Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
nie no na temat tylko bys napisal co dalej-zauwazyli czy nie?jakas draka czy wogole niezajrzyli ze sobie pykasz zielone tuz zanimi..?
ps.policja schodzi na ,,psy,, hehe :-D
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 43 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Używkowicz »
W ostatnią wielkanoc pojechałem na wioske do dziadków.Po rodzinnie zjedzonej kolacji zaczeliśmy z braćmi świętować na swój sposób tzn.wódeczka ,zioło a w między czasie był popers grany.Gdy zioło spaliliśmy ,wódke wypiliśmy zaświtał nam pomysł ,że może gdzieś jest jakaś imprezka.Jak pomyśleliśmy tak zrobiliśmy.Poszliśmy w kierunku "domu kultury" :rolleyes: to jakieś 5km dalej.Szliśmy nawaleni asfaltówką wąchając poersa.Gdy doszliśmy okazało się ,że odbywa się tam wesele.Następnym genialnym pomysłem było "wbijamy na wesele".Dwóch braci stało pod wejściem a ja poszedłem od strony kuchni obczaić jak wygląda w środku.Gdy doszedłem do miejsca gdzie kuchnia łączy się z salą zobaczyłem ,że jest sporo osób.Gdy miałem wrócić do braci na sali zrobiło się jakieś zamieszanie.Widzę ,że zbiera się jakaś ekipa i kieruję się w stronę wyjścia.Decyzja szybki odwrót.Lecę do braci i widzę ,że już jednego z braci obejmuję jakiś cham tak ze 120kg. żywej wagi.Myślę ,że będzie chujowo.Podbijam do całej grupy.Nas było trzech ich ze 25 osób.Od razu wszyscy na mnie i łapie się w temacie.Ten duży mówi "co za darmo wódzi się przyszło napić?"Już byłem gotowy na wpierdol porządny.Ale w sumie nie miałem nic do stracenia.Więc powiedziałem mu jak było.To znaczy ,że wódka się nam skończyła i myśleliśmy ,że odkupimy od was.Udało się.Złapał to.Powiedział ,że mamy szczęście bo już jeden połamany w rowie leży.Duży poszedł na salę ,wrócił po chwili z dwiema połówkami.Dał nam ,poczym powiedział piękne słowo wówczas dla mnie "i wypierdalać".

Taka to była przygoda.Jak dziś o tym pomyślę to mi uśmiech ryj wykrzywia ,ale wtedy to się obsrałem na maksa.
Uwaga! Użytkownik Używkowicz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
wczoraj po kilku miarach turbokoli i kilku, kilku fufkach bawilem sie zapalniczka, a zimno bylo wiec sie ogrzewalem, robilem doswiadczenia jak blisko twarzy przystawie by ogrzac...
poszedlem do kibla, walnalem miarke wzialem zapalniczke w reke... a moj pojebany kumpel wzial przestwil sile ognia na max i podpalilem sobie wlosy z przodu... 8-(
Wszyscy na podlodze lezeli z 15min ze smiechu ja tez ze smiechu, swojej glupoty i tragizmu sytuacji. Na szczescie jakos duzo nie widac, prawie nic :-)
  • 802 / 28 / 0
o przypomnialo mi sie cosik z technikum kilka lat wstecz.

kilka osob z klasy wciagalo sobie gaz z zapalniczek w parku pod szkola.jedna dziewczyna stwierdzila ze zrobi ,,smoka,, czyli podpali gaz wydychany z ust.niestety nawciagala sie go za duzo i jak podpalila to spalila sobie grzywke brwi i rzesy...wszyscy pokladali se ze smiechu ale wygladalo to dosc niebezpiecznie..-probowala caly czas wydmuchac ten gaz a on jej sie jaral bezprzerwy za kazdym oddechem(chyba po 6-ciu dopiero sie przestal palic)...pozniej juz nikt niewciagal gazu z zapalniczek. :nuts:

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
nigdy nie wciagalem.. ale widzilalem jak to robia i jeszcze ogniem ziali...
  • 0 / / 0
[...] sobota rano godzina 9:00 idę sobie do lokalnego samu... Nagle słyszę jak ktoś mnie woła, odwracam się a tam kumpel macha z klatki więc idę. "Siemka, co tam słychać" itp. "może maszka z rana zakupiłem właśnie towar" "czemu nie" :-) maszek z rana na dobry początek dnia :cool: po 10 minutach gadania zmierzam do celu. W sklepie standard, robie zakupy z rogalem na gębie, zero stresu po prostu humor dopisuje :-) Stoję w kolejce, doczłapałem się do kasy, kasjerka naliczyła towar luz, za mną jakiś starszy pan. Nagle strasznie mi się odbiło jak bym wypił z litr coli, a z nosa w górę zaczęła unosić się gęsta chmurka jakbym sztachnął się szlugiem, wyobraźcie sobie miny kasjerki i starszego pana :-D . Klientka za kasą oniemiała, normalnie zdębiała, koleżka za mną to samo :-) wyglądali jakby zobaczyli chyba samego diabła :-D przez chwile stałem i nie wiedziałem co robić , niewiele myśląc zabrałem zakupy i długa...
Od tamtej ironicznej historyjki jak chodzę do tamtego sklepu kasjerka zawsze na mnie dziwnie patrzy :-) ,
niestety nie wiem co się dzieje ze starszym panem :-)
pozzdr
  • 91 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Anatol »
Coś co mnie niedawno spotkało.

Miejsce: automat z tymbarkiem
Cel: Zakup napoju w celu zabicia sahary w paszczy
Kwota: 1,30

Po wrzuceniu wyliczonych 1,30zł maszyna wydała mi 4 złote. Pod kapslem tymbarka był napis "Co za fart".
"Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji"
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
  • 802 / 28 / 0
hehe funny sytuation :-D :-p

• 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
[quote="Anatol"]
Coś co mnie niedawno spotkało.

Miejsce]

Następnym razem wrzucisz 1.30 zł i wyskoczy Bodek z uśmiechem na twarzy i słowami "Co za niefart!"
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 884 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
Anatol pisze:
Po wrzuceniu wyliczonych 1,30zł maszyna wydała mi 4 złote. Pod kapslem tymbarka był napis "Co za fart".
Nie śmieszą mnie takie sytuacje :scared:
Wywołują u mnie ... rozterki.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.