HHC

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
@lossu Często zaglądam na to forum i też miałem wątpliwości na początku. Jakiś czas temu kupiłem parę cartridgy'ów z zielonego hooda z hhcp i muszę powiedzieć, że to robi robotę, i to dość solidną. Pierwsze dwa buchy tak mnie przyspawały do fotela, że nie mogłem wstać przez 10 minut XD. Jedyny minus, Ze tolerancja rośnie dość szybko, więc polecam minimum kilkudniowe przerwy co jakiś czas. A swą drogą, może ktoś z forumowiczów tutaj polecić inne stronki, niż ta wyżej wspomnienia, i tańsze? O ile takie istnieją XD
  • 32 / 14 / 0
kolejna sprawa z tym hhc-p do przemyślenia: w moim osobistym odczuciu dużo mocniej wciąga niż nornalne thc, i o ile nie ciągnie mnie jakoś specjalnie do codziennego jarania tak teraz bez bucha z pena hhc-p czuję się tak jakbym miał się zabić, a po nabuchaniu się problem znika jak gdyby nigdy nic. Pokrywa się to również z relacjami ludzi które znalazłem na reddicie. Piszą m.in. o tym że wypacanie z organizmu hhc-p przy wypacaniu thc jest jak porównywanie skręta fentanylowego do skręta morfinowego, a nawet spotkałem się z określeniem tego stanu jako podobnego do wypacania metamfetaminy. Naprawdę bądźcie z tym bardzo ostrożni bo to jest niebezpieczne, piszę to właśnie upalony nieźle hhc bez p i mimo że czuję high to cały czas czuję że muszę dopalić tego hhc-p i robi się to coraz silniejsze, zresztą na logikę skoro silniej się to wiąże z receptorami cb1 i cb2 to odtrucie organizmu z tej substancji będzie dłuższe i boleśniejsze
  • 3 / / 0
Witam, wszystkich fanatyków marichuanowego chillu, wypowiem sie co nieco na temat tych wszystkich wynalazkow hhc ,hhcp ,thcp, hhc-o ,hhcpo, to prawda, że to gówno wciaga gorzej niz normalne thc , wydalem na to w ciagu niecalego roku ponad 10 tysiecy zlotych, kiedys bylem zaawansowanym palaczem normalnego palenia, przez kilka lat kopcilem od rana do nocy aby funkcjonowac normalnie, niestety nadażył sie zły czas, gdy bezpodstawnie zabrali mi prawko i szukałem alternatywy dla thc w necie, i trafilem na te cale hhc, itd. Zainteresowałem sie tematem i zaczałem kupować, i niewiem jak ktos mogł mowic ze taki jeden kartridz lub jednorazowka moze mu starczyc na tydzien haha, ja przy w miare oszczednym paleniu musialem zamawiac po 4 kartridze lub jednorazowki aby starczylo na 10 dni to max, wprawdzie po przeliczeniu jak ogarniałem normalne palonko to koszty podobne paliwo ,czasami komus postawic czy coś, za fatyge ale do rzeczy, magia czarownicy sklep super, zamawialem duzo razy poki była dostepna płatnosć za pobraniem, ale od dłuższego czasu nie można byłó zamawiac juz za pobraniem wiec, zaczalem z zielonego hooda, i innych sklepów, czeszkich itd ,saltypot odradzam stanowczo gowno i tyle, ale szczerze jak musze raz na 2,5 miesiaca robic testy laboratoryjne na mocz ,chodzi o prawko, to 14 dni minimum nie pale i wtedy jest bardzo ciezko , to przetrwac ten okres gdy juz nie mozna pociagnac z vapka , to jest tak uzalezniajace ze mozna siedziec przed kompem i co chwile wdychac te opary , tolerancja tez pojebana popalisz 2 dni i juz potem palisz aby palic cos tam dziala ale to juz nie to samo co po dluzszej przerwie ogolnie raz green hood przyslal mi zepsuty kartridz a zamowilem 4 i w dodatku oszukane byly wiecpaczka za 450 zl starczyla na 6 dni szczerze odradzam stamtad zamawiac bo zaczeli oszukiwac nienapelniaja do konca, za duze pęcherzyki