Hexen, co tu wyczytałem, trzyma długo i namiętnie.. Tylko jak jest z odczuwaniem emocjonalym oraz tym fizycznym? "wypierdala z butów na długo" jest mało konkretne xD
Chyba kupię 3 gramy od pewnego vendora za 120 zł, ale nie wiem czy coś z tym sortem jest nie tak, bo u innych jest po 60-80 za 1g... Zaryzykować?
Nie jestem ogólnie bieda-ketonowcem, ostatnio w kichawe dałem jakieś 1,5 miesiąca temu i było to 4C. Mefki w życiu nie brałem.. Czy Hexen sie nada jako powiedzmy substytut fety (której kurna tez nie mogę już ogarnąć)?
A jak z wazokonstrykcją po hexenie? Sprzęt działa? Do seksu czy samolubnych zabaw sie nadaje?
Kiedyś spróbowałem 3mmc, to był jeden raz i tuż przed delegalem.. było to coś pięknego i żadna amfa nie pobudziła mnie tak psychicznie i fizycznie jak 3mmc.. Takiej "czystości" jeszcze nie czułem nigdy. A na następny dzień zero zwały. Chciałbym znów kupić, no ale niestety nie znam vendorka który by mi to teraz sprzedał..
Więc szukam czegos innego. 3-cmc i 4-cmc za bardzo żre i kosi śluzówke/żołądek/coinnego, a jeszcze próbowałem od pewnego Zapylacza 4C i 3C, i to pachniało jak tamta substancja, trójeczka, mój pierwszy RCek. Niestety stan za szybko mija, choć peak jest mocniejszy.
Hexen dla początkującego (lub nie zaprawionego w boju) żądnego wrażeń bieda-ketonowca.. Dobry? Może coś innego lepsze? Tylko żeby nie miało fluoru w cząsteczce, bromu, ani chloru... to panowie i panie dla nas dobre nie jest..
Chyba ze komuś nie przeszkadzają objawy zejścia. Lub chce mieć dziecko, analogicznie :p
primum non nocere
Imo aktualnie nie ma nic lepszego aktualnie na rynku, wiec powinienes byc zadowolony. Bo taki czlek typu mojego co to miesiace spedzil przy mefedronie to juz bedzie do konca zycia nieusatysfakcjonowany.
oj uwierz nie chcialbys ciagu na tym
primum non nocere
Po moim ostatnim pojdeiscu do hexenu sprzed 2 dni teraz jestem w 100% pewien co do tego że HEX-EN robi coś chujowego ze strunami glosowymi , co prawda nie odrazu bo ja tego dosc sporawo przerobilem ale kurwa ostantio mialem przerwe pare dni od tamtej akcji co nie moglem wogole mowic po ciongu na HEX-EN`ie i co kurwa ? po przerobieniu zaledwie jakiegos grama znowu zaczely sie cyrki z glosem i wolgle... w sumie to juz po jakies 2 kresce juz mi sie glos zaczol jebac... także lepiej uważajta na ten syf... a dodam tyko ze tym razem szly same sniffy nieliczonc jednego vapo z zarowy ale to doslownie byla setka moze nieco ponad wjebbana do zarowy i nawet nie dopalilem calej bo mi zarowka jebla i sie rozjebala ;p
kamikaze77 pisze:ładował ktoś to w instalację? czy jest bomba jak po alfie?
primum non nocere
urban-shaman pisze: [...]No ale jesteście przemądrzy i przecwani. Nie jestem lekarzem, a dlaczego mam wyciągać wnioski, że zasada matematyczna odnosi się do również do działania naszego organizmu? Pijałem lata temu kawę po amfie i jakoś nie zauważyłem spadku ciśnienia. Nie wiem dlaczego to ma być takie oczywiste, że tutaj plus i plus dają minus. Ale czytam posty ludzi i przyjmuję, że najwyraźniej musi tak być. Jednak zamiast tłumaczyć to jak gimbusy zasadą MATEMATyczną, to może byście mądrale wytłumaczyli to jak BIOLOG?Jagang8 pisze:Może analogicznie do dwóch minusów dających plus, dwie substancje podnoszące ciśnienie razem je obniżają? :)
primum non nocere
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mandarynki.jpg)
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował
"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/image-1-1038x692.png)
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych
W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.