Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 117 / 2 / 0
suszy ktos lysiczki na kaloryferze? Sa jakies przeciwwskazania?
Uwaga! Użytkownik theybugme jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1107 / 51 / 0
1g dobrze wysuszonych łysic to będzie mniej więcej ile sztuk ?? 1g = 40 sztuk ?? Orientuje się ktoś lub może sprawdzić :P
Chuj na kaczych łapach
  • 117 / 2 / 0
podczas ostatniej podrozy okolo 17 grzybow dowiedzialem sie, ze kawa mi szkodzi. Odstawilem
Uwaga! Użytkownik theybugme jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2235 / 5 / 0
Ja mam swój przelicznik 100 szt. - 2-3gramy, zbieram i małe i mniej mięsiste obok tych dorodnych.
Uwaga! Użytkownik ..::Abli::.. jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 117 / 2 / 0
PrezesSkt pisze:
boberator pisze:
Wpisywałem "wywar", dzięki, pany :) Ile odczekać po zalaniu wodą? Tak na czuja, czy jest jakiś konkretny czas?
15-20 min ale z doświadczenia wiem że lepiej tą samoą ilośc wygotować jakieś 15-20 min na małym ogniu ,wiecej dobra zostaje w wodzie tym samym taka sama ilość grzybów klepie mocniej niż sporządzony tylko napar. Czy wam też ciężko grzyby sprzedać.Nie ma już zgorzałych zwolenników grzybów?

Darmo dostałeś, darmo dawaj

Grzybow sie nie sprzedaje, podaruj je komus kto moze ich potrzebowac
  • 4024 / 370 / 950
theybugme pisze:
suszy ktos lysiczki na kaloryferze? Sa jakies przeciwwskazania?
Ja bym zapytał - po co?
  • 98 / / 0
pokolenie Ł.K. pisze:
Ja bym zapytał - po co?
A np. w bardzo wilgotnym mieszkaniu, władowanie do piecyka, na niską temperaturę? Spodnie dresowe potrafią wisieć 3-4 dni i nie wyschnąć zupełnie w niektórych miejscach, a zimno jeszcze skurwysyńskie. Jutro idziemy z boberatorem obczaić jego miejscówkę, nakupiłem dużych woreczków strunowych etc. i byłaby lipa gdyby przez te warunki, szlag trafił grzyby...
Ostatnio zmieniony 09 października 2012 przez Bumbu, łącznie zmieniany 1 raz.
"A pill to make you numb
A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
Won't save her from herself"
  • 451 / 2 / 0
Aż musiałem zobaczyć w googlach co to jest ten woreczek strunowy :D
Nie rozumiem czemu miałby je trafić szlag. Położysz je na stole na gazecie to wyschną. Albo wtrynisz do zamrażarki :) Poza tym nie dziel skóry na niedźwiedziu, ja wciąż żyję nadzieją, że tylko ja korzystam z dóbr matki natury w tamtym miejscu... :D
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 2 / 0
Odbiegając nieco od tematu... Czy ktoś z Was (chodzi mi o ludzi z trójmiasta) jedzie gdzieś na "rytualne" zjadanie grzybów, w dzień wszystkich świętych?

Bodajże trochę za Pszczółkami jest taki dobry meeting, który trwa i trwa.
Informacje nie są dokładne, bo brat mi tylko wspomniał na ten temat... ale raczej tam się pojawimy, oboje.
  • 744 / 28 / 0
/\
pewnie jakieś psy-trance festiwale albo plenery muzyki elektronicznej.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.