Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 714 / 45 / 0
HEX-EN to przede wszystkim znieczula. Moim zdaniem, te problemy z przełykaniem to kwestia braku czucia w gardle, do tego po 0,5 g HEXa można już mieć nerwowe tiki i z tego powodu np nieświadomie możesz ciągle próbować coś przełknąć, mieć szczękościsk itp. Ja tak miałem i po pewnym czasie z tego powodu miałem problem z przełykaniem, ale to nie była żadna opuchlizna.
  • 954 / 51 / 0
28 maja 2018ziomek455 pisze:
hej, przychodzę z małą prośbą? Pytaniem? No dobra, może pokażę całą sytuację:

Ogólnie wczoraj (no bo już po 00:00) pierwszy raz waliłam hexen, białą odmianę, pow. Białe grudki, większość to proszek tak naprawdę.

Najpierw wzięłam 30mg, potem po 1h poprawiłam 70mg, potem zrobiłam 120 w 4h, 5h przerwy, po tym 65mg, po 2h doszło 70mg, a po jakichś 3h 65mg. Łącznie? 420mg Hexenu w niecałe 18h. Ogólnie ja walę stimy od jakiegoś roku, po prostu dopiero teraz miałam dostęp do tego. Po tym dołożeniu 70 mg za każdym razem miałam wrażenie, jakby... nie wiem nawet jak to opisać. Trochę tak, jakby spływ sprawiał, że moje gardło od tyłu puchło i nie mogłam przełknąć śliny. Oddychać - oddychałam normalnie, nie dusiłam się ani nic w tym sensie tylko przełknięcie śliny graniczyło z cudem, nie mówiąc o napoju do popicia spływu.

I teraz pytanie... ktoś tak miał? Z żadnym innym stymulantem tak nie mam, tylko z Hexenem.
Weź pal to mordo 150% mocy
  • 361 / 15 / 0
po sześciu dniach ciągu na hexie niemal 24/7 w badaniu ekg wszystko ok :)
taka ciekawostka, to niczego nie obala ani nie potwierdza. byłem ciekaw, co wyjdzie, a przy okazji musiałem załatwić i tak inną sprawę w pobliżu
  • 117 / 5 / 0
Czy Hexen nadaje sie do waporyzowania taki, jaki jest, czy trzeba otrzymywać tzw. Freebase?
  • 272 / 37 / 0
30 maja 2018Aurion pisze:
taka ciekawostka, to niczego nie obala ani nie potwierdza. byłem ciekaw, co wyjdzie, a przy okazji musiałem załatwić i tak inną sprawę w pobliżu
Witam, 6 dni ciągu na tym gównie?toz to pierdolnik w glowie sie robi :) hex to 2-3 dni maks i finish,wiem ze swojego doswiadczenia,że sie kiełbie we łbie.No chyba, ze jakis słaby.pozdrawiam :cheesy:
Uwaga! Użytkownik xSzuLeRx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 242 / 0
I tak w głowie trzeba mnie nieźle nasrane żeby wgl brać takie gowno sam zamówiłem z 4 cmc 3 g i gram cmc to cmc jakos zjadłem ale nigdy więcej już nie spróbuje a ten hexe'n to tylko w kibel moge spuścić chyba ze ktos chce 3 g dobry sorty cpunki ;)
  • 954 / 51 / 0
30 maja 2018cactus1234 pisze:
Czy Hexen nadaje sie do waporyzowania taki, jaki jest, czy trzeba otrzymywać tzw. Freebase?
Taki jaki jest, prosto z samary pod zapalniczkę :-D :-D
  • 134 / 2 / 0
W życiu wiele spróbowałem i ze stimów podchodziło mi tylko koko. Żadne amfetaminy, mefedrony czy inne wynalazki totalnie mi nie pasowały, ale jak spróbowałem hexa to powiem szczerze petarda! Tylko nie można przesadzać z ilością.
Jak wygląda sprawa legalności tej substancji i czy wychodzi ona na jakiś testach?
  • 361 / 15 / 0
01 czerwca 2018xSzuLeRx pisze:
30 maja 2018Aurion pisze:
Witam, 6 dni ciągu na tym gównie?toz to pierdolnik w glowie sie robi :) hex to 2-3 dni maks i finish,wiem ze swojego doswiadczenia,że sie kiełbie we łbie.No chyba, ze jakis słaby.pozdrawiam :cheesy:
to prawda :) minęło już 9 dni, a skrzepów dokładnie tyle samo, co pierwszego dnia po zakończeniu ciągu :cheesy: doszedłem już do siebie, serce też, wróciłem do uprawiania sportu nawet, ale nigdy więcej powtórki. Pod koniec to już z hexa się solidny psychodelik zrobił :-p
  • 692 / 70 / 0
Dzisiaj trąbili w radio o 10 osobach, które wylądowały w szpitalu po przedawkowaniach "dopalacza hexen, który ma imitować działanie extazy (jebłem) i kokainy" w Trzebiatowie.
Nie jestem na czasie z rozporządzeniami ministra zdrowia odnośnie substancji przeznaczonych do bana, ale po takich akcjach zazwyczaj związki trafiają na tą listę.
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."