Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Pzdr
Zalałem ja trzy dni temu około 66 suszonych łysiczek z zamiarem spożycia, ale jakoś straciłem na nie apety t, więc włożyłem kubek z herbatką przykryty talerzykiem do lodówki, aby spożyć je następnego dnia.
Następnego dnia łoiłem browary...
Wczoraj także...
Zastanawiam się, czy nie zarzucić tej trzydniowej herbatki dzisiaj. Po wstępnych oględzinach nie wygląda na zepsutą.
Więc moje pytanie: zaryzykować i wypić czy może darować sobie ze względu na ryzyko(ryzyko?)?
Wypij tego trochę i poczekaj z pół godziny. Jak Ci nie wykręci bebechów ani nie dostaniesz sraki to możesz spróbować wypić całość. Choć nie wiem czy magia nie rozłoży się do nie działających zaklęć! Albo do działających-trujących, czego nie życzę.
Nie uczyli na biologi, że jak masz pić wywar to tego samego dnia, którego go ważyłes? :D
PS: A może z resztek dżem? :D
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.