Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 129 / 34 / 0
Mi hexen z zerową tolerką zafundował raz 8 potem 10h bezsenności, dwa sniffy po 30mg. Jak wytrzymasz ciśnienie zapal, po 3h ładnie się zasypia tylko 10min dopaminy potem 30min noradrenaliny. Ja osobiście bym odpuścił po 1 sniffie i tak czujesz na drugi dzień spadek humoru, po paleniu o 70% lżej i pisze o jednym zapaleniu ale jak podjara cię pierwszy 10minutowy strzał to nie wytrzymiesz dopóki nie spróbujesz drugi raz :D
  • 300 / 7 / 0
Da się to nakurwiać jak pentedron przez 3 dni? Pytam poważnie bo boję się kupić 2,5g tego gówna. Jak ciągnie jak pente to przejebane. A nie ćpałem od maja tego roku więc trochę ciśnie :D
  • 100 / 11 / 0
No to i ja się wypowiem jak na mnie zadzialało. Sniff 80 mg... loading - nie gryzie tak kurewsko to plus, Chwilę później zaczął się rozpierdol, taki kop dopaminy ze jasny chuj :-D Jednak to mocna substacja, poźniej po godzinie tyle samo i znów wjazd tylko trochę słabiej... Przerobiłem prawie 1g i nie ma szans zasnać. Po tym kurestwie jest to niemożliwe..
Zwała pentedronowa czyli najchujniejsza jaka istnieje jak dla mnie. Czy jest sens dorzutek? Tak, ale tylko 3, 4bo później marnujecie sprzęt.
Paranoji ani niczego nie miałem jedynie topodwyzszona temp. ciała i się bałem troche.
Fajki paliłem i nie widze żeby to jakoś miało wpływ na hexena.

Ogólnie substacja git, ale w ilościach 300 mg i koniec. Szkoda , jakby była po tym jeszcze empatia i dużo euforii to mógłby to być takie 80% mefa v2. :-D
  • 1817 / 106 / 0
@pider tak, da sie to nakurwiac jak pentedron, jesli jestes rasowym cpunkiem i masz ciagoty na poprawki az do konca worka to tak wlasnie sie stanie :D Tylko jak pisal kolega wyzej po 4-5 dozutce juz slabo dziala wiec jest spora szansa ze polowe materialu zmarnujesz na nic niedajace dozutki, byle tylko wciagac dla samego wciagania :D
  • 869 / 15 / 0
Na mnie działają dawki 10-15mg i dorzuty w nawet niższych dawkach, nie mam po tym schizow a 2h po ostatniej do rzucie wystarczy ze wypije piwo i bez problemu zasne. Dawki 80mg na raz to dla mnie jakiś kosmos... Ale nvm.
Chciałam z czystej ciekawości zapytać w ile dni przerabiacie 1g tej substancji?
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 978 / 121 / 0
Jak ja zawsze zazdrościłem wszystkim koleżankom:)
To nie jest sprawiedliwe, że i ładniejsze i z często dwa razy mniejszą tolerką wbudowaną na start :-D
  • 1817 / 106 / 0
Dokładnie to chciałem napisać tylko mi post zniknął gdzieś w czeluściach hyperreal. Ja przerobiłem 3 gr w 48 godzin waląc kreski po 150-200 mg i po kilku dorzutkach nawet pół grama wsypane do piwa nie podziałało nic a nic. Także ciesz się że jesteś małą, grzeczną dziewczynką z nieprzećpaną główką którą robią dobrze dawki rzędu 20 mg. Ja też bym tak chciał ale to niestety niemożliwe. Tak jak dla ciebie jest niewyobrażalne jak ktoś może walić tego 200 mg tak samo dla mnie jest niewyobrażalne jak można walić 20 mg ;) :D
  • 132 / 6 / 0
Trzy dni i jeszcze działa, nie fajna stymulacja. Jakie jest absolutne minimum przerwy żeby klepało jak powinno?
  • 978 / 121 / 0
Wszystko zależy od tego ile zjadłeś przede wszystkim i jaką roa. Ale tak pewnie z minimum 5-7 dni:)
  • 1676 / 106 / 0
Pisalem ale nie wyslalo.
Eliot i bigos to ze nie odczuwacie serca nie oznacza ze problemu nie ma. Ludzie walacy stymulanty maja wysokie cisnienie i puls. Stymulanty daja gwaltowny wzrost ale nie koniecznie to odczujecie.
Ja zawsze mialem ksiazkowe lub za niskie. Po roku na dragach mam ranne 90/60 po lzejszych stimsaach jak kofeina, zen szen itp 110/80 a po stimach 170/130 puls 140. Lekarka mowi zeby uwazac. Serce lubi obciazenia, ale jak przegne to mi zostanie tachykardia i nadcisnienie ktore ciezko bedzzie zbic. Dodam tylko ze na stimach nie odczuwam tego zbyt wysokiego cisnienia.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.