ps.policja schodzi na ,,psy,, hehe :-D
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Taka to była przygoda.Jak dziś o tym pomyślę to mi uśmiech ryj wykrzywia ,ale wtedy to się obsrałem na maksa.
poszedlem do kibla, walnalem miarke wzialem zapalniczke w reke... a moj pojebany kumpel wzial przestwil sile ognia na max i podpalilem sobie wlosy z przodu... 8-(
Wszyscy na podlodze lezeli z 15min ze smiechu ja tez ze smiechu, swojej glupoty i tragizmu sytuacji. Na szczescie jakos duzo nie widac, prawie nic :-)
kilka osob z klasy wciagalo sobie gaz z zapalniczek w parku pod szkola.jedna dziewczyna stwierdzila ze zrobi ,,smoka,, czyli podpali gaz wydychany z ust.niestety nawciagala sie go za duzo i jak podpalila to spalila sobie grzywke brwi i rzesy...wszyscy pokladali se ze smiechu ale wygladalo to dosc niebezpiecznie..-probowala caly czas wydmuchac ten gaz a on jej sie jaral bezprzerwy za kazdym oddechem(chyba po 6-ciu dopiero sie przestal palic)...pozniej juz nikt niewciagal gazu z zapalniczek. :nuts:
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Od tamtej ironicznej historyjki jak chodzę do tamtego sklepu kasjerka zawsze na mnie dziwnie patrzy :-) ,
niestety nie wiem co się dzieje ze starszym panem :-)
pozzdr
Miejsce: automat z tymbarkiem
Cel: Zakup napoju w celu zabicia sahary w paszczy
Kwota: 1,30
Po wrzuceniu wyliczonych 1,30zł maszyna wydała mi 4 złote. Pod kapslem tymbarka był napis "Co za fart".
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
Coś co mnie niedawno spotkało.
Miejsce]
Następnym razem wrzucisz 1.30 zł i wyskoczy Bodek z uśmiechem na twarzy i słowami "Co za niefart!"
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Anatol pisze: Po wrzuceniu wyliczonych 1,30zł maszyna wydała mi 4 złote. Pod kapslem tymbarka był napis "Co za fart".
Wywołują u mnie ... rozterki.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.