Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 36 / 3 / 0
pierwszy raz w zyciu wczoraj zajaralem browna z folii, po 5 minutach poczulem taka silna sennosc ze myslalem ze sie wyjebie, widzialem podwojnie i urwal mi sie film. dzisiaj to samo
normalne?
Chcę czuciem rządzić, które jest we mnie;
Rządzić jak Ty wszystkimi zawsze i tajemnie
  • 683 / 132 / 0
@baudelaire a miałeś już tak wcześniej? Możliwe ze temat to jakaś wyjebka.
  • 106 / 20 / 0
Stało się jak miało się stać. Po ponad 2 latach od pierwszych (nieudanych) prób z Thio udało mi się skosztować królowej. Bez większego zapału chciałem sobie coś ogarnąć, ale nie miałem skąd. Nie znam osobiście nikogo kto się w te klocki bawi, a z neta też żadnych pewnych opcji nie miałem. No i zadziałał przypadek. Będąc ostatnio kilka dni w jednym z miast naszego zachodniego sąsiada, na sam koniec pobytu postanowiłem zapytać się wprost na ulicy w miejscu gdzie bez problemu można kupić przynajmniej trawkę. Po 2 min byłem pewien, że trafiłem w dziesiątkę. Pierwszy zapytany ziomek powiedział, że helu to w tym mieście na ulicy nie kupię. Ale ku mojej uciesze okazał się sam browniarzem i akurat wracał z połówką w kieszeni. Zgodził się odsprzedać mi trochę za 10€ (gram podobno 60€). Tak się podjarałem faktem, że trafiłem na legitne źródło że nie patrzyłem nawet ile mi mój ziomuś sypie. A nasypał bardzo malutko. Żalu nie ma, bo podchodziłem do tego na zasadzie, że i wyjebka może pójść i nie będę się łamał, a tu miałem pewność że sort jest prawilny. No i był. Niezdarnie wypaliłem to co dostałem wieczorkiem i nie żałowałem. Na noddy było za mało, ale ogólny luz mnie opanował, gadka z ludźmi się kręciła pięknie a jedzenie smakowało 2x lepiej. Było pięknie. Na fotce widzicie ile dostałem. Koleś był na tej transakcji mocno do przodu, ale ja też dostałem to co chciałem, także win-win. Aha no i ten smak… Słodko-mdły. Pyszny.
:liść:Wchodź na dach, łap promienie słońca, z tej perspektywy inaczej ziemia wygląda... :liść:
  • 36 / 3 / 0
Wracam - zajarałem tę całą heroinę znowu i musze po tak dlugim czasie przyjmowania opioidow stwierdzić że nie działają one na mnie tak, jak powinny ponieważ zjaranie ćwiary brauna zrobiło mnie tak, jak 300 mg fosforanu kodeiny. 3 tabletki pokruszonego 200mg Tramalu retard mnie nawet nie musnęły, oksykodon przyjmowany połykiem sprawił że sie poczułem jak po jednym piwie - nie mam pojęcia co z tym zrobić. 3 miesiące przerwy na saksach kompletnie nic nie dały, po powrocie opio robiło dokładnie tak samo. Może mam zepsute receptory? Pamiętam że strasznie się wkurwiłem po paleniu tego brauna - nos mnie nieziemsko swędział, czułem w ciele taką lekką sedację bez euforii. Czuje sie zrezygnowany
Chcę czuciem rządzić, które jest we mnie;
Rządzić jak Ty wszystkimi zawsze i tajemnie
  • 3455 / 553 / 2
Macie receptory spierd*lone. Jak prawilny oxykodon robi jak po jednym piwie to grubo coś jest nie tak.

Jeden brauniarz jak pokazywał sttzykawkę to mówił, że ta dawka Was trzech by na start zabiła ja to robię w jednej pompce dla siebie samego.

Może trzeba pomyśleć, że skoro trzy miesiące nic i robi dalej średnio lub wcale o rzuceniu tego w pizdu?

Ja tak miałem po kodzie po czternastu latach brania koda zaczęła mnie nie kopać wcale więc przestałem ją brać. Zaoszczędzone zdrowie i kasa w kieszeni.

