Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 4 / 4 / 0
Hej,

Będę jakiś czas w Alicante. Byłbym wdzięczny za podrzucenie jakiś typowo lokalnych kontaktów, jesli ktoś takowe posiada. (Cc, kamyk i tematy podobne).

Pozdrawiam

WARN; próba handlu | czoug
  • 2 / 1 / 0
Za barcelona w aptekach kupisz tramal bez recepty, w barcelonie w sumie trz juz kupisz ale nie wszedzie
  • 58 / 13 / 0
Siemka, w Barcelonie gdzie najlepiej o dobry kokos? Nie chodzi o przemielony syf od czarnych braci.
pozdrawiam
  • 17 / 3 / 0
Będę niedługo w Madrycie, Maladze i Alicante - wie ktoś czy można tam ogarnąć piko? Mój lokalny diler zapadł się pod ziemię więc może ktoś wie jak jest z dostępnością piko w Hiszpanii?
  • 69 / 17 / 0
piko dostaniesz w Hiszpanii że względu na to że zaczęło się robić popularne wśród Latynosów a część przestępczych grup ma właśnie latynoskie korzenie i kontakty z Meksykiem itp. Nazywa się to Tusi bo jak powiesz pico to nie wiedzą co jest 5. Nie wiem nawet ile kosztuje bo już nie mieszkam w Hiszpanii i nigdy tego nie brałem tam w sumie. Ps mam kolegów w Barcelonie i Burgos jak ktoś chce coś w tych rejonach to dajcie znać na PW pomogę, ale tylko dobrym chłopakom a nie napinaczom xD
  • 34 / / 0
Toseina, tramadol albo jakieś opio w okolicy Alicante da radę zdobyć?
Pytałem w losowych aptekach ale wszędzie mi mówią że recepta potrzebna.
  • 1 / / 0
Okolice lloret de mar? Czy ktoś orientuje się jak z dostępnością zioła i kryształu?
  • 1287 / 327 / 12
wszędzie pełno murzynów z paciorkami, wystarczy zapytać ale prędzej to oni pierwsi puszczą oczko, pakiety po 10-20€
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 69 / 17 / 0
Jak ktoś pisząc kamyk ma na myśli 4mmc albo jakieś katynony to w Hiszpanii rc są bardzo mało popularne i na ulicy ich nie uświadczycie praktycznie. Jak komuś powiecie cristal to prędzej pomyśli o tinie
czyli mecie. Zioło kosztuje 5 euro za sztukę nie dawajcie więcej. Zbiorczo proszę nie piszcie do mnie jak ktoś jest 200 km od Barcelony czy Madryt, Burgos bo tak jak napisałam tam mam kontakty, a nie chuj wie ile klocków dalej od tych miejsc xDD
  • 2 / / 0
Ktoś podpowie gdzie w Walencji w okolicach plaży bardziej na południu znaleźć weed? Czarni bracia z paciorkami albo palą frana że nie mają albo nie mają.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.