Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 133 / 11 / 0
26 lipca 2017Duce pisze:
Moim zdaniem inaczej, może mocniej ale zdecydowanie inaczej.

W ogóle mam wrażenie że jeżeli chodzi o HEX-EN to ile ludzi tyle opinii, dziwi mnie ich skrajność.
Mnie przeraża zejście po HEXie, po mało czym czuję się tak źle i tępo na umyśle, może te kilka godzin jest nawet fajne, ale później zaczyna się kara, jakoś mnie to odrzuca od brania tej substancji, aczkolwiek faza jest ciekawa.
O tak, dokładnie to, w sumie po 5 dniach zastanawiałem się czy to wina benzo czy hexa, raczej hexa, w sumie dla mnie nawet spoko, przez 1,5 dnia można sobie nie wiem książkę poczytać, bo jak do ludzi wyjdziesz to będzie "ale co,czekaj" %-D
Spróbuję teraz krócej, może 3 dni max, ale potencjał ma, a na zejściu to jest najlepsze, hexen płynie w żyłach i ten benzodiazepinowy chill, nie ma nic lepszego, zasypia się w 15 minut nawet szybciej.
Czasu tak mało, a ketonów tak dużo no i trzeba się spieszyć bo delegalizują. Jestem dumny,że jako młody człowiek i nowoćpun mogłem uczestniczyć w polowaniu na własne szare komórki razem z wujkiem Heniem. :-D
Dentyści powinni tego używać jako znieczulenie, od razu mieliby szerszą klientelę xD
26 lipca 2017Static pisze:
3-CMC mimo bardziej "speedowego" profilu niż jego euforyczny brat bliźniak (4-CMC) nadal bardzo mocno różni się od hexenu.
Główna różnica to DAWKOWANIE. 3-CMC możesz przyjąć nawet po 300mg. Hexen jest aktywny już w dawkach nawet 20mg. Bardzo łatwo o przesadzenie z hexenem oraz o schizową fazę, w pakiecie z ostrym nadciśnieniem oraz ogromnym pulsem.

Więcej ci nie napiszę, masz forum to czytaj. Pozdro.
To chyba największa zaleta, mnie 20 mg donosowo trzymało chyba 1,5 godziny za pierwszym. Schiz żadnych nie miałem, może leciutkie, ale miałem dużo benzo, raczej typowy zjazd, żadnych policjantów ani nic xD
To w sumie strasznie drogo to CMC wychodzi, no ale nic, jak serio jest inne to czemu by nie. Walnę 100 na początek, dobrze że chociaż 4CMC można p.o bo w przypadku hexa duża różnica między sniffem a połknięciem.
Uwaga! Użytkownik dekoderakodyny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
od razu pytanie w przypadku hex-enu istotne, ponieważ dość mocno działa na wygląd źrenic - który specyfik waszym zdaniem najmniej ingeruje w wygląd oczu? ostatnio miałem do czynienia z 4cmc i miałem wrażenie, że jego wpływ jest minimalny, chyba :)
  • 3211 / 545 / 0
Wszystko zależy od jednostki, jednym nie wywali po niczym, innym nawet po zwykłej trawie. W przypadku ketonów nie łudź się, że będziesz wyglądał normalnie.. no może po mikrodawce.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 5004 / 853 / 0
Ja na razie nie czuje serca w ogole. Druga liinia poszła . Juz 2 dni nie spalem. Jak chce dzis spac to trzeba skonczyc chodź to tez pewnosci nie daje.
Przy pierwszej wrzucie wyjebalo mi libido i dopaminowe ciary w chuj.
Trzymało mnie do teraz. Zazwyczaj to uboki zaczely przewazac i dla mnie byl koniec fazy. Wrzucilem max 30 mg.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2 / / 0
Co można użyć prócz magnezu potasu z witamina b i c i rutyny, na dolegliwości sercowe po hexenie? 2 tygodnie minęły od czasu jak to brałem a ciągle czuje nieprzyjemne uciskanie na klacie po lewej, na szyi i przy ramieniu. Po paleniu zioła mi się to nasila zwłaszcza. Jakiś suplement czy coś?
  • 1876 / 192 / 0
Odstawić zielone i ograniczyć fajki

Możesz też Meliske trochę popijać, lekko ukoi nerwy jak i ma inne prozdrowotne właściwości
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 1876 / 192 / 0
[mention]p420[/mention]
28 lipca 2017Awarin7 pisze:
Dolegliwości sercowe po hexenie

2 tygodnie minęły od czasu jak to brałem
Myślę, że wyraźnie widać, że koledze nie chodzi o powtórkę z Henrykiem ;)

Marihuana podnosi ciśnienie, a jeszcze niech Ci tam temat Kanna pokropią jeśli pochodzi z nie do końca jasnego źródła %-D

Jak ktoś jest podatny na wkrętki to takie przygody wychodzą moim zdaniem o wiele gorzej niż zabawa raz na jakiś czas ze stymulantami

Chyba nawet w 1/100 nie przeżyłem tak nieprzyjemnych jazd po żarciu HEX-EN'ów, Efylonów czy Alf, jak czasami w przeszłości w nastoletnim wieku pełnym zdrowia i wigoru z THC. A schizy po maczanach, to już ja pierdole, urwanie głowy

Czyli w sumie faktycznie, wyjdzie na zdrowie ćpanie HEX'a
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 1610 / 55 / 0
Zjazd nie uświadczony. Przynajmniej (albo raczej zwlaszcza) w porównaniu do apihp. Jedynie słabnięcie działania aż do lekkiej/średniej pustej stymulacji I troche dziwacznego zachowania jak zawsze. (Vapo of kors)
  • 188 / 37 / 0
Nie wiem jak wy to mozecie brać i jeszcze się tym podniecac. Gdyby to bylo nielegalne, to by pies z kulawą nogą nie chciał tego oszczać. Pusta, dopaminowa faza, a zjazd odmóżdżający sto razy bardziej niz po fecie.
  • 1610 / 55 / 0
To sobie zapal a pihp. I jeszcze chciałem dodać że zjazd jest zajebisty (jak na zjazd) bo mimo że serce długo mocno bije nawet jak przestanie przez kilka godzin możecie normalnie nie spać (albo spać) a jak sie za coś zabierzecie to robota sama się robi. Według mnie idealne na ciągi ale jak wielu pewnie rozpozna to ja nowicjusz : D (I oby tak zostało) zręsztą z legali nic lepszego nie ma.
Edit: No chyba że mdphp którego akurat nie byłem dany spróbować : /
Edit2: I ten biały dymek wszędzie I te kolorki kolorowe! Dźwięki też jakieś takie lepsze : D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."