Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 20 / 2 / 0
Hexen zupełnie ma zasadniczy profil działania dopaminowo-noradrenalinowy i działa najmocniej w momencie około 25-30 minut od podania sniffem, oral troszkę dłużej, nawet do godziny. Jak za słabo to prostu zwiększ dawkę o połowem, na pewno Cię nie zabije. Kiedyś wrzuciłem lorazepam po całej nocy na hexenie, spałem 4 godziny i poszedłem na korepetycje z matematyki, oczywiście dociągałem hexen co około godzinę żeby nie zasnąć i nie dało się wyczuć żadnego działania oprócz "kurwa, człowieku nie zaśnij jeszcze". A wtedy przez noc to samemu chyba zrobiłem z 6g hexenu, 1g nepa, 1g 3-fa, więc skończyło się wycinką pamięci i zarzyganymi drzwiami u kumpla w samochodzie, na szczęście od zewnątrz, bo jechałem cały czas z głową za szybą a ten dostał takiej paranoi, że pustą drogą o 5 nad ranem jechał 30km/h. Ale mniejsza, mam nadzieję, że jakoś mogłem Ci pomóc.
Salve

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim. MrRabbit.
Uwaga! Użytkownik iliketrains1337 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 116 / 0
ZAJEBISTA RADA!!!

Kurwa, ludzie! Ogarnijcie się!!! Hexen to jest dosyć mocny stymulant, nie można go napierdalać w końskich dawkach.
Zdarzało mi się przesadzić z tym stimem, raz nawet byłem bliski śmierci - dzięki moim zajebistym znajomym, którzy dostarczyli mi benzo wszystko dobrze się skończyło.
Piszę po raz setny, że bardzo dużo jest kwestią sortu!!! Czasem sort jest mało aktywny i można sniffać nawet dawki rzędu 100mg. Czasem 20mg wprawia w stan "za grubo". Jest to zależne także od indywidualnych predyspozycji, tolerancji ect.

Na bank nikomu nie radziłbym tego wpierdalać o połowę więcej jak poprzednia dawka nie zadziałała. Ludzie, trochę rozwagi.

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim. MrRabbit.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / 2 / 0
Hexen jest dla mnie słaby, ale nie od wczoraj mówią że jestem pojebany. Ja potrafiłem nawet na sorcie gdzie mówisz 20mg było za mocno, po 3 tygodniach niwelowania tolerki, dorzucać o połowę więcej i o dziwo serce się uspokajało i zaczynało być fajnie i wcale nie było za mocno tylko zaczynało się działanie schizogenne. Brałem nawet ten sam sort po 130-200mg i.v. (z tolerką, 3-go dnia ciągu) i działało bardzo euforycznie, a puls 110/min ciśnienie 130/110 i wcale nie było za mocno, jedynie ucisk w klatce piersiowej i inne ciekawe skutki przedawkowania. Ale jak to zostało powiedziane na tym forum tysiące razy, ja to ja, a ty to ty, to co działa tak na mnie nie znaczy że będzie działać tak samo na ciebie. Salve
Uwaga! Użytkownik iliketrains1337 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
1g 2 noce nieprzespane - tak właśnie spuszcza się do zera paliwo z receptorów, nigdy więcej.

W sumie kiedyś testowałem to to teraz powtórka z rozrywki (nic dziwnego przy stimach) - tyle że dostałem to w gratisie.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 1141 / 116 / 0
jak hexen ma się do mefki? Żartujesz sobie :) ?

Te substancje mają ze sobą niewiele wspólnego.

Po pierwsze - hexen ma dużo mniejsze dawkowanie - zalecam ostrożność. Warto mieć benzo pod ręką.
Po drugie - hexen to noradrenalinowy jebak. Strasznie schizogenny. Wjazd na serce i inne nieprzyjemności. Mefedron jest raczej euforyczny, a hexen daje ci po prostu "speeda", wystrzelenie.
Po trzecie - powtarzam to tutaj ciągle - wiele zależy od tego, na jaki sort trafisz.

Na bank Ci nie polecam rozpoczynać przygody z hexenem "na kozaka". Zalecam ostrożność, rozwagę i... w sumie to zalecam wyjebać to do kibla :)
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 179 / 0
Co bardziej ryje beret, hexen czy efylon?
  • 1141 / 116 / 0
Stawiam na efylon.

Fizycznie obie substancje ryją podobnie, ale "beret" zryć bardziej powinien efylon :D
  • 594 / 34 / 0
Sorry za OT, ale pod jakim względem efylon ryje beret ? Mnie bardziej zrył miting na 4F-MPH (nawet po 90 mg dziennie) niż efylon. Przynajmniej w takich dawkach jakie byłem skłonny spożywać. Szamanie efylonu ponad to, jest niesmaczne :kotz:

Treść posta nie dotyczy tematu wątku. MrRabbit.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 714 / 45 / 0
Zalecana metoda podania dla efylonu to jest per oral, HEXa za to wali sie w nochala tak więc charakter działania jest inny, choćby samo wejście jest inaczej rozłożone w czasie. Jak dla mnie to HEX bardziej ryje, ale efylon dłużej działa i kwestia zmęczenia może włazić na mózgownicę. Tak czy siak, nadal nie wiem czym rózni się bk-EBDP i bk-EPDP (z czego EPDP jak patrzyłem, to nie istnieje).
  • 594 / 34 / 0
Się wie, chodziło mi, że jedznie więcej niż 100mg na dzień (bo w jednej porcji bym nie zdzierżył :nuts: ) to już nie na moje trzewia.
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.