Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 1532 / 196 / 0
jak kolega wyżej stanowcze nie :D ten środek o golnie jest słaby jak dla mnie przynajmniej , do nauki nie celował bym w tego rodzaju substancje bo cięzko usiedzieć i się uczyć.. przynajmniej ja tak mam
celował bym wiec w amfetamine w nienagminnych ilościach
  • 9299 / 1807 / 2
15 lutego 2018Pa_czino pisze:
Witam, potrzebuję czegoś do nauki i zwiększenia motywacji - Hex'a to dobry wybór? Jakie dawki dla szczurka o masie 70kg? Dodam, że biorę SSRI i neuro.
Czy może jest coś obecnie w PL lepszego do w/w celu - ulica odpada.
Pzdr.
Bardzo dobry srodek przy dawkowaniu do 20mg.
Moze byc problem typu telepawy itd.
Wtedy przerzuc sie na np iph lub 4fmph.

OSTRZEGALEM do dyskusji nt sortow służy dzial sprzedawcy+. Posty usunieto a nagrody przyznano.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 65 / 4 / 0
kolega mnie poczestowal tym co dowożą w wwa i nie chce sie chodzic i nawet gadać a sprzedają jako hex-en . A zamawialem 6 miechow temu i końcówka noża kopala jak psy (ogarniete mieszkanie i trening ) teraz nawet zamawiany z Internetu jest o polowe słabszy . :sad:
  • 784 / 16 / 0
witam mam pytanie do kogos kompementnego odnosnie dzialania hexa wczesniej bralem troszke i odrazu byla chec do rozmowy chcialo sie gadac pisac i pobudzenie teraz kupilem wzielem i czuje samo pobudzenie nie ma tej checi cdo gadania zazywam sporo ziol napisze co i jak i niech ktos powie czy ktores z tych moze blokowac

kurkuma,gotu kola,maca,zen szen syberyjskim,ashwagandha,damiana,ilroex gyuasa,inozytol,yohimbina,rozeniec gorski,lubczyk,pieorz cayenne,anyz gwiazdkowy,bratek,czarny bez kora,morszczyn,bluszczyk kurdybanek,kocimietka ziele, mierzenica czarna,catuaba,siwiec zolty,muira puama,czarny bez kwiat,tribilus testeris ziele,dziurawiec ziele,stokrotka pospolita kwiat,brahmi,l arginina,

zakupilem to z powodu obciazenia watraby i chce oczyscic oraz wzmocnic mozg pameic koncentracje do tego biore haloperidol 1mg klozapina 25mg i anafranil 150mg ale wczesniej jak nie bralem ziol dzialalo kupowalem z innej strony ostatnio bylo dzialanie lekkie takie checi do gadania ale slabo a po tym co mam hexen crystaline powder dzialal zajebiscie a teraz slabo wiec niech ktos kto jest obeznany powie co moze blokowac co odstawic moge odstawic aby zadzialalo z euforia lekka nie same pobudzenie czekam na odp poozdro
  • 2 / / 0
Mnie to zasmakowało i zaskoczyło dawkowaniem bo lecę od niedzieli, wczoraj zająłem się hobby pisaniem tekstów i zacząłem nawijać od rana to leciałem cały dzień i nie mogłem przerwać jazda niesamowita fazka przeszła koło 2 w nocy nie mogłem się opamiętać latałem śmiałem i wgl. wziąłem ańca na dwie osoby i generalnie porcja co 5-7 godzin średnio była tak wystarczająca że jeździłem po panelach z wytrzepania :yay: :yay: :gun:

PYANIE: jak to się łączy z sexem ? jakieś zabawy z tym coś ktoś ? :diabolic:
  • 4 / / 0
O stary ile ty tego wpierdalasz
No to po pierwsze sorty są słabsze, cięzko trafic na dobry ale nie jest to niemozliwe
A po drugie mozliwe,ze ci sie tolerka zrobila jak wpierdalales juz jakis czas hexen
Ale raczej to pierwsze. Kiedys to mi krecha starczyla na 6-8h latania, takze ten. Jutro mi przychodzi 5g więc się zobaczy jak tam z mocą i dam znać
Jazda kurwa AUUU :wall:
    • 1 / / 0
    Nie ogarniam już tyle tych ketonów jest... Może mi ktoś doradzi. Kiedyś był mefedron i był super. Potem 4-Mec słabszy ale dalej taki fajny jak mef. też zniknął, następnie 3-mmc (jakieś 2 lata mi służył). Po nim 3-cmc i 4cmc i to już mi nie pasowało, wiec 3 lata już nic nie brałem.
    Jak wygląda to dziś ? jest coś przynajmniej zbliżonego do 3mmc?
    • 4 / / 0
    A co do sexu na hexenie to bardzo polecam, orgazm niesamowity <3
    Tylko, ze trudno się opanować
    Jazda kurwa AUUU :wall:
      • 20 / 2 / 0
      Sam wjazd i lot jest warty uwagi, ale skutki uboczne jednak odpychają mnie od tej substancji. Początek działania jest zbliżony do koki, dopiero późniejsze przewidzenia/czujność oraz wzmożone bicie serca robią większe różnice od kokolino. Nie przerabiałem na szczęście dużych ilości, testowałem raczej eksperymentalnie niż imprezowo/"żeby była gruba pizda". Nie wiem też czy to wina sortu, ale dostałem zapalenia zatok i trwa to już prawie 2 tyg. Z tego co pamiętam, to linie nie były większe niż 60-70 mg x 2.
      Najgorszy minus tego rck'a to jego specyficzny zapach, który później długo utrzymuje się w nosie :kotz:
      • 784 / 16 / 0
      ktore stimy procz hexa nie dzialaja na serotonine interesuje mnie cos co nie wchodzi na serotonine co jeszcze jest godnego polecenia procz hexa moze ktos napisac
      ODPOWIEDZ
      Artykuły
      Newsy
      Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.