Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
w Trojmiescie kozak ;)
gazyfikacja plazmy pisze:I znów pierdolenie nt procentowej zawartosci H w brązie. Niech ktoś to kurwa oznaczy i nie bedzie problemu.
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
29 czerwca 2022Broz pisze: Wie ktoś jaka cena za gram teraz?
Najtaniej było przez chwilę za 70-80zł, moment. Potem długo 100zł. Czasem 120zł. Na koniec już było ciągle 100zł bo był jakiś duży hurt beznadziejnego towaru. Diler mówił, niemożliwe, dobry jest, może buprenorfinę wzięłaś itp. Przez to, jaki ten proszek był słaby i rozczarowujący, po prostu przestało mi się chcieć. Zwłaszcza, że pewien Diler z Wwy w tamtych czasach zawsze spóźniał się godzinę czasu, śnieg czy deszcz musisz stać bo jak na chwilę pójdziesz do kiosku się ogrzać albo kupić wodę to on już "nie ma cię, pojechałem, nie spóźniaj się bo nie będzie tematu". Także
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.