powietrza, ogolnie jak juz nie mialem nic tylko ten kartidz zepsuty to probowalem jakos ten plyn przelac do drugiego ale nie moglem az go pobilem a pozniej juz gowno z tego plynu bylo do zbierania ale wkurw byl nieziemski przy rozbrajaniu tego aby tylko cos sciagnac przeszlo po paru dniach ale pojechalem az sie najebac z kolega i on ogarnal temacik normalny i powiem szczerze po roku nie palenia normalnego to jest roznica w porownaniu do tego hhc , hhcp,thcp, dzialanie jak dla mnie zdecydowanie fajniejsze, odrazu banan na ryju , zyć sie chce, ogolnie bez palenia to wegetacja jak dla mnie, ogólnie no jak sie nie ma dostepu to jest to fajna sprawa ale trzeba zarabiac tyle co ja zeby moc sobie pozwolic zamawiac paczki po 500 zl raz na 10 dni ;D
  • 32 / 14 / 0
@Basmen no to ekstremalnie przepłacasz, ja za 3 stówy kupiłem 40ml liquidów hhc cannatura, łącznie 6000mg hhc, starcza na tyle długo że dopiero po 2 miesiącach skończyłem pierwszą buteleczkę 10ml a do tej pory zanim zacząłem redukować to vapowałem prawie co chwilę, pewnie nie jest to zbyt miarodajny wskaźnik opłacalności bo w miedzyczasie też paliłem susz hhcp, zwykłe palenie no i liquid hhcp z ht ale na pewno i tak będzie nieporównywalnie taniej niż kupować carty 1ml co i rusz
  • 3 / / 0
@Weedotixx , Właśnie od jakiegoś czasu jak zobaczylem ile u mnie sie wala tych jednorazowek i kartridży pustych to też myślałem nad liquidem gdy zobaczylem ze mozna nabyc nawet za 80 zl hhc tak samo te hhcp liquidy troche droższe, ale wszędzie widze tylko od Canapuff, a z tego co wiem to wszystko co palilem od canapuff jednorazowki to slabe strasznie i tak samo mysle ze ten liquid by raczej nie spełnił moich oczekiwań ale może sie myle , trzeba bedzie spróbować, a liquid od cannatura to nie mogę znalezc ;/ . Chyba że mowa o tych właśnie liquidach ze sklepu cannatura to widziałem właśnie , to one pochodza od cannapuff, te kupowałeś?
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2024 przez Basmen, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 32 / 14 / 0
@Basmen Jezu sory nietrzeźwy byłem jak to pisałem, nie chodzi mi o żadne olejki cannatura tylko właśnie cannapuff, tak z tym że nie z cannatury bo da się taniej i chyba już nie wysyłają hhc do pl, źródła prosto ci nie podam ale podpowiem że da się to kupić 4 sztuki tych liquidów za 3 stówy i dowóz gratis, jak poszukasz to znajdziesz
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2024 przez weedotixx, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3 / / 0
@Weedotixx Spoko, a powiedz mi jak z tymi liquidami działanie mają?
  • 32 / 14 / 0
@Basmen mają mają, przy swojej tolerancji wywalonej w kosmos jak sobie trochę pobucham takiego vape to klepie i to mocno
  • 3 / / 0
Obacz kurde, a ja tak nie mogłem sie przekonać do tych liquidow i tyle pieniedzy w bloto wyrzucilem na te kartridze i jednorazowki , bo myślalem ze tam konkret destylaty w tym sa a z tego co wychodzi to dalem sie omamic i to niezle, dzieki za odpowiedz na dniach bede probowal , fakt że troche pózno sie ogarnałem zeby liquid zakupic ale lepiej pózno niz wcale.
  • 196 / 61 / 0
@Basmen z tych co wymieniłeś akurat zwykłe HHC jest nawet słabsze od THC, więc nie jest jakoś szczególnie niebezpieczne. Natomiast -P to są już hardkorowe rzeczy, porównywalne z syntetycznymi kanna. Ogólnie trochę popróbowałem, ale natura w sumie najlepsza.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).