- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Dla mnie candyflip to tez coś zupełnie innego niż Lucy i MDMA osobno. Piękne przeżycie, ale według mnie MDMA spłycała trochę doświadczenia jakie zazwyczaj dawał mi kwas solo.
Przeczytam na pewno Twoją relację.
Hippie spróbuję jak wreszcie poznam grzyby na tyle na ile chce, bo nigdy daleko mnie nie zabrały. Chyba mnie nie lubia
Na oko 90mg MDMA, po 2h 0,7g polskich grzybów + 2 kapsułki ze 100mg kofeiny
Było pięknie, euforycznie, grzyby wprowadziły wizual i podkręciły empatię. Nie było umysłowej psychodeli, psychicznie czułam się jak po wzmocnionej emce + wizuale. Niezwykle dobrze się tańczyło, wspaniały miks, polecam wszystkim :)
Dawkowanie ustalone przez lekarza:
Rano: 1mg Risperidonu
Podwieczorek: 200mg Karmabazepiny
Na Noc: 50mg Kwetiapiny
Dawkowanie ustalone przeze mnie i tak łykam:
Rano: 2mg Risperidonu
Podwieczorek: 400mg Karmabazepiny
Na Noc: 50mg Kwetiapiny
Do rzeczy, na 1 maja przewiduje konkretny Trip, czyli dokładnie Hippyflipping. MDMA + Łysiczka lancetowata, byc moze wywar. I tak, co robic ? Oczywiscie branie tych neuroleptyków + MDMA i łysiczki w ten sam dzien odpada, bo rozumiem, ze brane w taki sposob, to bedzie huj nie Trip ? Mam zapytanie do orientujących sie w temacie. Czy jak odstawie te leki 25kw. to wystarczy, aby mnie Psychodelicje porobiły jak talalala ? Jak Wy to widzicie wyjadacze ? Bardzo prosze o pomocne posty, bo kurwa nie wiem, nie znam sie na neroleptykach odstawianiu, a puzniej napierdalaniu Psychodelicji. Rozchodzi mi sie o to, czy porobi mnie pełnią efektow, czy np. odstawic wczesniej niz 25kw. ? Czy moze odstawiac juz ? Bardzo prosze o odpowiedzi, z gory dziekuje. Sory za post pod postem. Pozdrawiam :) 5
S&S - lasy, pola z dala od siedzib ludzkich.
Da się ogarnąć cokolwiek po takim mixie czy to może przerosnąć ? Dodam że MDMA jadłem miesiać temu a psychodeliki ostatni raz z 1,5 roku temu.
03 lipca 2018Inglesssss pisze:
Zamierzam zarzucić ze 3 g cubensisów i 200mg dobrej emki. W jakich odstępach wrzucić i jakie ilości żeby nie wyglądać zbyt strasznie, a żeby melanż trwał długo ? s&s w lesie
Nijak bo samo MDMA zarzucałem. Na dodatek sprzedawca oszukał, pixa miała max 130-140mg a nie 200mg jak deklarował. Niedosyt i się wkurwiłem na dodatek.
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.
Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły
Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.