Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
@maryuana

50 lysic + po 1-2h kwas i fajerwerków jakoś nie było :(
  • 1392 / 10 / 0
Bo zła kolejność.
  • 3898 / 238 / 13
Meggido - miałaś więcej niż połowę kołpaczków, a kwas był wyjebką; no albo oczekiwałaś prawdziwych halucynacji, rozmów z inteligentnymi (od)bytami, a to niestety nie te środki. Pozdro
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 2466 / 15 / 0
Kiedy grzyby szamać po zjedzeniu gałki. Bo mam 1,25g łysic.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 222 / 7 / 0
Chce zjesc 10-15g mocnych trufli na sylwestra bedac lekko pijanym i zjaranym. Okolo 1,5 - 2 godzin po wejsciu fazy grzybowej chce cos dorzucic.

1. Koksik
2. amfa
3. tabsy(na 90% z MDMA/MDA) lub czyms innym klase wyzej od polskich.

Amfe z gory odrzucilem, bardzo chcialem koks,ale lepsze do tego miksu wydaja sie tabsy...

Czy miksowal ktos grzyby z koksem ? Moze ktos opisac efekty?
  • 1392 / 10 / 0
White_Power pisze:
Kiedy grzyby szamać po zjedzeniu gałki. Bo mam 1,25g łysic.
Pytasz, czy coś stwierdzasz? Interpunkcja wskazuje na to drugie, co brzmi dość zabawnie. Pytajniki gryzą?
Jeśli już dokładałbym grzyby do gałki (czego z własnej, nieprzymuszonej woli bym w życiu nie zrobił), celowałbym gdzieś w początek działania, peak. A to ze względu na nastające później zmęczenie. Do tego obniżenie ciśnienia spowodowane przez psylocynę może ściąć Cię z nóg całkiem.

@Johny: Tak, ktoś miksował. Po dołożeniu koki działanie grzybów jest niewyczuwalne. Inna sprawa, że 10-15 g trufli to mało, a po alkoholu całkiem klapa.
  • 222 / 7 / 0
No to moze 15g trufli(wiecej mi nie trzeba raczej ,mocno na mnie dzialaja, max 20 ). + tabs z MDMA + koks dociagany :-) ?

Czy lepiej tak nie laczyc?
  • 1049 / 10 / 0
JohnyXXX - jak wezmiesz, bedac na grzybach, kokaine to grzyby przestana z miejsca dzialac, aczkolwiek stan gdy wlazi kokaina jest niebezpiecznie cudowny, lecz krotkotrwaly. Najlepszym miksem, choc w zyciu bym go nie wzial, to grzyby i pozniej MDMA.
  • 2466 / 15 / 0
Zbadałem w nocy z soboty na niedzielę mix grzyby plus UR144 a że łysic miałem 1,25gram to ur przejął działanie ale grzyby były wyraźnie wyczuwalne i dość wzmocnione, przez chwilę nie rozpoznawałem muzyki z mojego odtwarzacza a zamykając oczy co jakiś czas wydawało mi się że coś widziałem.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 3490 / 55 / 0
noithai pisze:
Najlepszym miksem, choc w zyciu bym go nie wzial, to grzyby i pozniej mdma.
Czemu nie?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".