Dział poświęcony przede wszystkim chorobom i nadzwyczajnym skutkom kombinacji tychże z substancjami psychoaktywnymi.
Regulamin forum
Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
ODPOWIEDZ
  • 228 / 36 / 0
Przełam się i idź do psychologa, może wygadanie się pomoże, jak nie to wal pogadać z psychiatrą. Długo miałam manie śmierci, że zaraz umrę i komornicy będą straszyć moich biednych rodziców i ciągać po sądach, żeby się zrzec etc, dlatego na pasach jak mam zielone zawsze oglądam się czy żaden świr mnie nie rozjedzie!
'"syty nigdy nie zrozumie głodnego"
  • 1599 / 47 / 0
O Hipochodri mówi się dużo, ale jest jeszcze ktoś taki chory z urojenia w zasadzie różni się chyba tylko tym, że chory z urojenia wmawia sobie objawy psychiczne, a Hipochondryk chyba objawy fizyczne.
  • 347 / 74 / 0
No u mnie występują objawy fizyczne jak i psychiczne to juz sam nie wiem...
  • 3245 / 617 / 0
Mi znajomy powiedział że jak tu boli, tam boli to znaczy że wiesz że żyjesz. Problem pojawia się jak zaczyna to przeszkadzać w codziennym życiu. To tak ogólnikowo.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.