Ja swojego czasu raz miałem takie szare opium specjalne do wciągania nosem. Może idź w tym kierunku?
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 106 / 20 / 0
:hel: Siema opiowraki. W końcu nabyłem swój pierfszy gram helu. I to od razu w dwóch odsłonach (po 500mg każda). Jak byście mieli wybierać tylko po fotce, to który byście brali i dlaczego? No i 30 EUR to chyba dobra cena za całą sztukę? Sprzęt jeszcze nie stestowany i na pierwsze testy musi poczekać jeszcze trochę. Jak już mam się wjebać (co poniektórzy biorą to tu na tym forum za pewnik) to niech choć trochę przesunę to w czasie %-D Zyskam tydzień lub dwa życia. Zawsze coś.

PS Nadal uważam, że się nie wpierdolę, ale może o tym później :świnia:

[ external image ]
:liść:Wchodź na dach, łap promienie słońca, z tej perspektywy inaczej ziemia wygląda... :liść:
  • 553 / 116 / 0
17 września 2023raptureseeker pisze:
Stało się jak miało się stać. Po ponad 2 latach od pierwszych (nieudanych) prób z Thio udało mi się skosztować królowej. Bez większego zapału chciałem sobie coś ogarnąć, ale nie miałem skąd. Nie znam osobiście nikogo kto się w te klocki bawi, a z neta też żadnych pewnych opcji nie miałem. No i zadziałał przypadek. Będąc ostatnio kilka dni w jednym z miast naszego zachodniego sąsiada, na sam koniec pobytu postanowiłem zapytać się wprost na ulicy w miejscu gdzie bez problemu można kupić przynajmniej trawkę. Po 2 min byłem pewien, że trafiłem w dziesiątkę. Pierwszy zapytany ziomek powiedział, że helu to w tym mieście na ulicy nie kupię. Ale ku mojej uciesze okazał się sam browniarzem i akurat wracał z połówką w kieszeni. Zgodził się odsprzedać mi trochę za 10€ (gram podobno 60€). Tak się podjarałem faktem, że trafiłem na legitne źródło że nie patrzyłem nawet ile mi mój ziomuś sypie. A nasypał bardzo malutko. Żalu nie ma, bo podchodziłem do tego na zasadzie, że i wyjebka może pójść i nie będę się łamał, a tu miałem pewność że sort jest prawilny. No i był. Niezdarnie wypaliłem to co dostałem wieczorkiem i nie żałowałem. Na noddy było za mało, ale ogólny luz mnie opanował, gadka z ludźmi się kręciła pięknie a jedzenie smakowało 2x lepiej. Było pięknie. Na fotce widzicie ile dostałem. Koleś był na tej transakcji mocno do przodu, ale ja też dostałem to co chciałem, także win-win. Aha no i ten smak… Słodko-mdły. Pyszny.
Przypomina mi to moje podskoki w tym kierunku.
Czemu ta twoja folia taka pogięta?
Ja pierwszy raz wysyłałem towar na wieczko od jogurtu... Słaby to był pomysł... Twoja pogięta folia nasunęła mi tamten obraz.
Hehe to byłoby całkiem zabawne- wyjebać się w herę bo jedzenie lepiej smakowało...:)
Wiem co masz na myśli, lecz pamiętajmy, że później jedzenie będzie najmniej ważne.
  • 106 / 20 / 0
Folia pogięta bo ten ziomek co mi sprzedał mi to w tą folię zawinął. Chciałem kupić w supermarkecie obok ale nie było, to sobie spokój dałem. Wiem, że to ograniczało spływanie, ale nie było wyjścia. Następnym razem już z prostej folii pójdzie :)

ten post nie nic nie wnosi do dyskusji~xan
  • 1067 / 202 / 0
29 września 2023raptureseeker pisze:
:hel: Siema opiowraki. wybierać tylko po fotce, to który byście brali i dlaczego?

