Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 762 / 31 / 0
20 kwietnia 2017psycho112233 pisze:
hex-en prawie nie rozpuszcza sie w wodzie to jaki jest sens sniffu? Próbowałem nawet 80mg sniff i nic...... Próbował ktoś per rectum?
slabo sie rozpuszcza, ale:

1: rozjebany na pyl juz lepiej
2: podgrzany bez problemu

w ustroju jest 36 stopni. Dobrze pokrusz i ew. przeplucz nos goraca woda. splyw idzie do zoladka i tam tez sie wchlania.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 714 / 45 / 0
Jak czytam tą nagonkę na HEXa, to aż wstyd się przyznać że się to zapodaje. Że szit, to sobie zdaję sprawę, ale 3/4cmc mam dość tak samo jak gównianych CECów. Kanna nie, opijo nie. Nawet benzo mnie zdegustowało po ostatnim balecie z etizolamem (2 mg + reds 1 = zatrucie).
Pewnym odkryciem był M-PEP, ale okazało się że po dobrej wersji DEMO, pełna wersja wymagała dokupienia DLC typu hexen, md-php czy cokolwiek, by uspokoić wkurwa.
  • 1141 / 116 / 0
@up w sumie to rozumiem co czujesz, ale nie rozumiem jak można woleć hexen od klefa czy metaklefa. mniejsza o to - sproboj sobie nowości 3emc, może on będzie lekiem na ciągły niedosyt ;)
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 714 / 45 / 0
@mati tu chodzi o ilości. Mam odruch, może nie wymiotny, ale ogólnie taki "nie chcę" jak mam to wciągać. Z czasem to się mnie rozwijało az osiągnęło punkt krytyczny. Pewnym rozwiązaniem było robienie mega-cienkich ścieżek, finalnie wychodziły konstrukty typu spirala na talerzu itp. Sam klef i metaklef miło wspominam, ale po pierwsze tolerka a po drugie no ... leki. Hex to wiem, że jest gównem ale cóż, dawki mniejsze i nie orają nosa. A jak 4fmph lub tego pepa wziąć, to już w ogóle (wiem, to inna kategoria działania).

3emc obczaję ew skitram na przyszłość ;)
  • 619 / 45 / 0
Panowie, wciagnalem typowa kreske.
Pierwszy raz w zyciu rzekomy hexen - czy to normalne, ze po 30 minutach praktycznie nic nie czuje?
Sort bialo-kremowy, puder, lubiacy sie kleic w grudki, miekki. Lekko piecze w nos, mniej niz 4cmc.
Cofam co wcześniej napisałem - zaczęło działać i działało mistrzowsko, jak koks. A dzisiaj zero zwały, noc nie jest rozwalony.
Miód malina!

Scalono. MrRabbit.
  • 714 / 45 / 0
Wiele środków piecze mniej nić 4-CMC. Aczkolwiek jak jakiś czas temu nakreślałem temat, to szło prawie jak mąka - a aktywne było.
Gdzieś właśnie widziałem określenie "polska kokaina", ale to raczej termin na poziomie "bieda-ketony" - nic chwalebnego ;)

Kiedyś faktycznie takie główne działanie rozwijało się po 30-40 minutach, wszystko zależy od tolerancji i rozjechania receptorów ;)
  • 619 / 45 / 0
Tego jeszcze nie było - na "zjeździe" po HEXENie mam lepsze ciśnienie niż na czysto :D
Do tego praktyczny brak zjazdu w porównaniu z 4CMC.

Jedyny minus to lekko zjechany nos, ale też nic szczególnego. Czuję się super, polecam substancję ;d
  • 714 / 45 / 0
Jak przerobisz więcej tematu, to zjazdy dadzą o sobie znać. Dawno temu pisałem co to za dramaty w głowie się dzieją - i nie chodziło mi o paranoje ;)
  • 619 / 45 / 0
W tym rzecz, że nie przerobię :)
Takie rzeczy jak HEXEN czy 4CMC biorę maksymalnie raz na 2-3 miesiące.
  • 155 / 3 / 0
Aktualnie biorę codziennie opio (oprócz którego nie biorę aktualnie prawie nic inniego).
Czasami zachce mi się odmiany i np. dzisiaj zarzuciłam hexena.
Działanie stało się cieniem jego dawnego działania, zejście dwa razy gorsze niż kiedyś, do tego dochodzi atak duszności na który nic nie pomaga...trzeba go przeczekać... :#:

Nie wiem czy to przez opio działanie się aż tak bardzo zjebało...W końcu biorę hexena teraz nie częsciej niz raz na 2 tygodnie, a nawet rzadziej, więc tolerancja powinna wrócić na swoje miejsce... Nawet jeżeli brałam wcześniej co 2 - 3 dni. :huh:
"Lepiej krótko, próbując wszystkiego, żyć, niż nawet i wieczność gdy nie można nic" :old:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.