Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 173 / 23 / 1
A można waporyzować, jak najbardziej, jeszcze jak!

Tylko polecam sie wstrzymać z zaciąganiem aż cały hexen przejdzie do płynnej postaci. Naciąłem się na to i trochę prochu poszło dosłownie razem z dymem, nic ciekawego :D
  • 1987 / 107 / 0
Dersu Uzala pisze:
To pytanie paść musi :-D
Czy da radę z powodzeniem waporyzować HEX-EN'a?
To pytanie już padło, przejrzyj wątek.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1628 / 196 / 0
Ja tam zawsze podaje dawki jak dla ludzi bez tolerancji. Ew. z lekką tolerancją na daną grupę substancji. Prawda jest taka, że najwięcej tutaj jest osób, które nic nie piszą, tylko czytają i większość z nich nie ma żadnej tolerki. Nie chcę mieć nikogo na sumieniu podając dawki jak dla konia.

A że bigos ma mnożnik x5 na wszystko to jego sprawa. %-D

A przyznając się: dla mnie optymalnie było ~60mg na pierwszy raz, ale należy wziąć pod uwagę, że mam 3-letnie doświadczenie z ketonami.
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2015 przez artur019, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 978 / 121 / 0
Dah pisze:
Chiminca lub zielsko razem z palonym hexem daję o wiele lepszą fazę niż solo. Alko po wciąganiu tego jakoś nie chciało wchodzić, ale mix na pewno będzie git bo z gblem i clonazolamem było bardzoo git :D
Przecież zielsko od zawsze jest najlepszym dodatkiem do każdego stima:) Nawet się na to mówiło kiedyś chinol mix :-D

Potwierdzacie, że hexen mocno wjeżdża na serce, mięśnie itd? Po "zabawach" z alfą mam zaczątki jakby nerwicy lękowej i przeszkadza mi np pieprzony przyśpieszony puls po ziole co jeszcze parę miesięcy temu im szybciej biło tym lepiej bo znaczy, że pożądana ilość spalona. Do tego jakieś uciski w klacie, w karku. Po paru miesiącach alfienia i ogólnie ketonienia w sumie. Wcześniej kilka lat na fecie, koks, meth, opio i żadnych nieodwracalnych skutków ubocznych poza pierdołami w stylu przesuniętej przegrody nosowej (preferowałem prawą dziurkę).
  • 1628 / 196 / 0
Wjeżdża na serce, ale jakoś inaczej niż inne stymulanty. Puls potrafi przyspieszyć do absurdalnej wartości 140+, ale nie ma aż tak mocno podbitego ciśnienia - nie czuć bicia serca w klatce piersiowej.
  • 978 / 121 / 0
140 to jeszcze lajcik, przy 160-190 zaczynam się mocno niepokoić %-D Gdzieś chyba czytałem, że zawodowi kolarze w trakcie najtrudniejszych podjazdów jak pod Alp D'Huez albo Mont Ventoux mają puls około 160:]

Miło słyszeć, że nie podbija tak mocno ciśnienia. Czyli pewnie wazokonstrykcji też bardzo nie czuć?
  • 1628 / 196 / 0
Rekord to chyba miałem 164 przy dawce 90mg HEX-EN'u. Wazokonstrykcja znikoma, chociaż to też zależy od osoby i jej doświadczenia.

Co nie zmienia faktu, że 164 to mocno niepokojąca wartość, dobrze że przed upływem godziny wraca na 120 albo i mniej.
  • 2428 / 90 / 0
A ja tam wołgle nie czuje żadnego wjazdu na serducho ale to nic dziwnego bo ja po niczym nigdy nie miałem nic w stylu kardio-tripa czy cuś, cisnienia nie mierzyłem ale jakie by nie bylo i tak mam na to wyjebane zresztom , jakos wiekszych sajd ifektów po HEX-EN`nie nie doświadczyłem także wydaje mi sie ,że jest raczej lajtowy dla organizmu.
Apropo tego dawkowania to zaznaczajcie jaki sort macie bo to bardzo wazna kwestia , te sorty NEH tak kurewsko różnią sie mocą , że ja pierdole...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 275 / 4 / 0
podnosi temperaturę ciała i to znacznie-37,9, jak schodzi to czuję, że mi ciepło w uszy, i robię się lekko czerwony na twarzy, kolega zauważył podobnie. Pepejson mógłbyś zrobić zdjęcie Twojego sortu?
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 6 / 0
Ok, jak bardzo widać, że jest się naćpanym, czy ręce się trzęsą i jak wygląda z pewnością siebie po rozsądnych dawkach, czy jest tak jak pisał Anon, że trwa tylko kilkanaście minut w stylu alfy? Jeszcze jedno jak łatwo z tym wynalazkiem o psychozy? Ostatnio jestem na nie dość wyczulony.
"When I'm on my way to the stage every night I rage"
-Danny Brown
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".