawartosc THC (22,x%). Smakuje, jak nazwa wskazuje
No 22 procent to w chuj ciekawy wynik. Co do smaku to tak samo ja slyszalem, ze Bubble Gum smakuje jak guma do zucia... Nie pamietam co za zjeb mi to mowil ale w smaku jak normalny jezz, i faza piekna, nawet White Widow sie chowala :)
  • 705 / 1 / 0
Palilem wlasnie tego skreta za 3€, "Wietmix", po polowie normalna fazka jak po polskiej bace, czyli mozna powiedziec, ze warto kupic czasami. Pol tylko spalilem, bo o 18:30 szkola :-D Swoja droga jakie to kurewsko piekne uczucie gdy wiem, ze gdy wroce o 22 ze szkoly to bedzie na mnie czekac pol skreta do dopalenia i calutka sztuka Holendra :-D
  • 3 / / 0
A jak jest z godzinami otwarcia coffee shopow? Kurczę, będę 24. kwietnia (niedziela wielkanocna) i obawiam się, że będzie zamknięte. Ktoś się orientuje?
  • 3 / / 0
Takie pytanie. Może ktoś się orientuje jak jest z otwarciem coffee shopów poza Amsterdamem. 24. kwietnia (niedziela wielkanocna) będę w Delft i zastanawiam się czy znajdę cokolwiek otwartego.
  • 705 / 1 / 0
screamscrew pisze:
Takie pytanie. Może ktoś się orientuje jak jest z otwarciem coffee shopów poza Amsterdamem. 24. kwietnia (niedziela wielkanocna) będę w Delft i zastanawiam się czy znajdę cokolwiek otwartego.
Blisko Hagi czyli na pewno cos powinienes znalezc. Swoja droga oni nie obchodza swiat tak jak my, takze mozliwe, ze bedzie to normalny dzien w Holandii. Ja mieszkam w Belgii to tutaj za specjalnie bozego narodzenia nie obchodza, a w sylwestra postrzelali troche petardami i to bylo tyle. Coffeshop, do ktorego ja jezdze jest otwarty kazdego dnia od 12 do 23, a jest to dosyc mala miescina i tylko 2 shopy sa.
  • 3362 / 349 / 0
te jointy wlasnie fajna sprawa, w a'damie sprzedaja za 2e, i fajnie jest wtedy. zazwyczaj kupuje 10 takich skretow, kilka sztuk dobrego jarania i wracam spowrotem. :)
gadalem ze sprzedawca. i mowil, ze daja tam wszystkie resztki, okruchy z innych sztuk, wiec co tam jest, to naprawde mix wszystkiego.
  • 705 / 1 / 0
FajnieJest pisze:
zazwyczaj kupuje 10 takich skretow, kilka sztuk dobrego jarania i wracam spowrotem. :)
Ty sie nie boisz, ze Cie pierdolna w Belgii?
  • 1053 / 75 / 0
Szaman88 pisze:
No 22 procent to w chuj ciekawy wynik. Co do smaku to tak samo ja slyszalem, ze Bubble Gum smakuje jak guma do zucia... Nie pamietam co za zjeb mi to mowil ale w smaku jak normalny jezz, i faza piekna, nawet White Widow sie chowala :)
White Widow nie jest wcale jakims mega mocnym gatunkiem, z kolei Bubble Gum strasznie mnie meczyl, 3 jointy w ciagu dnia i wieczorem bylem nie do uzytku.
screamscrew pisze:
W tym roku w sylwestra byly czynne grubo po polnocy. Mysle, ze w ROCZNICE SMIERCI CHRYSTUSA powinno byc podobnie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.