Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 1676 / 106 / 0
eliot pisze:
A jak dla mnie to to ten cały pożal się boże HEXEN nie dorasta do pięt pentedronowi.
Pentedron przy temu ciulstwu to jak morfina przy kodeinie, i to co najwyżej.
jak to mawia kumpel wygrales toster hehehe
skad tyle zazylosci u Ciebie ?
pamietam, że jarales sie heniem

heh ja mialem 2 sorty
przy czym docelowo oba mialy ten sam finisz
konkretna depresje na zjezdzie
henia ratuje niskie dawkowanie
nic wiecej
przy czym
jesli macie w sobie mega zaparcie to dawki rzedu 20-30 mg mega idealnie sprawdza ja sie w pracy
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Ja po tym praktycznie nie odczuwam takiego zjazdu jak po innych b-k. Jedyne co to bezsenność ale jestem w stanie uśpić się jakimś benzo, ew. nie spać o funkcjonować praktycznie normalnie. Żadnych paranoi jak po alfie
  • 71 / 1 / 0
Zgadzam się z angry237, właśnie to miałem :D
  • 2 / / 0
angry237 pisze:
Wkrety po tym sa dosc spore, szczegolnie po calej nocce przerobionej. Wlamuja sie na chate i akie sprawy :D. Przerobione jakies 200-300mg w noc.
Bez urazy, ale jak już takie historie się przydarzają, to obawiam się, że wkład hexa jest w tym niewielki. Po prostu psychika siada i tyle. Chyba lepiej dać sobie na jakiś czas spokój.
Jeśli sub. ma działać tak jak trzeba, to osoba zażywająca powinna mieć w miarę spokojną głowę.
Co to za pomysł, żeby jeść tak silny stymulant jak hex na kacu? :nuts: Organizm wypłukany przez alkohol, osłabiony i jeszcze dostał kopa w postaci tak silnej chemii...

Wiele razy obcowałam z hex i nigdy nie miałam paranoi, lęków, omamów czy innych takich historii. Nawet po 2 nocach bez snu.
  • 8 / / 0
co do hexa wystarczy zapodawać na raz max 40-50mg i wszystko jest git, powyżej już sie dzieje przerost treści nad formą, znaczy po którejś tam setce dorzutka działa max 30 min i odrazu wjeżdża zjeba. Pamiętam, jak raz przez całonocną podróż pociągiem samemu zapodawałem po 80-120mg na linie i chyba tego zjazdu nie zapomne do końca życia, a musiałem przekoczować w takim stanie gdzieś na dworcu na przesiadke, nie polecam nikomu
natychmiast porzuć chwytający umysł, a wszystko stanie sie sobą
  • 17 / / 0
Czy ktos wie co zrobic z uciskiem w klatce piersiowej po tym? Myslalem ze to przez nadcisnienie i wysoki puls, ale wzialem juz 30mg bisoprololu, 10mg nitrendypiny i potas, ale nie pomoglo prawie wcale. Generalnie mam lekki problem z praca serca, jednak tym razem to przechodzi samo siebie- cisnienie w normie, puls w normie, ale serce caly czas boli i jest lepiej tylko kiedy leze. Moze po prostu poszla za duza dawka? Choc od kilku tygodni jade na stymulantach i mam juz tolerancje na beta-ketony i fete, wiec nie wiem czemu tym razem tak sie dzieje. Moglby ktos przynajmniej powiedziec ile to dziala? Bo chcialbym przynajmniej wiedziec ile jeszcze czasu bede sie z tym meczyc... :scared:
  • 10 / / 0
LugoLa pisze:
angry237 pisze:
Wkrety po tym sa dosc spore, szczegolnie po calej nocce przerobionej. Wlamuja sie na chate i akie sprawy :D. Przerobione jakies 200-300mg w noc.
Bez urazy, ale jak już takie historie się przydarzają, to obawiam się, że wkład hexa jest w tym niewielki. Po prostu psychika siada i tyle. Chyba lepiej dać sobie na jakiś czas spokój.
Jeśli sub. ma działać tak jak trzeba, to osoba zażywająca powinna mieć w miarę spokojną głowę.
Co to za pomysł, żeby jeść tak silny stymulant jak hex na kacu? :nuts: Organizm wypłukany przez alkohol, osłabiony i jeszcze dostał kopa w postaci tak silnej chemii...

Wiele razy obcowałam z hex i nigdy nie miałam paranoi, lęków, omamów czy innych takich historii. Nawet po 2 nocach bez snu.

Rozumiem o czym mowisz, nie mowie ze nie masz racji, ale przerabialem duzo ketonow, pent, bref, alfe pvp, 3mmc itp i podobnych sytuacji nie mialem. Na pewno sa osoby ktore wkretow zadnych nie mialy, ja os siebie tylko moge powiedziec, bazujac na wlasnym doswiadczeniu, zeby z tym uwazac.
  • 1169 / 52 / 0
insectica pisze:
Moglby ktos przynajmniej powiedziec ile to dziala
Działa +- 2h, lecz na zjeździe również pewnie będziesz się męczyć.
Masz lekkie problemy z sercem, i jesteś w ciągu na stymulantach? Brawo Ty.
Oszczędzaj pikawę, a na sam ucisk w klatce mogą pomóc benzodiazepiny.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 3 / 0
Skoro wywalono mój dział, to zapytam tutaj.
Co ile dorzucać Hex-ena żeby było to w miarę wydajne, działanie mniej więcej na dobrym poziomie, i żeby nie rozpierdzielało serca (wiadomo że idealnie się nie da). I dawki najlepsze do tego w zależności od dawki początkowej, i czy zwiększać przy następnych (bo chyba mniejszej niż się pierwsze wzieło to się nie opłaca?)

Jestem nowa i mało co wiem, więc była bym wdzięczna jak by mnie ktoś poratował linkiem jak sie robi te tzw. Bombki, i jak się waporyzuje. Może ciemna ze mnie masa ale nie mogę tego znaleźć.

EDIT:
I czy przydało by się opróżnić nos przed następnym podaniem? Czy nie robi to różnicy?
Oraz kiedy wziąć ostatnią dawkę żeby można było spać np. o 21.

Właśnie zauważyłam że po wciąganiu hex-en a mam czerwony nos 8-( ale zszedł po chwili , więc już się uspokoiłam, delikatnie tylko czerwony. Jak się dorzuca, to z każdym dorzutem bardziej boli... Wiadomo czemu?
"Lepiej krótko, próbując wszystkiego, żyć, niż nawet i wieczność gdy nie można nic" :old:
  • 0 / / 0
Bombka to kawalek chusteczki zwiniety a w srodku proch
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.