Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 954 / 51 / 0
serotoninowy pisze:
Wlasnie to mnie dziwi, pierwsze strony watku to zachwyt nad substancja.
@Czengwej ja chwalil takze moze obecne sorty to jakis szit. Nie mam pojecia.
Opinie są zawsze skrajne - albo się jarają przesadnie, albo całkiem gnoją. A hex nic specjalnego, porównania do coco przesadzone i nietrafione, a same opinie pierwszych komentatorów to też może być nagły zachwyt zaraz po wyjściu subst. Inna sprawa, że niektórzy lubią tego typu wypierdol - jak dla mnie za bardzo schizogenne i trzeba zbyt ostrożnie dawkować, są lepsze stimy rc. Jedyny plus (ale i jednocześnie minus, zależy kto czego oczekuje) to krótki czas działania, godzina sniffa i schodzi, więc jest się względnie trzeźwym i można ogarniać w razie potrzeby. Ale po kilku wrzutach/dniach, bez snu to już w ogóle, tak potrafi zryć łeb, że odpycha przez to w chuj.
  • 9 / / 0
Czy hex-en waporyzowany ma jakies podejście do alfy-pvp? Sort igiełki, planuje zacząć od 40mg
Uwaga! Użytkownik posrednik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1009 / 42 / 0
Z dużą dawka benzo jakieś małe podobieństwo jest.
Bez benzo nie tykalbym
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 1628 / 195 / 0
Koniec gównoburzy.

Ktoś już wrzucał linki, że to co teraz gonią jako "Ethyl-Hexedron" to bardzo często mieszanina 4-Metylopentedronu i 4-Chloro-a-PPP i stąd ten ból dupy w środku i pod koniec tematu, a spuszczanie się i squirty na samym początku. Trzeba po prostu znaleźć godnego zaufania dostawcę, albo poczekać aż wholesaler z hiszpanii się podniesie to i wróci heniek z dawkowaniem 50mg, który działa coke-like.

Nie pisać na priv o źródło, nie znam, nie mam, nie potrzebuje, nie słyszałem, nie używam. %-D

PRAWILNY HEKSEN ZNIECZULA MOCNIEJ NIŻ PENTEDRON - TEGO SIĘ TRZYMAĆ
  • 2428 / 90 / 0
chuja prawda...

jotwuhy juz raczej nie wrócom... btw - tez do Ciebie ze 2 miechy temu pisał Alex z propozycjom potestowania jakiś nowych ketonów? :huh: żem odpisal mu dopiro po 2h i kurwa ciul sie juz nie odezwał :(
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 192 / 0
Panie i Panowie, kilka pytań kontrolnych:

Od jakiej ilości zacząć pierwszy strzał? Jak najlepiej dorzucać, aby uniknąć efektów ubocznych? Lepiej walnąć na początku z grubej rury a potem lekko dorzucać, czy może mało na początku a potem podbijać?

+Ewentualne inne, lepsze zamienniki, co polecacie?
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 714 / 45 / 0
Zależy jaki sort masz. Teraz jest w chuj ruletka, są pudry, kryształy kolorowe jak jarmarki, czy igiełki srełki. Jedne klepią bardziej, inne mniej, to samo z ubokami. Wszędzie pisali, że bezpiecznie jest zapodać nie więcej jak 50mg na start i tego bym się trzymał.
  • 1676 / 106 / 0
artur019 pisze:
Koniec gównoburzy.

Ktoś już wrzucał linki, że to co teraz gonią jako "Ethyl-Hexedron" to bardzo często mieszanina 4-Metylopentedronu i 4-Chloro-a-PPP i stąd ten ból dupy w środku i pod koniec tematu, a spuszczanie się i squirty na samym początku. Trzeba po prostu znaleźć godnego zaufania dostawcę, albo poczekać aż wholesaler z hiszpanii się podniesie to i wróci heniek z dawkowaniem 50mg, który działa coke-like.

Nie pisać na priv o źródło, nie znam, nie mam, nie potrzebuje, nie słyszałem, nie używam. %-D

PRAWILNY HEKSEN ZNIECZULA MOCNIEJ NIŻ PENTEDRON - TEGO SIĘ TRZYMAĆ
Conajmniej 2 sklepy mają dobrego Henia.
Niedawno przypadkiem sie nadziałem.
mało sobie języka nie odgryzłem.
No chyba, że wujek dosypał lidokainy.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1628 / 195 / 0
Mówiłem %-D. Dobry heniek po rajce w 2 minuty znieczula cały nos, zatoki, podniebienie przy jedynkach i dwójkach i przy spływie o ile jest to znieczula całe gardło z podniebieniem miękkim.

A jak już spłynie do gardła to dostajemy najgorszej w życiu chrypy na jakies 20-30min, bo tyle trwa znieczulenie.
  • 1676 / 106 / 0
Tak mnie znieczulilo tylko pv8.
Jak sie pier... w pracy to prawie nos połamałem.
i teraz ani z tym do lekarki ani pracować.

No nic wypróbujemy.
Z tym 4cl-ppp to dziwna spraa bo to u nas zakazane więc...
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.