Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 115 / 4 / 0
Mi sie wydaje( ale to oczywiście mi a nie komus z boku) ze po hexie nie pocę sie za bardzo ani nie śmierdzi pot tak jak po krysztale ze sam siebie czuje zawsze, albo mi sie zdaje albo po euforykach mam strasznie chemiczny pot.
  • 196 / 7 / 0
Ja się zawsze pocę potwornie ale na hexenie to jest istny koszmar. Zapach trudno mi ocenić, ja nie czuje ale podobno ludzie często nie czują swojego zapachu. Ktoś jeszcze się wypowie.?

@kapiszonn - jeszcze wracajac do Ciebie to mój post nie był złośliwy - hex to bardzo silny stymulant i stosując średnie lub duże dawki przewlekle trzeba naprawdę porządnie zadbać o organizm.

Jeszcze pytanko do reszty forumowiczów - próbował ktoś z was zbijać tolerke voacangą lub czystą ibogainą ? Jeśli tak jakie efekty były ?
Never give up !
  • 132 / 6 / 0
Pierwszy raz. Sniff 30mg jakąś godzine po 4cmc(150mg). Bez pocenia się, ale dość widoczne roztrzesienie. Po jakimś czasie wyraźna stymulacja, która przebiła 4cmc. Bez euforii. Pewność siebie i chęć zagadania do ludzi w szczególności do płci przeciwnej :p . Jak już ktoś wspomniał czuć taką jakby chęć rywalizacji. W sumie czego byśmy nie zrobili to wydaje nam się normalne lub ciut szalone( oczywiście nie głupie :D ). Jeśli chodzi o moje zdanie oczekuję jednak euforii, a nie stymulacji. Nie poczułem mocnego wejścia na serce, ale zdecydowanie czuć pewne zniszczenie w organizmie. Po przespaniu się, przechodzi.
Narkotyki niszczą ludzi, ale tworzą legendy.
  • 1676 / 106 / 0
Bover93 pisze:
Ja się zawsze pocę potwornie ale na hexenie to jest istny koszmar. Zapach trudno mi ocenić, ja nie czuje ale podobno ludzie często nie czują swojego zapachu. Ktoś jeszcze się wypowie.?

@kapiszonn - jeszcze wracajac do Ciebie to mój post nie był złośliwy - hex to bardzo silny stymulant i stosując średnie lub duże dawki przewlekle trzeba naprawdę porządnie zadbać o organizm.

Jeszcze pytanko do reszty forumowiczów - próbował ktoś z was zbijać tolerke voacangą lub czystą ibogainą ? Jeśli tak jakie efekty były ?
Z hexem nie wygrasz. On zawsze krok wyzej.
Zal mi was troche bo myslicie, ze na stimach trzeba pic kolorowe napoje. Jeszcze bardziej dociazyc watrobe i nerki.
Ta ubstancja tak jak pisalem pare stron wstecz do niczeg sie nie nadaje.
Substancja trzyma sie ok 8 godzin (nie wiem ile metobolilty kraza).Do pracy nadaje sie pod warunkiem, ze trzymamy sie niskich dawek a latwo przegiac. Przy czym jak mialem na rano sypialem 3-4 godziny. W weekend chcialem odespac to przespalem 18 godzin.
Mozecie mowic, ze na balety git- serce i -powyginany pysk.

i ostatnia kwestia - w zyciu jest tak - suplementujesz sie cynkiem,magnezem nie wolno Ci przyjmowac miedzi i zelaza.
jesz wapn nie wolno czegos tam.
Zawsze bedziesz w plecy bo palniesz kreche i jesteas w punkcie wyjscia.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 96 / 5 / 0
zdecydowanie odradzam
po 50mg sniffem jedyne co miałem to kardiozwałę i myśli "kiedy to się skończy", także lekka paranoja
jednym słowem destrukcyjne działanie na mózg i psychikę - odradzam, nadaje się tylko do spuszczenia w kiblu
  • 24 / / 0
Wjebanie się w ciąg na hexie to masakra.
Pierwszy raz klepalo mega rozgadaniem, później uzaleznilo fizycznie i każda kolejna dawkę brało się żeby zniwelować ból głowy na zejściu. No i zejście wiadomo, masakra dla serca, ale benzo dają radę.
Trzy dni leczenia bólu głowy po hexenie hexenem... Ale no taki urok biedaketonów, że nie można przestać mimo że dorzuty w ogóle nie klepią.
Your fears can disappear, but they can also enlarge. Would you try?
Wiedza podstawową wartością.
  • 1009 / 42 / 0
Do hexa tylko clonazolam. Bez tego ani rusz
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 1676 / 106 / 0
5ph1nx pisze:
zdecydowanie odradzam
po 50mg sniffem jedyne co miałem to kardiozwałę i myśli "kiedy to się skończy", także lekka paranoja
jednym słowem destrukcyjne działanie na mózg i psychikę - odradzam, nadaje się tylko do spuszczenia w kiblu
Za mala dawka i nie odczules pozytywow.

Non stop piszecie o benzo czemu ja cpam tyle lat i bez benzo sobie radze ?
Nawet jak sie jakies jazdy pojawiaja nie sa tak intensywne jak u Was.
Na pytanie odpowiedzcie sobie sami - dragi tylko bez benzo. Odespac, zwitaminizowac sie.
A wy dalej sie trujcie :)
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
LinuxD pisze:
Wjebanie się w ciąg na hexie to masakra.
Pierwszy raz klepalo mega rozgadaniem, później uzaleznilo fizycznie i każda kolejna dawkę brało się żeby zniwelować ból głowy na zejściu. No i zejście wiadomo, masakra dla serca, ale benzo dają radę.
Trzy dni leczenia bólu głowy po hexenie hexenem... Ale no taki urok biedaketonów, że nie można przestać mimo że dorzuty w ogóle nie klepią.
pierdolnij sie w ten boloncy erce łep... od kiedy to kurwa ktorykolwiek ze stymulantów uzależnia fizycznie? Zaden kurwa... jeszcze zaro sie okaże ,że ten twoj "fizycznie" uzalezniajoncy hexen nie powodowal bólu głowy, tyko kurwa zatoki zes se kurwa skatowałaś wciaganiem tego gowna...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1676 / 106 / 0
Bigos nic a nic sie nie znasz :)

To pewnie kolejny najle0pszy w lesie/galaktyce sort.
Szkoda, ze wiekszosc tych wynalazkow kolo hexa nie lezala.
A jak jeszcze sekta wilcza wmawiala, ze oni to maja mega zabawki bo dziala 1,5 a czasem nawet 2ghodziny. Nie powoduje lekow itd.
Potem ktos zamawia prawilne sorty wielkie zdziwienie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.