Dla mnie obydwa wyglądają w porządku, tylko test wyłoni zwycięzcę. Takiego czarnawego nie widziałem co prawda, (raz miałem taki z czarnymi bryłkami) Ten po lewej to tak z reguły wygląda dobry sort, choć niekoniecznie- jak wyżej , jedyna opcja to test.
Jeśli to całość to oczywiście po lewej więcej jest. 30 e za gram , czyli za to wszystko zapłaciłeś 30 euro? Jeśli tak to bardzo dobra cena.
Tylko się nie nakręcaj , że pierwszy raz i od razu fajerwerki i biegiem do dilera po następny i budzisz sie za tydzień a tu śpisz na podłodze wszystko sprzedane i trzeba iść ciągnąć druta . Prędzej doświadczysz coś w stylu: 'tylko tyle? co to kurwa ma być? Jakim cudem się w to ktokolwiek wpierdolił? ' i wtedy kaput , po Tobie hombre. Adios muczaczos. hera jest w chuj przereklamowana, a uzależnienie od niej obrosło w legendę I tu jest cały psikus, kiedy w końcu spróbujesz, to pierwsze co się nasuwa: 'pojebało ich wszystkich'. Efekt jest mierny wręcz, w porównaniu z opisami o 100 x orgazmie i wjebaniu się po pierwszej próbie- no jak , kurwa, jakim cudem się ktokolwiek w to wpierdolił? Oni wszyscy z chuja spadli czy co? Szczerze to sam nie wiem , ale ta cała otoczka heroiny jest dla niektórych intrygująca. Zapalisz raz, potem jeszcze raz, nie zauważysz nawet i nagle budzisz się pewnego dnia uzależniony fizycznie. U mnie to trwało kilka miesięcy, początkowo ochota na palenie nachodziła mnie po paru piwach- raz w tygodniu. Potem cały weekend, następnie w środy i nagle codziennie.
A jak pierwszy raz zapaliłem jakieś 10 lat wcześniej, to się porzygałem i jakoś mnie to nie kręciło żeby powtarzać, dopiero po jakimś czasie ze 2 lata, wjebałem się w mefa iv i z braku czegokolwiek innego do walnięcia w kanał, ze 3-4 razy strzeliłem browna. Pierwszym razem psy mnie zawinęły na komende i rewizja, drugim razem wylądowałem w szpitalu po urwanym filmie, trzecim nie klepnęło i bo w szpitalu mi coś podali pewnie. Też jakoś nie pociągnąłem tego wątku. Dopiero w UK się wjebałem w nałóg. Pomaga w tym dostęp 24 h 7 dni w tygodni, dużo lepszy niz np w PL.
Także nie powodzenia życzę. To kosztowny nałóg uwierz, kosztuje kupe kasy i znajomych/ rodzine .
I don't do drugs. I am drugs.
  • 106 / 20 / 0
Jestem totalnie świadomy że stąpam po arcycienkim lodzie, ale tu była świadoma decyzja. Nikomu nie proponuję iść w moje ślady, i nadal uważam że dopóki będę przestrzegał ściśle obranych reguł, to się nie wjebię. Czas pokaże. A dziś właśnie stestowałem ten jasny. Chyba dobrze na folii wygląda? Łącznie przez jakieś 4h poszło ~100mg. I nie wiem czy próbowaliście takiego sposobu aplikacji, którego wymyśliłem będąc pod wpływem. A mianowicie. Rozpuszczonego jak do pompki browna do pipety i do nosa po kilka kropli. Tak przyjąłem końcówkę -30mg Nie jest to przyjemne ale chyba szybciej się wkręca, niż po paleniu. W obecnym stanie nie jestem już w stanie tego rzetelnie ocenić. Na początku myślałem, że to słabizna jakaś, ale wypiłem browara, zapaliłem lolka i jak gadałem ze znajomymi (nikt z nich nie miał o tym, co robiłem, pojęcia) to dopiero poczułem, że to na pewno nie jest tylko bro i buch. Na koniec @czajnikof zgadzam się jeśli chodzi o stosunek efektów do potencjalnego ryzyka to zdecydowanie faza przereklamowana, niemniej jednak w mojej opinii, to mogę zostawić wszystkie inne używki i robić sobie relaks na H raz na jakiś czas... Podoba mi się.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka

Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.

Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech

1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?