Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 1008 / 203 / 2
Jak dla mnie Hexen jest świetnym stymulantem do pracy, nauki czy innych zadań wymagających skupienia, ale w dawkach rzędu 20-30mg i max 2-3 dorzutki. W takich dawkach w ogóle nie ma zjazdów ani innych nieprzyjemnych efektów, ale jest fajna stymulacja bez nieogaru. A jeżeli chcę się "wystrzelić" to można odrobinę zwaporyzować i wtedy naprawdę kopie prawie jak stara alfa czy mdpv, niestety krótko i wiadomo jest duży potencjał uzależniający, a tolerka rośnie, więc trzeba tego używać z rozwagą. Jak kupuję gram za śmieszne 20zł to starczy mi na kilka tygodni, gdzie gram fety starczyłby mi na max kilka dni.
Jak ludzie walą kreski po 100mg bez tolerki i potem mają mega zjazdy to się nie dziwię takim negatywnym opiniom, ale naprawdę polecam mikro dawkowanie.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 161 / 5 / 0
Stteetart zapomniałeś o w zasadzie najwazniejszej rzeczy - o uzupełnianiu elektrolitów!!!!!
:*)
  • 9299 / 1807 / 2
Nie zaponialem- jest to w uzupelnianiu sodu-potasu i reszty elektryki.
Chyba, ze to przesmiewcza uwaga...
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 343 / 19 / 0
apropo,dobrze się hexen z benzo komponuje?
zawsze pierdoliłem benzo i leciałem tylko na ketonach ale chyba zarzuce z 1,5mg eti i z 40mg hexa %-D
  • 1008 / 203 / 2
Jak dla mnie bardzo dobrze, ale ja mam fobię społeczną i nerwicę natręctw, więc ogólnie stymulanty bez benzo są dla mnie dosyć nieprzyjemne, dlatego zawsze biorę do nich małą dawkę benzo, w moim przypadku alpra się najlepiej sprawdza, bo niweluje wszystkie nieprzyjemne paranoje i natręctwa, a wcale nie osłabia aż tak Hexenu, żeby zbijał cały jego potencjał. Takie połączenie Hexen + Alpra sprawia wręcz, że czuję się super wyluzowany, a jednocześnie bardzo skupiony na tym co mam zrobić, ale tak jak pisałem, trzeba przestrzegać dawkowania i nie przekraczać 30mg naraz bez tolerki.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 15 / 0
Znalazłem worek 2g hexa kupionego jakoś 2,5 roku temu, gdy jego handel dopiero raczkował, ale jakoś tak sobie ten śnieżny puch leżał odłogiem. RC właściwie nie biorę, tylko ema, mda, feta, keta, lsd; trochę zapomniałem o tych rc-stimach już. No i tak sobie usypałem pasa dosłownie 30 min temu, wciągnąłem. Nastrój dość wyraźnie poprawiony, ale żadnych dopaminowych ciar (nie mam tolerki na stimy), ani wybujałych i wartych opisania doznań. To po prostu tak działa, a ja oczekuję zbyt wiele, biorąc na co dzień inne rzeczy, czy wziąłem może jednak za mało i spróbować więcej? Poza tym cholerne ciśnienie na dorzutkę. Jest sens? I jeśli tak, to ile razy maksymalnie, żebym jutro jakoś funkcjonował psychicznie.
  • 640 / 118 / 0
Trudno powiedzieć, bo nie znamy trwałości HEX-ENU. Natomiast wielu skarży się na dotkliwe skutki uboczne przy dorzucaniu, dlatego na twoim miejscu ograniczyłbym się do stopniowego zwiększania "attack dose", w sensie pierwszej wrzuty. Podobno HEX-EN może wyrwać z butów, ale jeśli nie wyrwie za pierwszym podejściem, trzeba odczekać i następnym razem wrzucić więcej.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
[mention]Aurion[/mention]
Po jednej kresce tak działa mniej więcej, dopaminowych ciarek nie ma bo tutaj gra pierwsze skrzypce noradrenalina. Jak chcesz się HEX-ENem dobrze zrobić to trzeba sniffować 50mg tak co 30-40min wtedy jak się skumuluję to poczujesz silne pierdolnięcie jednak zaznaczam że wygląda się już nietypowo po ntej kresce. Mimo wszystko jak na te czasy HEX-EN jest bardzo dobrym ketonem, tylko dobry sort trzeba trafić :)
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1008 / 203 / 2
To już lepiej zwaporyzować te 20mg, wtedy jest od razu dopaminowy wjazd, ale tak jak pisałem wcześniej, tolerka bardzo szybko rośnie i mega ciśnienie na dopalenie.
  • 4894 / 853 / 0
Nie ma dopaminowego wjazdu, HEX-EN to czysta noradrenalina .
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.